Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001
Offf, Moni, nu vreau sa-ti faci griji acum si pentru mine, e destul ca te lupti cu tine si trairile tale...
Eu stiu ca suntem pe maini bune, doctorii(si ginecologii si neonatologii) de acolo ma cunosc ca pe un cal breaz, caci e al treilea pe care il aduc pe lume acolo la ei si stiu ca or face tot ce le sta in puteri ca sa ne fie bine.
Mi-au iesit fff crescute acidul uric, creatinina, ureea si potasiu, si sange in urina, asta ca sa-ti faci asa o idee...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Nu-ti fa probleme ca ma gandesc la tine, e normal ca ma gandesc la tine, mai ales acum. Macar de ar ajuta gadurile si rugaciunile mele. Cred ca toate fetele se vor gandi la tine si la Maria. Iti tinem pumnii si speram sa fie totul bine!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Geanina, multa sanatate micsunicii!
Pff, nici n-ati inceput gradinita si ati inceput cu rosu in gat.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Putem declara primele 24 de ore fara suzi

Bravo Ana!

Mergi la inceput

Fetele care au intrebat de Kea, da-ti ei un PM.
Cand am luat pauza de forum, Kea a fost singura care mi-a dat mereu cate un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Putem declara primele 24 de ore fara suzi

pai cred si eu dupa ce ai tratat-o cu suzi taiate
parca vad ca miercurea viitoare sarbatorim prima saptamana fara suzi (de-abia asteptam tortul)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumim Ayla, Geanina

Pai GEANINA ce suzi taiate ca mi-a scuipat-o in freza si tot pe aia buna a trebuit sa i-o dau. Dar aseara a mers bine, nu am mai incercat cu nimic, am fost si eu mai calma si s-a simtit. Nu am plecat cu gandul ca nu i-o mai dau, ci ca incerc sa o adorm fara. Si...nu a mai trebuit sa i-o dau. Nu zic, inca se agita, mai cauta in somn cu gurita, dar a mers oricum mult mai bine decat ma asteptam. Defapt, daca nu ma ajuta si ea, clar nu eram in stare sa merg pana la capat. Dar am fetita mare

Mami de minune mica

Mergi la inceput

deci ne pregatim de mancat tort miercurea viitoare

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Anca Nicolae multumesc! profunda, ca intotdeauna...
Anca, viata mea nu este si nu va mai fi niciodata la fel...niciodata. Nu stiu daca este regasirea de sine, nu cred ca este nici gasirea unui echilibru. Cred ca este doar concentrarea tuturor sentimentelor mele pe ceea ce am, pe copiii mei (si tocmai de aceea stiu ca n-as putea trai fara ei). De exemplu, pe mine incendiul de la Giulesti m-a afectat foarte mult. Am plans pt copilasii aceia, pt mamicile lor, dar in acelasi timp am redeschis durerea mea, si mi-am plans si mie de mila. Tocmai pt ca stiu, stiu cum e un prematur, stiu ce simte si traieste o mama de prematur si stiu ce simte o mama care isi pierde copilul.
Intre mine si Luana se dezvolta o noua etapa a afectiuni. daca pana acum era bebelusul pe care eu il iubeam si ea primea, acum, prin cuvinte si gesturi, ma simt iubita. Sunt atat de indragostita de fetita mea, incat ma concentrez pe cresterea ei, pe relatia dintre noi, e ca si cum as iubi...nu stiu, 2 in 1. Si ma refer la Luana si la Alma. Pt ca acest gen de relatie intre mine si Claudiu era deja, el ma copleseste de ani de zile cu dragalasenii, gesturi, pupici si declaratii. Sunt pur si simplu indragostita de copiii mei. Si cand ii privesc dormind si am acea clipa de ragaz, sa cuget, ma gandesc, si ma tem, ca, daca totusi, nu-i iubesc destul? Daca ei totusi nu stiu si nu simt cat de mult ii iubesc?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Geanina, multa sanatate micsunicii!
Pff, nici n-ati inceput gradinita si ati inceput cu rosu in gat.

multumim mult

da, uite-asa-i viata
atat m-am agitat cu analize, fise, adeverinte, certificate sa ma pot sincroniza cu datele de "expirare" si uite cum le-am rezolvat pe toate

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
pai cred si eu dupa ce ai tratat-o cu suzi taiate

Cool Geanina

Mergi la inceput