Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 22
beatrice75 spune:
Pissi, din cate am auzit eu, acesta este inceputul, ma refer la durerile de spate
28+

pissi78ro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Pissi, din cate am auzit eu, acesta este inceputul, ma refer la durerile de spate 28+ ![]() |
beatrice75 - inceputul la ce? la ceva rau? sau pur si simplu ca vor fi si mai puternice?
22+
beatrice75 spune:
Ca vor fi mai puternice si ca nici nu prea avem voie sa ne dam cu ungunete. Eu asa am auzit de la unele mamaici, acum fetele care sunt la a doua sarcina, ne-ar putea spune mai multe.
28+

sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Va ziceam ca ieri am avut contractii puternice, vad au inceput iar, adica mi se intareste rau burtica. Voi si in acest caz luati nospa? Eu nu vreau sonda, daca va trebui sa ma dau jos din pat la 10 ore dupa. 28+ ![]() |
da no spa-ul este bun in astfel de cazuri...cat despre sonda, este obligatorie la cezariana, vrei sau nu vrei
Mami Andreea
27sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
alinushca spune:
sonda nu-i asa o treaba horror. desi da, prezinta risc de infectie ca tot ce e prin spital (nu?...). singurul disconfort pe care l-am avut a fost ca dupa ce mi-au pus-o (fara durere) simteam ca imi vine f f rau sa fac pipi dar nu puteam. ar fi trebuit sa-mi zica sa golesc temeinic vezica inainte de operatie... cam atat. nici scoaterea ei nu-i neplacuta.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 28+ 
alinushca spune:
despre durerile de spate, depinde la fiecare de cativa factori: cat de inalta/bine facuta este mamica, ce fel de efort fizic depune/nu depune, cate kilograme are peste greutatea normala. concret, la prima sarcina nu am avut nici un fel de durere de spate. aveam o greutate potrivita pentru corpul meu, nu smotruiam prin casa. acum la a doua cu tot cu copil si cu smotru si kg in plus fata de greutatea acceptabila pentru inaltimea mea, am dureri de spate des. masajul este permis si face minuni. daca sotii nu-s acasa nici nu e asa scump si sunt saloane care au masa speciala pentru gravidute.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 28+ 
danaint spune:
ce inseamna masa speciala de gravidute? mie la salon imi face stand in fund masaj pe spate. se poate si altfel?
s27 
BraveGirl spune:
Mamaaaa cat ati scris! Eu sunt in urma, dar scriu acum ca uit:
SYMO, dc tu crezi ca nasti in 5 sapt, pune-i pe cei de la babycomfort sa-ti dea in scris termenul de livrare, ca la mine au depasit si pt ca ma isterizasem, s-au oferit sa-mi aduca un alt patut, gratis, pana vine al meu.
Hera, eu deja imi fac planuri cum il "paazesc" pe bebe de Arianna. Ea si de drag poate sa-i faca rau, pt ca obisnuiete sa ia copii in brate strangandu-i de gat
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
29+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Al meu sot a asistat la nasterea Ariannei si s-a co portat super ok. sper sarepetam figura
ca cine imi face masaj??????
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
29+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
adipapazi spune:
pt durerile de spate, masati coloana cu alifie chinezeasca si cu carpicon, avem voie ambele.
Adi
+24 cu
si