BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
eu m-am enervat tare,de maine voi manca de toate ca de aproape 4 saptamani nu mai stiu ce sunt alea fructe si legume de frica colicilor si degeaba
adormise la 19 fara 20 si cand cu chiu cu vai am luat-o de pe picioare si am pus-o pe pat,la 19 si 20 cand atipisem si eu sa trezit
aveam niste nervi de am lasat-o sa planga 2 minute ca simteam ca nu mai fac fata
si de atunci ma tot plimb prin casa cu ea,am dat si muzica la maxim dar cum sa terminat o melodie gata hop si ea, ma ajuns prea tare oboseala si doar apuc sa dorm noaptea cate 3 ore,4 uneori dar nu ma pot odihni ,parca acu inchid ochii acu ii deschid ca sa trezit si cand ma uit la ceas nu imi vine a crede ca au trecut 4 ore si eu ma simt mai rau
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
acu mi sa ars si incarcatorul de laptop
mai am cateva minute de baterie si nu am cum sa il mai incarc
sper sa gasesc cat mai repede sa cumpar altul.
nbuna delfinariu
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
giorgia23 spune:
Mycya te inteleg perfect...cam in aceeasi situatie sunt si eu
...azi ma bucuram ca ma duc la tara la soacra la taiatul porcului...am zis ca poate doarme ca mai schimbam aerul..da de unde
...mai rau a facut..niste crize de plans de am venit urgent acasa...asa de suparata ce am fost..toata lumea statea la masa,la povesti numai eu cu fata in brate incercand sa o calmez
...parca nu mai trece o data perioada asta critica...oare simte ea ca maine o botezam
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
e mortal brotecelul are niste falcute ![]() +18 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |

ce fac ratoii tai din burtica? acum vad ca sunt 2 ratoi 
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:
bianca, georgia 
o sa treaca si perioada asta grea!
dar incercati sa nu va suparati prea tare 
bine...rade ciob de oala sparta 
eu m-am suparat pe sot ca in seara asta ne-a lasat balta..bine, fara voie, dar asa m-am simtit dezamagita ca nu am mai fost impreuna la plimbarea de seara si ne-a dat programul peste cap 
nici laptic nu am avut ca lumea in seara asta si cum tati nu a fost acasa la timp sa ii facem baita, i-am dat san inainte, ca era flamand si acum completare 90 ml 
si bietul e marait si obosit, daca il puneam la san sigur adormea micutul 
dar asa dezamagita am fost ca nu am avut seara noastra frumoasa, ca nici nu ma pot uita la sot 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
giorgia23 spune:
Racusor
...stiu ca o sa treaca dar in momentele alea e inevitabil sa nu te superi...la urma urmei om sunt si eu si ma mai enervez,ma supar apoi ii cer scuze pritesei,o pup si/mi trece.
Eu singura ies la plimbare si tare mi/as dori sa vina cu noi si sotul dar mereu intervine cate ceva,ba e la munca,ba face nu stiu ce si tot asa...si ma mai supar si pe el cate o data
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
ooana spune:
Racusoru' mi-au placut pozele
...pulovarul alb e de la Z? avem si noi unul albastru dar ne e mare...mai asteptam ![]()
Andrei doarme pe burtica? ma bucur sa vad...Matei adora pozitia asta de somn, iar eu ma stresez si stau cu ochii pe el...
palariuta e smechera ![]()

Rody ma intrebai de ceai...nu prea reusesc sa il fac sa il bea, adica abia reusesc 50ml in 2 zile...nu ii place sa traga din biberon...nu vrea suzeta...numai tzitzi ![]()
azi am fost plecata si abia l-a putut Marius hrani cu lapticul lasat de mine...dar si cand am venit acasa cu tzitzi plin de lapte nu stia cum sa inghita mai repede 
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
Oana, da e de la Z, dar deja ii e cam fixa, ca e de 3 luni ... ei, lui Andrei nu ii place sa doarma pe burtica...cand il prind il mai pun eu asa...nici macar sa stea pe burtica nu suporta...se rastoarna pe o parte cand il culc asa 
multumim 

sapcuta e de la botez, dar i-am zis nasei ca poarta marimea 41 si ii e cam mica 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
adrianaBuc spune:
carmen,
esti de admirat! nu cred ca ar fi multe care ar face atatea pentru s-ai alapta fetita.
Cu pompita nu reusesc nici eu sa scot nimic din nasuc, in schimb cu batistuta bebelusului da.
racusor, 
hai nu fi supi pe sot. Iarta-l.
Eu ce sa mai zic, ca al meu barbat a fost cu colegii la bere acum 2 seri?! Adica a venit acasa, am spalat copilul si apoi a plecat. Si m-a lasat cu fata care nu a vrut sa doarma pana la 12,30; eu obosita si nervoasa; l-am cam injurat, dar realizez ca are si el nevoie de un pic de liniste. In plus a baut suc. ![]()
Fetelor, eu nu stiu ce sa fac cu bebelina mea: nu vrea sa adoarma mai devreme de 11 seara de nici o culoare. I-am mutat si baita la 8, astfel incat sa manance si sa doarma mai devreme. Da' de unde? Pana la 11 de nici o culoare. Pai in felul asta toata seara e blocata. Aseara am stat si eu putin cu sotul dupa ce a adormit fata
si ne-a apucat ora 2. Fireste ca azi am fost beata toata ziua, mai ales ca nu avenit nici cucoana sa scoata fata afara.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
racusor2010 spune:
adriana asa si Andrei 
bine, noi ne bucuram daca adoarme la 11, ca de obicei se duce inspre 12 

si noi tot mutam baita, dar degeaba 

in seara asta a fost culmea maraielii, ca era obosit si planges la tati in brate
numa mami l-a putut linisti si adormi
deja e un alintat si un santajist
uneori plange de alintare, apoi de nervi...recunosti plansetele lui ![]()
dar nu stiu de ce nu am somn acum, ca azi nu am reusit sa atipesc deloc..cred ca din cauza cantarului 

am mancat numa prostii de sambata incoace si m-am ingrasat

ma mai uit putin la dr house, poate apare mos ene...sau macar sotu la culcare ![]()
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010

+18