Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:

DENISAMADA

Iti doresc sa te bucuri de viata alaturi de Costin si Adela , sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti, sunteti o familie tare reusita
!!!
Iar tu sa ramai
ca tare bine-ti sta !!

Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:

La multi ani, Denisa!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
La multi ani, Denisamada!Sa ai parte de o viata exact cum ti-o doresti, sa te bucuri de familia ta si sa nu te schimbi niciodata, ca esti grozava asa cum esti!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Stiti cumva la ce odisee e Karina26? |
ar trebui la Floricele de Liliac mai - iunie 2010 , dar eu nu am vazut-o pe lista.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Am pus si eu ultimele poze recente cu Gabriel, la semnatura. |
Doamne ajuta
inca 2 sapt. ptr Mariaam vazut saltaretul baltaret si puparet de burtik frumoasa

dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Simona, ce spasm face Dragos? Spasmul hohotului de plans? |
da acel spasm face, am fost la control, l-a sedat si i-a facut eeg-ul+ toate analizele de sange, are putina lipsa de fier, si tgp-ul putin marit, nu se stie o cauza anume si dupa ce facem tratam si urmarim evolutia refacem eeg-ul dupa aprox 6 luni si cu trecerea timpului va disparea complet.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 pai eu nu stiam sa aiba vre-o traba cu vara (doar calciul) |
mie dr-ita de la npi si ped mi-a zis sa ii dau calciu si vara din ala gluconic 7 zile/luna 5ml/pe zi, ca nu are nici o legatura vara cu neadministrarea ca.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui aditapop Offf, sa ne tineti pumnii, ca e prima data cand facem asa ceva! ![]() |
multa putere ptr tine de a trece nazdravanul peste perioada asta, sanatate la amandoi. se da la 8h sau 12h in fc de doza, daca e mai mare se face mai rar si e mai bine ptr el ca nu il inteapa atat de des.

tinem pumnii!!
dragastoasa de Drg