BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu ma stradui sa scriu povestea nasterii. Cate 2 fraze pe seara. Pana face fata 1 an cred ca o termin.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
uf..ca devin si eu nostalgica ca Rodika..asa imi e de draga perioada asta de bebeluseala tocmai pt ca la primul copil eram prea stresata si nu am reusit sa ma bucur de ea. luati-va copilasii in brate, dragaliti=i, pupati-i, dati-le sanatate prin lapticul vostru.
.nu va mai enervati voi ca plange copilul..au ei un motiv, cel mai probabil durerile de burtica..plimbati-i..cantati-le..iesiti cu ei pe balcon..tineti=i pe burtica..lasa, ca oboseala vostra va trece, doar sunteti femei in toata firea...hehe..dar in studentie cum era cd ne pierdeam noptile prin baruri si chefuri..si mai ajungeam si pe la scoala, si pe la examene..cam asa si acum. nu va mai plangeti de nesomn.primele 3 luni sunt mai dificile, asa, dar trec repde repede.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Cata dreptate ai mamico!

Cine vrea sa citeascahttp://www.cotidianul.ro/123134-Iubirea_de_mama_face_minuni

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu pot sa dorm. Is nervoasa ca mi s-a dat totul peste cap. A adormit copilul la 8, ciuciu baie, ciuciu masaj. Inca doarme de atunci - adica de 5 ore, si eu nu pot sa dorm. Mor de nervi. Mi-e ciuda ca trebuia sa doarma mai devreme la ziua, si de la 8 sa mai stea cu noi la povesti, in loc de somn, apoi baita, papa, si abia pe la 11 sa se culce, ca sa nu ma trezeasca de o mie de ori. Peste zi copilul adoarme cel mai bine la mine in brate, dar ieri a venit dr de fam si a zis ca nu e bine sa stea adunat in brate cat timp doarme, nici in leganasul cu vibratii, asa incat mama m-a tot stresat sa nu il adorm asa, si l-a tot pus pe suprafete drepte - cat in patutul lui, cat in carucior, cat pe paturica de activitati. Si asa nu a dormit mai deloc copilul la zi... Iar acum pe seara, a adormit exact cand nu trebuia... Of... Si eu is nervoasa, ca stiu ca imediat se trezeste. Are si el un somn de 5 ore pe noapte, si il prefer sa il aba cand dorm si io... Imediat se trezeste, si apoi tot din 2 in 2 ore o vom tine pana dimineata. Iar acum cand se trezeste, parca vad ca e rupt de foame... SI io mai tre sa ii dau si Debridat, sa il mai tin inca 15 minute pana la papa... Is obosita

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata...Crispo exact asa am patit si eu...a adormit pe la 9 iar eu nu am putut sa dorm...s/a trezit tocmai la 1.30 pe cand adormisem si eu de jum de ora...apoi gata somnul lung...a tb sa o iau pe burtica mea...ma doare spatele de mor...dimineata a stat sotul putin cu ea si am mai dormit vreo jum de ora dar tot imi e somn...la 11 avem botezul

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

A si Antonia ziua tot in brate sau in leagan adoarme

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Giorgia, sa aveti o zi minunata azi si sa fie cuminte gogosica! Asteptam poze!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!
Giorgia o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Apropo de leagane...eu nu cred ca sunt periculose ci doar pediatrii nostrii sunt de moda veche..Caci altfel cum ar comercializa Fisher Price un leagan pe care il recomanda 0+ si sa faca rau la bebelusi?...Eu sunt sigura ca aceste leagane sunt testate si super testate ca sa nu afecteze coloana lui bebe ..sau alte parti ale corpului...
Asta e parerea mea si tinand cont ca al meu strumf doarme f bine in leagan o sa il pun in continuare ca daca nu era confortabil sau il jena intr-un fel nu cred ca statea el acolo asa de bine...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Giorgia sa fie cea mai frumoasa zi...asteptam poze

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat: