BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)
Raspunsuri - Pagina 18
racusor2010 spune:
creata - e un siropel, il iei de la orice farmacie
ii dai cu seringa, de 3 ori pe zi, cate 3 ml
carmen - imi pare asa de rau! Sa dea Dumnezeu ca dupa cele 3 zile sa o poti alapta, macar cateva luni 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu 3 zile , cam atat estimeaza ei ca are nevoie organismul meu sa se curete de produsele lactate |
2 saptamani dureaza sa se elimine din organismul tau...

sper insa sa rezolvati cumva problema si leti sa se bucure macar de acum inainte de lapticul tau...
mycya, nici eu nu ii curat limba si nasucul, ca nu a avut nevoie. i-am pus intr-o zi o jumate de fiola de ser fiziologic in ambele nari si n-a iesit nimic... iar colicii... nu stiu daca sa ii mai dau picaturile, daca racusor zice ca la andrei au trecut... noi nu am avut deloc, nici la maria, asa ca nu stiu exact cand se amelioreaza situatia. poate o sa-i dau totusi pana terminam sticluta...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 am pus pozici ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
e mortal brotecelul
are niste falcute

+18 
si mami de Vlad (12.12.1999)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mya85 voi cum curatati nasul la bebei? al meu de 3 zile are nasul infundat, mai ales noaptea si respira f greu si mi-e frica sa nu se sufoce. nu stiu ce sa-i fac... merge si cu altceva scos decat cu batista bebelusului? ca nu am din asta... mami de Filip 25.07.2010 |
e cea mai eficienta batista...nici o pompita nu scoate ca si ea..
si un pont...serul fiziologic sa fie putin caldut, ca cica isi face efectul mai bine...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo batista bb o mai fol si eu din cd in cd, nu zilnic.incerc sa ii pun ser in nas zilnic, dar mai si uit. stiti ca la 2 luni trebuie facut control ortopedic. sa va faceti programari deja. eu va zic voua, ca de 3 zile ma tot chinui sa sun si tot uit. ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula unde si la cine mergeti la control ortopedic?
eu inca n-am ajuns la tanti dr...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eladea, draguta, cum iti place mamma plus? mie mi se pare ca are gust de medicament, nu stiu cum beau eu 10 zile prostia asta ![]() ![]() ![]() macar sa aiba efect, ca sa merite efortul ![]() ![]() i-am dat de cap la jumate pana acum din cei 1.5 l, cu greu... mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
nici nu mai imi pun pb daca imi place sau nu...il iau ca atare...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
ANDREEA, da sa stii ca si mie, mai ales in primele saptamani imi era dor sa ma duc la cabinet..n-am intrat, sa nu zica drita ca m-am tampit de tot..dar azi am stat de pove..si cu sotul ei, ca nu mai era nimeni pe acolo.chiar zicea si sotul ei ca nu reusesc sa plece si ei undeva in concediu..ca ba naste careva, ba complicatii..na..grea meserie...
mi-a facut si eco si ctrl pe masa..beea..asta cam nasol, a durut un pic cu fierataniile alea..
Petrecere frumoasa la botez!
tre sa ajung si eu la preot wk asta cu bb cu tot, sa ne citeasca rugaciunile de 40 de zile.
uff..Carmen..nasol asa...ce sa faci, dc nu se poate, va papa Leti Laptic de la cutiuta, dc asta e mai bine pt ea.
sa mai treaca supararea.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
la recuperare, la dr cosma voi face ctrl.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)