Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 pentru imunitate, noi am facut deja cele 2 ture de synflorix, luna urmatoare urmeaza havrixul intre timp insistam cu vitamina c iar de aseara luam si imunorezistan |
Synflorix e vaccinul pneumococic? eu stiu ca l-am facut. Pneumo 23 are mult mai multe tulpini si se face mai tarziu (nu stiu, 2 sau 3 ani).
havrixul e pt Hepatita A?
De Imunorezistan acum citesc pe net. Multumesc!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
inapreda spune:
Voi cite zile administrati antibiotic la copii: 5 sau 7?
E posibil sa doarma de 2 ori pe zi din nou cite 2, 5-3 ore din cauza tratamentului cu antibiotic?
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Synflorix e vaccinul pneumococic? eu stiu ca l-am facut. Pneumo 23 are mult mai multe tulpini si se face mai tarziu (nu stiu, 2 sau 3 ani). havrixul e pt Hepatita A? De Imunorezistan acum citesc pe net. Multumesc! ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
1.da
2.da
3. poate va este de folos

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 5 ZILE
Ayla21 spune:
Ina, eu stiu ca antibioticul se da minim 5 zile. Dr il poate recomanda 7 zile. dar nu mai mult de 10.
Ce ii dai? Scrie ceva de genul asta la reactii adeverse? Pe unele scrie ca da somnolenta.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
inapreda spune:
Ceclor ii dau; azi s-au facut 5 zile si, desi pediatra a zis 7, tare-mi vine sa ma opresc

PS. Veniti la Sovata?
Spune "da" 
| citat din mesajul lui Ayla21 Ina, eu stiu ca antibioticul se da minim 5 zile. Dr il poate recomanda 7 zile. dar nu mai mult de 10. Ce ii dai? Scrie ceva de genul asta la reactii adeverse? Pe unele scrie ca da somnolenta. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Ayla21 spune:
Fetelor aici gasiti www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=94&Itemid=213#9001 =ro" target="_blank">PETITIA APEL DE URGENTA! Resuscitati Sanatatea!
Va rog sa semnati!
Ayla21 spune:
Ina am citit pe net prospectul si nu scrie de somnolenta (bine, ca scrie altele mult mai grave
ca asa e cu antibioticul, face bine pe o parte si rau pe alta, noi mereu ne pricopsim cu probleme la burtica). Daca dr a zis 7 zile, eu cred ca asa ar fi bine sa-i dai, pt ca se stabileste si in functie de diagnostic.
Nu, Ina, nu venim.
aditapop spune:
Vesti proaste - diaree infectioasa, injectabil gentamicina si ampicilina la 12 ore!!
Fetelor din domeniu, mie mi-a zis o prietena pediatra (din pacate nu e din Deva, ca ma duceam la ea) ca ampicilina se face la 8 ore, nu la 12, ca asta e doza de nou-nascuti ce mi-a prescris doctorita copilului. Voi cum stiti?
Offf, sa ne tineti pumnii, ca e prima data cand facem asa ceva!
POZE NAZDRAVAN
Ayla21 spune:
Adita, imi pare rau. Insanatosire grabnica lui Razvan!
Si Clau facea ampicilina din 8 in 8 ore (de 3 ori pe zi). Despre ce ti-a prescris dr pt Razvan nu stiu ce sa zic. Am cauta pe net si nu e un timp standard, in functie de diagnostic e la 4 ore, la 6 ore, la 8 ore.