Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
beatrice75 spune:
Anymona, spune-le ca vrei sa vizitezi spitalul, ca ai vrea sa nasti acolo, dar inca nu esti hotarata si se vor oferi asistentele. Dar ma gandesc ca acum este nebunie si la ei, cu atatea nasteri, nu mai fac fatza
28+

anymona spune:
[quote]citat din mesajul lui mirunam
Anymona, multumim
! E foarte greu si cu tipatul, o sa vezi cand o sa mai creasca lucrurile se vor schimba. Al meu ma scoate din minti cand, sub infulenta invatamintelor importate de la alti copii, imi da replici lipsite de educatie (gen "ce-mi pasa" sau "taci") pe care in casa nu avea de unde sa le auda. Desi ii repet ca nu e frumos sa vorbeasca asa, el repeta obsesiv... si pana la urma imi iese tipatul
. Oricum tu avand fata probabil vei fi scutita de atitudini de genul celor de mai sus ![]()
Miruna, chiar dc e fata, crede-ma ca nu sunt scutita...replici de genul "ce-mi pasa", "nu ma intereseaza", "n-am chef" etc sunt la ordinea zilei. cea mai odioasa a fost o replica pe care i-a dat-o lu' ta-su acum vreun an cand se contraziceau ei pe nu stiu ce tema: "bai, ti-am mai spus odata ca esti prost, vrei sa-mi mai zic odata?". am ramas amandoi cu gura cascata. e clar ca a reprodus-o exact asa cum a auzit-o fara sa o gandeasca. pt ca nu se mai intamplase vreodata sa-i zica ca e prost sau ceva de genul asta. dar cel mai rau ma scoate din sarite cand imi da ordine: adu-mi aia, fa-mi aia, cauta-mi aia, strange tu jucariile ca io nu am chef etc.
23+
+ Clara Maria (01/02/2006)
geniusamb spune:
Neatza feteleeeeee
Ana, minunata burtica.. Nu ai mai pus nici un kg in plus ?! Felicitari!!!
Ioana, felicitari pt BB lina grasutza! 
Gabriella, sa ti traiasca flacaul, sa fie miscacios, sanatos si papacios 
De luni intru in prenatal
Abia astept sa lenevesc ![]()
Pupici 
29+ mami de
Matei
Siuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anymona buna din nou, am si io o intrebare pt mamicile cu fetite mai maricele...voi stiti sa existe vreun balsam de par pt copii???? Clara are parul lung si se incurca fff usor. de cateva sapt ii dau pe varfuri cu un pic din balsamul meu ca sa fie mai usor de descurcat si sa nu o mai chinui la pieptanat. stiu ca produsele cosmetice pt adulti contin o gramada de chimicale si prostii si nu se recomanda copiilor. ma puiteti ajuta cu o recomandare in acest sens? exista ceva similar special pt copii? felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco revin si cu rugamintea de a-mi da si mie parola de la picasa ca sa va vad. pls pls pls 23+ + Clara Maria (01/02/2006) |
Buna
eu ii dau Anastasiei cu putin ulei de masline ca i se incurca parul de e belea...
beatrice75 spune:
Ratusca, ERAM!![]()
![]()
![]()
Da, pacat ca bluzitza este cam fal-fal si nu se vede bine burtica, oricum acolo nu aveam 13 kg. Dar ai vazut ce branda am?
Miruna, lasa ca te ajung eu din urma!Pai daca stau numai in casa si ma indop cu calorii, cum naiba!Nici pe jos nu pot sa merg cu lesinul meu.
28+

beatrice75 spune:
Revin: si nu inteleg de ce atatea kg!eu n-am tinut in viata mea nicio cura, inainte mancam orice, oricat si la orice ora!E adevarat ca nu-s fan dulciuri!
28+

sunset_zuzi spune:
anymona si eu vroiam sa merg din septembrie la cursurile de la Filantropia
dar se pare ca ne dau cu flit 
Doamne ai grija si de noi
27+ 
amelia_ilie spune:
| citat din mesajul lui alinushca amelia felicitari pentru fetita! cum va place schimbarea? tu pari ca simteai deja ceva-ceva cum ca ar fi fetita! rasturanrile astea de situatie trebuie sa fie destul de socante pe moment sunset asa cum poate banuiesti, dintr-o suparare. supararile astea in sarcina clar au efecte maxime. Mami de (28.10.2008) si bb2 28+ ![]() |
Alinushca, sa stii ca pe undeva ma gandeam ca ce-ar fi sa fie si bebe al meu fetita (deja am doua prietene care au nascut in august acum si carora medici lor le-au zis la inceput ca-s baietei si pe la 20 de saptamani ca-s fetite). Multumim de urari. Acum cautam nume
bb_alinus, La multi Ani! Sa ai un bebe sanatos si norocos si o nastere usoara!
Si eu tot la job, citesc pe apucate si cand mai fac o pauza de cifre...
23+ 
Siuta spune:
Mosulik, ai grija de tine. Asteptam numai vesti bune.
Andreea, cum a fost inghetata de la Mac? Bafta la eco.
Doura, felicitari pt vestile minunate de la eco.
Gabriela, ce nume frumos ai ales !Noi ne chinuim sa alegem un nume dar suntem in pana de idei
.
Felicitari pentru fetele care au schimbat semnatura .
Andreea, mamica de Anastasia si BB 25+
Lidia_P spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi anymona si eu vroiam sa merg din septembrie la cursurile de la Filantropia dar se pare ca ne dau cu flit ![]() Doamne ai grija si de noi 27+ ![]() |
si eu vreau la cursuri....totusi poate se organizeaza in octombrie daca in septembrie nu mai vor
28+
Ianis Andrei

(28.10.2008) si