Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 9
amelia_ilie spune:
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura
! Incet-incet ne strangem ca in visul Anei
...
Sugubina 
23+ 
sunset_zuzi spune:
lidia ar fi bine sa fie macar in octombrie
...desi o sa fie cam greu cu deplasatul atunci 
Doamne ai grija si de noi
27+ 
anymona spune:
Siuta, ii dai cu ulei de masline inaite sa o speli pe cap? ca un fel de masca? sau pe parul uscat inainte sa o piepteni?
23+
+ Clara Maria (01/02/2006)
douradoudou spune:
in 1 rand: 
LA MULTI ANI ALINA 

hai sa ne intalnim maine ca sa vina si cele care nu puteau azi..ce ziceti??
va
pe toate fara exceptie..revin pt ca intre timp am uitat ce am citit 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
28+ cu
Hera25 spune:
Buna gravidutelor,
De cand ma chinui sa citesc din urma. Am ajuns la pagina 7, dar am zis sa scriu si eu ceva ca iar nu mai apuc.
Acum sunt si eu in listuta.
Merci douradoudu.
De sambata suntem la socri si tare bine e cu ajutoare.
Eu tot imi fac griji cu Lorena mea. Oi fi singura pe aici care pune problema asta...A venit in vizita la noi o fina cu o feita de 2 luni. Vai cand a vazut-o Lorena a albit-o de atata pupat, apoi a inceput sa o traga de manute, de picioruse. Intai usor iara apoi din ce in ce mai agresiv.Noi ii ziceam sa o mangaie usor sa nu o traga prea tare ca o doare, ea din contra si mai rau. Ba chiar a luat un ursulet care era mai mare deact bebe si l-a aruncat spre ea. Noroc ca l-am prins la timp. Apoi repede a luat un servetel umed cica sa o stearga la gurita. Oare eu ce voi face cu ea si cu un bebe mic? Mi se pare f periculos.
Fetele in situatia mea v-ati gandit la problemele astea? Cum veti proceda?
Eu ma gandeam ca il voi tine pe bebe in patut sa nu ajunga ea la el. Dar ea ar arunca cu jucariile in el.... Eu tot mai sper ca in 3 luni jumate cate au mai ramas, sa se mai schimbe un pic.
Voi beti cafea? Ca eu mai beau asa cafea si pun lapte peste. Ma gndesc sa nu-i fac rau lu bebe, dar imi este pofta si mai am si tensiunea mica 9 cu 5.Iar dupa ce beau cafeluta imi mai revni un pic din moleseala.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
26+
MSymo spune:
bb_alinush,
!
Ratusca, bafta la eco si sa avem vesti bune despre col.
Felicitari fetelor care au fost la eco si celor care au schimbat semnatura!
Astazi am incheiat si noi sapt 31 si ne-am gandit sa spargem gheata cu AMR
. Am pus asa fiindca atunci vom scoate firul de cerclaj si cel mai probabil, daca bebelina va fi in grafic atunci va fi si nasterea.
Corina, merci de info!
Vai ...am un munte de calcat!!!
Symo
31+
Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI
ratusca83 spune:

fetelor tocmai m-a sunat asistenta dr meu si m-a rugat sa vin luni la control pt ca azi sunt f multe chiuretaje si crede ca nu mi-ar face bine sa vad femneile acelea. Off nu inteleg deloc, cum in sec 21 nu se protejaza si ajung sa faca intrerupere de sarcina.
Asta este..o vad luni pe bebelusa mea. multi pupici

26+ si ingeras in ceruri

28+