Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_o spune:
, bb_alinus! Multa sanatate si un bebe sanatos!
Sugubina, Ukume, felicitari pentru schimbarea de semnatura!

Ana
30s, viitoare mami de
, David Ciprian
beatrice75 spune:
Ce active sunteti!Eu am avut aseara niste contractii foarte puternice, de la ora 5 am stat lipita de pat, seara pe la 22 am iesit putzin, iar azi dimineata m-am trezit de parca ma batuse cineva. Fetelor, eu conduc, eu am luat 13 kg in aceasta sarcina. Voi incerca sa pun si eu cateva poze before and after, dar nu cred ca-mi voi lasa albumul la vedere mult timp.![]()
28+

mirunam spune:
Anymona, multumim
! E foarte greu si cu tipatul, o sa vezi cand o sa mai creasca lucrurile se vor schimba. Al meu ma scoate din minti cand, sub infulenta invatamintelor importate de la alti copii, imi da replici lipsite de educatie (gen "ce-mi pasa" sau "taci") pe care in casa nu avea de unde sa le auda. Desi ii repet ca nu e frumos sa vorbeasca asa, el repeta obsesiv... si pana la urma imi iese tipatul
. Oricum tu avand fata probabil vei fi scutita de atitudini de genul celor de mai sus ![]()
Letzy, multumim
. Eu am luat 14 kg care intr-un final s-au distribuit integral in fata. Am o burtica tuguiata care ajunge cu cel putin 5 minute inaintea mea la destinatie ![]()
Sugubina, felicitari! Moamaaa ce spectacol trebuie sa fie la tine cu doua
. Eu nu imi dau seama cum sta... misca tot timpul in partea dreaptasi mai rar in fata. In stanga e liniste si pace
. Abia la eco o sa imi dau si eu seama ce simt si vad ![]()
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si bebe Iustin
29 +
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Ce active sunteti!Eu am avut aseara niste contractii foarte puternice, de la ora 5 am stat lipita de pat, seara pe la 22 am iesit putzin, iar azi dimineata m-am trezit de parca ma batuse cineva. Fetelor, eu conduc, eu am luat 13 kg in aceasta sarcina. Voi incerca sa pun si eu cateva poze before and after, dar nu cred ca-mi voi lasa albumul la vedere mult timp. 28+ ![]() |
Maaai! Tocmai ce am zis ca am luat 14, asa ca ori te pui la ingrasat ori nimic
Asteptam pozele!!! Eu am zis ca ma lupt cu Madanic, suntem foarte aproape ca dimensiuni
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si bebe Iustin
29 +
ratusca83 spune:
Neata burtici colorate!!!

Ati scris nu gluma. Eu aseara n-am mai intrat pt ca am fost la prietenii nostri la curte si am stat pana tarziu intinsa in balansoar
.
La mine au inceput noptile de nesomn
,..ma trezesc f des si stau cu ochii in tavan. de ex m-am trezit azi la 5 si nu am mai adormit pana la 8 cand a plecat iubi.
Azi mergem la control...abia astept sa vad pe bebe si pe col
..de fiecare cu damblaua lui
.
felicitaru fetelor care au schimbat semnatura si care au venit cu vesti bune de la dr.

miruna
sugubina bine ai revenit din concediu
Ana esti superbaaaaa
.
mai aveam de scris,dar unicul meu neuron nu mai face fata
si uita.
pupici
26+ si ingeras in ceruri
lore76 spune:
fete, se mai face intalnirea sau nu
ca la 11 trebuie sa plec si vreau sa stiu daca vin sau nu
Lore
23 +
& 
anymona spune:
ce de lume schimba azi semnatura!!!!! felicitari tuturor! sa ajungeti cu bine la 40 de sapt!
ce frumos povesteti tu Sugubina despre puficele tale! eu nu reusesc sa-mi dau seama cum si unde e pozitionat bb in burtica. si am numai unul...dc aveam doi eram si mai confuzata
in alta ordine de idei, am sunat la Filantropia sa intreb daca incepe in septembrie vreo sesiune de cursuri prenatale pt parinti si mi-a spus ca la ei si septembrie e perioada de concedii si nu se stie inca dar, nu prea crede :((( cica sa intreb doctorul
. pai ce treaba are dr ginecolog cu aceste cursuri??? de unde ar trebui sa stie el???? pe mine ma intereseaza mai mult partea cu vizita spitalului, a saloanelor etc pt ca acolo voi naste...mai putin cursul propriu zis, desi, nu mi-ar prinde rau informatiile. chiar dc sunt la al doilea copil parca au trecut 100 de ani de cand am nascut si am cam uitat multe...
voi aveti date mai precise? stie cineva cand incepe urmatoarea sesiune de cursuri la Filantropia?
23+
+ Clara Maria (01/02/2006)
ratusca83 spune:
beatrice esti f frumoasa
,iar in poza cu burtica nu se vad kilogramele.pupici
26+ si ingeras in ceruri