Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 21
ALEXA1985 spune:
Bine ai revenit. Ai ramas tot la Gherasie? Unde vei naste?
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h fetele care ve-ti face cezariana....daca imi permiteti un sfat, nu va faceti anestezie generala, vorbesc din experienta...este foarte nasoala si ptr voi si ptr bebe, pe iustin l-am facut cu anestezie genarala iar pe sasha cu peridurala si a fost incomparabil mai bine si recuperarea mult mai rapida, daca chiar va intereseaza diferenta dintre cele doua va povestesc ptr ca este destul de mult. eu am avut noroc ca atunci cand l-am nascut pe sasha am vorbit cu anestezista o ora la telefon cu o seara inainte si mi-a explicat ce inseamna fiecare anestezie in parte: rahie, generala si peridurala si avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele. Mami Andreea 27sapt cu +, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
28+
sashenka_h spune:
da tot la el am ramas... cred ca ma duc la Regina Maria...
am pus si eu poze pe picasa cu burtica din viena 
Mami Andreea
27sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Elfica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amelia_ilie Buna dimineata burtici! Ioana, felicitari pentru bebelina grasunica! Fluturasha, stiu ca fetele ziceau de magneziu pentru carcei. Eu abia vineri merg la doctora mea si o s-o intreb, ca ma mai apuca si pe mine noaptea de ma urc pe pereti. Fug la treburi, ne vedem mai incolo. ![]() 23+ ![]() |
Eu nu am avut probleme cu carceii si chiar mi-am facut acum de curand analizele si stau bine cu el. Ma gandeam sa va spun cum scapati usor de carcei, sa nu va chinuiti. Nu stiu daca stiti, daca da, scuze ca ma bag, dar poate va fac un bine. Eu am avut mai demult si la un moment dat nu stiam ce sa fac si sufeream mult, imi masam muschiul, tipam de durere, il trezeam pe cel de langa mine sa imi faca masaj la muschi etc. Apoi am aflat ca durerea inceteaza imediat daca atunci cand simti carcelul, tragi de laba piciorului in sus. Adica practic ridicati degetele in sus si lasati calcaiul in jos. Muschiul se intinde singur si durerea trece ca prin minune. Incercati si veti vedea. Sper ca am explicat clar... daca nu, mai intrebati-ma.

30+
alinushca spune:
nup, n-am inteles. deschie mai clar. si eu mai am probleme in sarcina. iar mama are f des. stiu ca pentru situatiile mai nasoale se dau niste suplimente de nu stiu ce fel. se considera ca apar dintr-o lipsa de ceva anume din organism. la farmacie stiu.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 28+ 
Lore1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Elfica
Eu nu am avut probleme cu carceii si chiar mi-am facut acum de curand analizele si stau bine cu el. Ma gandeam sa va spun cum scapati usor de carcei, sa nu va chinuiti. Nu stiu daca stiti, daca da, scuze ca ma bag, dar poate va fac un bine. Eu am avut mai demult si la un moment dat nu stiam ce sa fac si sufeream mult, imi masam muschiul, tipam de durere, il trezeam pe cel de langa mine sa imi faca masaj la muschi etc. Apoi am aflat ca durerea inceteaza imediat daca atunci cand simti carcelul, tragi de laba piciorului in sus. Adica practic ridicati degetele in sus si lasati calcaiul in jos. Muschiul se intinde singur si durerea trece ca prin minune. Incercati si veti vedea. Sper ca am explicat clar... daca nu, mai intrebati-ma. ![]() 30+ ![]() |
Eu am carcei noaptea de obicei si ma trezesc din somn, ma plimb putin si imi trec.
22+ viitoare mami de
danaint spune:
hello fetelor!
revin dupa o absenta destul de indelungata
da am scuze
juma de saptamana trecuta nu am avut internet la birou, si s-a acumulat o tona de lucru. si apoi am avut treaba cu amenajatul camerei lui bebe. am zugravit, am montat dulapul si patutul. mai astept sa soseasca un fotoliu comandat in colt
si sa montez perdelutele, si cu capitolul asta sunt gata ![]()
![]()
vad ca vorbiti de tampoane pt dupa nastere. pe mine ma batea gandul sa iau de la mothercare, nu sa confectionez. nu sunt bune alea?
am mai vazut discutii despre soti care asista la nastere. eu nu i-as permite lui al meu, chiar daca ar vrea el (ceea ce oricum nu vrea). prefer sa pastrez un pic de "mister" feminin ![]()
despre bagajul de spital. voi v-ati apucat sa il faceti? ieri mi-am cumparat un halat care sa ma cuprinda (ala de acasa demult nu mai este de actualitate...). si in rest nimic. in una din cartile care le am pe acasa zice ca in 28 ar tb sa fie gata, eu sunt in 29 si... nimic ![]()
iar cu hainute de bebe.... are cineva o lista cu ce ar tb sa ii luam? lista adaptata la vremea rece pe care o sa avem in noiembrie?
s27 
beatrice75 spune:
Va ziceam ca ieri am avut contractii puternice, vad au inceput iar, adica mi se intareste rau burtica. Voi si in acest caz luati nospa?
Eu nu vreau sonda, daca va trebui sa ma dau jos din pat la 10 ore dupa.
28+

Lore1983 spune:
Si mie mi se intareste burta in zona inferioara, dar imi trece relativ repede. Aseara am avut vreo 2 contractii nedureroase. Uneori iau no-spa, alteori nu, depinde de cat de serioase sunt contractiile.
22+ viitoare mami de 
pissi78ro spune:
Pe voi va doare spatele? Pe mine astazi m-a durut continuu. E normal? E periculos? Poate fi de la statul pe scaun?
22+ 
danaint spune:
Fetelor, deci azi nu mai se tine intalnirea, nu? Se tine maine? Eu maine as putea doar sa trec un pic sa va vad, ca la 8:30 ne vedem cu nasii nostri de casatorie. Dar daca se stabileste maine, trec sa va vad ![]()
s27