Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Taare de tot cum doarme Ana. Pai Eva n-ar dormi in veci in asa pozitii. Ea numai in patutul ei, daca s-ar putea. Rareori ne mai face cate-un favor si adoarme in masina, iar afara nu a mai prins un somn din toamna trecuta.Am fost foarte induiosata de cum pupa Gabriel burtica lu' mami
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame [ Am fost foarte induiosata de cum pupa Gabriel burtica lu' mami ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
asa-i, tare-tare scumpel

m-a luat valul cu suzi si am omis sa spun ca m-am bucurat si eu de pozisoarele lui gabriel
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 5 ZILE
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui uali
...da, nu stiu ce are, ca am mai trimis pm-uri si a mers..acum nu imi parea nici icoana cu reply...ma rog, de-ale tehnologiei:)) sotz e plecat in spania, la bataia cu rosii de la bunol langa valencia...azi e cafteala, sper sa se termine cu bine pt toti, sa nu-si sparga buze, ochi, ..dinti vine duminica inapoi (cica Medeea |
o fi plin la tine, in inbox sau outbox. zic si eu...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
multumim mult da, uite-asa-i viata atat m-am agitat cu analize, fise, adeverinte, certificate sa ma pot sincroniza cu datele de "expirare" si uite cum le-am rezolvat pe toate Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic AMR 5 ZILE |
Sa stii ca-i destul de nasol ca fetitele noastre intra in comunitate fara imunizare. Eu stiu cate imunizari i-am facut la Claudiu si tot raceste. Ma ia groaza cand ma gandesc la inceputul sezonului virozelor, si noi fara nimic pt imunizare.
Cu timpul ai sa vezi (si in functie si de "politica" gradinitei) ca o sa fie stadii ale bolii in care e mai "recomandat" sa o duci la gradinita. Vorba cuiva "de acolo a luat-o, acolo s-o duca inapoi". Eu pe Clau nu il duceam daca facea chiar forma usoara de raceala (laringita face el cel mai des). desi educatoarea imi spunea(cand o sunam sa o anunt ca e bolnavior si nu vine) sa-l aduc la gradi daca nu are febra si e energic pt ca majoritatea tuseau usor sau aveau muci. Si nu si-a prea format imunitate. Educatoarea spunea ca acei copii care vin desi sunt bolnaviori (pt ca nu au parintii ce face cu ei, cine le da zile libere la fiecare raceala a copilului?) si-au format imunitate si se imbolnavesc din ce in ce mai rar si fac forme tot mai usoare.
Iar pediatra mi-a spua ca la copiii care intra in comunitate se face cu cateva luni inainte imunizare (de ex broncho-vaxom, anumite vaccinuri, etc). dar nu stiu de la ce varsta, nu cred ca de la 18 luni. oricum o sa ma interesez, ca uite, noi scaparam de varicela cu imunizare naturala (desi vroiam vaccin, dar n-am mai avut norocul sa il facem) si vreau ca celelalte vaccinuri (Haemophilus, hepatita A, Pneumo, si ce se mai face la copiii mici sa le facem atunci cand e varsta recomandata).
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Simona, ce spasm face Dragos? Spasmul hohotului de plans? Ati fost la control? Din ce motiv a zis doctorul ca face? Eu faceam des cand eram mica, si mai fac si acum. Stiu ca se fac analize ca encefalograma, electrocardiograma si analiza de sange...cel mai des la bebelusi pot aparea de la anemie feripriva, si odata tratata, crizele nu mai sunt atat de grave. Din cauza ca nu respira, creierul nu se oxigeneaza suficient, si in timp, acest lucru le face mai dese (crizele de spasm). Si e posibil ca odata cu trecerea timpul, cand copilul creste, sa se rareasca si sa dispara. sau sa faca doar atunci cand intr-adevar se confrunta cu o situatie speciala.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Pisik06 spune:
Noi nu am facut imunizari speciale pt gradi, adica am vacut Varilix-ul in plus de cele obligatorii si joia viitoare ma duc sa facem Prevenarul. Am inteles ca si medicamentele astea de imunizare, fie ele si naturiste, homeopate, tot sunt cam cu dus-intors.
AYLA, mai poti pune o data poza aparatorii de pat? Vreau sa ii dau zabrelele jos, dar nu fac inca patul mare (patul Anei se face mare, se scoate comoda), acum are 118 cm lungime si cea mai mica aparatoare din ce am gasit eu pe net are 97 cm, deci nu ii ramane loc sa coboare. Oare se poate ajusta, adica lungimea maxima sa fie 97 cm si sa se faca mai mica?
Mami de minune mica
Gianina34 spune:
ayla - la gradi a noastra nu-i primeste nici cu cea mai mica forma de raceala/boala; asa e politica lor si am vazut ca o respecta (ma voi convinge efectiv peste cateva zile, sper)
pentru imunitate, noi am facut deja cele 2 ture de synflorix, luna urmatoare urmeaza havrixul
intre timp insistam cu vitamina c
iar de aseara luam si imunorezistan (dupa schema 7 zile administrare, 7 pauza si tot asa)
de rezistente nu suntem (sunt perfect constienta de asta)
sper doar sa putem combate mai usor
AMR 5 ZILE
Pisik06 spune:
GIANINA, se poate da vit C si vara? Ca de asta i-am dat si eu, dar in toamna. O sa incep sa ii dau din nou
Mami de minune mica
Gianina34 spune:
pai eu nu stiam sa aiba vre-o traba cu vara (doar calciul)
mie mi-a zis dr ca pot sa-i dau 3 saptamani, 1 pauza si tot asa cate 5 picaturi; daca e racita sau ceva de genul, se creste doza
AMR 5 ZILE
inapreda spune:
Saluti tutu la toate tufetele,
Imi pare sorry ca n-am mai scris dar, pur si simplu, nu am putut, desi v-am citit zilnic. Cind e vorba de lucruri urite, ma retrag in carapace pentru ca e...mai simplu
Inundati-ma cu rosii, asta sint! ![]()
Vennim si noi la Sovata, azi am platit avansul; sper sa ne stringem "fara numar, fara numar" 
Vineri plecam si noi in concediu; var rog, sa re-postati lista cu "farmacia portabila" de luat in concediu. 
Va imbratisez cu drag. 
PS.
pentru toate tufetele care au intrebat de bine.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +