Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

IOANAST eu folosesc ulei pentru vergeturi de la EUCERIN, dar cand imi aduc aminte. Nu stiu cat de bun este, dar macar hidrateaza bine .

SE MAI TINE INTALNIREA? STIU CA DATA TRECUTA M-AM LAUDAT CA AJUNG SI NU AM AJUNS, INSA EU AS PUTEA VINERI (MAINE VINE O PRIETENA DIN DANEMARCA SI STA LA NOI PANA VINERI).

22+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetele cu experienta sa imi zica si mie din lista de mai jos ce ar taia sau ce ar mai aduga pt bagajul de spital :

1. o pereche sosete
2. aparat de fotografiat
3. tampoane pt menstruatie sau vata
4. sapun,periuta de dinti, sampon, prosop
5. 2x camasa de noapte(pijamale) pt mama
6. capot
7. sutien pt alaptat
8. chilotei de baba
9. papuci
10. pampersi nou nascuti, servetele umede, prosopel pt bebe
11. body,caciulita, ,salopeta de scos afara, paturica
12. sapun lichid pt bebe
13. garmestan (crema pt sani)
14. kit recolatere celule stem (daca este cazul)

poate isi face careva timp sa imi dea si mie cateva pareri

28+ Ianis Andrei

Pai ei cred ca pt bebe nu e nevoie sa le bagi in bagajul tau. Cu pampersi, servetele umede si crema de fundulet vine sotul iar cu hainutele tot el, atunci cand iesiti din spital.
Sapun lichid pentru bebe nu iti trebuie ( doar daca iti cer asistentele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Inacatdin 2008 erau facute filmarile ca am vazut pe certificatul lui bebe.
Nici mie nu mi-a placut.M-a emotionat numai momentul in care l-au scos pe bebe desi n-am vazut mare lucru.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

stimulatul mameloanelor chiar provoaca contractii dar nu asa cat dai cu un unguent pe ele. trebuie sa faci treaba sustinuta vreo 15 minute ca sa iasa ceva din stimulatul lor...
eu ma spalam inainte de alaptare. totusi nu are cum sa fie sanatos din orice ar fi facut...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

deci sa va povestesc de anestezii (este tot ce mi-a zis doctorul anestezist atunci cand i-am spus ca vreau generala si a ramas ff surprinsa)
anestezia generala - se face doar in cazuri de urgenta, iar in strainatate este ocolita rau ptr ca poate afecta si mama si copilul. mama ramane oricum cu sechele ptr ca anesteziile generale afecteaza inima, creierul si imunitatea (credeti-ma am la activ 10 anestezii generale). cand faci cezariana cu anestezie generala iti pune sonda pe viu (lucru deloc placut) iar din momentul in care o administreaza, doctorul este obligat sa-l scoata pe bebe in maxim 5 min ptr ca daca nu este afectat copilul. se face doar in cazuri de urgenta ptr ca prinde cel mai repede si ca mama sa nu se ingrijoreze si sa-i creasca pulsul. eu mi-am revenit foarte greu, dupa aproape 2 luni, aveam dureri care nu-mi treceau cu nimic. am fost o leguma care nu eram in stare nici sa-mi schimb copilul, nici sa-l tin in brate, noroc cu sotul care m-a ajutat enorm. ptr ca ma simteam asa slabita nu eram in stare sa fac plimbarile care sunt obligatorii dupa cezariana si am facut hematom si fibrom.
rahia-se face in profunzimea coloanei de aceea poti ramane cu dureri mari de cap dupa operatie. trece la vreo 3-4 ore dupa operatie iar durerile sunt destul de mari dupa si cu greu trec cu analgezice. am avut o fata cu mine in salon si saraca plangea de durere desi ii facusera mai multe calmante, saraca nu dormea deloc iar eu sforaiam ca nesimtita)
peridurala - se face mai la suprafata coloanei din acest motiv prinde un pic mai greu adica in 20 min (cica ar fii singurul dezavantaj) de aceea se combina cu rahia ptr ca doctorii nostrii sa nu astepe atat. iti ramane un cateter in coloana timp de 2 zile (nici nu il simtiti)si ti se administreaza calmante speciale prin el iar durerile dispar in maxim 2 secunde. dupa cele doua zile cand ti-l scoatedurerile mai sunt dar mai mult decat suportabile. eu dupa o saptamana de la cezariana nu mai aveam nimic, nici o durere nici o jena desi eram la a doua cezariana si cu multe sechele dupa prima. sonda ti-o pune dupa ce se instaleaza anestezia adica nu simti nimic.

deci cam asta ar fii povestea cu anesteziile, daca aveti intrebari sunt disponibila oricand sa va ajut

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Stiu ca tb odihna, dar eu inca merg la serviciu. Nu fac eforturi,stau doar la birou. E daunator si statul pe scaun, la birou?Ma gandesc ca poate si de la zbor cu avionul, poate am mers mai mult in vacanta.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

siuta, lista pt spital depinde f mult de spitalul in care nasti. unde am nascut eu bebe era imbracat de la bun inceput cu hainele tale de acasa. sapun lichid nu recomand decat in combinatie cu crema de corp/ulei de corp imediat dupa. si asa i se descoameaza puternic pielicica dupa nastere...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna! Inca nu am ajuns la zi cu cititul, sunt abia la pagina 3 si vad ca deja ati ajuns la 20. Pana citesc eu, treceti la alt capitol si pana ajung la zi, trebuie sa plec de la serviciu.

Felicitari fetelor care au rezultate bune la ecografii si fetelor care si-au revenit din starea de rau: Crisis si chiar si Moshulik. Ca e bine ca nu mai sangereaza, chiar daca e consemnata la pat. Totul e sa fie inspre bine. Ca si altele dintre noi au avut momente mai neplacute o perioada, fiind consemnate la pat. Unele mai multe zile, altele mai putine, dar fiecare stim ca merita sacrificiul. Va anunt cu drag si starea mea sa imbunatatit si ca nu mai am febra! Ieri cand am ajuns acasa am luat lamaie cu miere, miere simpla, am baut limonada, apoi m-am culcat cateva ore. Si ce credeti, desi toata ziua am avut 37,5, iar in noaptea precedenta 38,2, dupa micul tratament aplicat, deja aveam 37,9. M-am trezit, am mancat, am mai luat o portie de lamaie cu miere si iar nani de la 11 pana la 7 dimineata. Iar acum ma simt super, febra (adica peste 37) nu am mai avut deloc azi, asa ca sunt happy. Cred ca pe un fond de oboseala, putin curent, o inghetata si putin aer conditionat m-au adus in starea aceea. Acum chit ca mor de cald, nu dau drumul la aer conditionat si mi-am luat si vata de bagat in urechi, in caz ca prin masinile RATB e curent, imi bag picioarele in aspect si in ce zice lumea si ma protejez. Ca eu si bebe contam, nu niste comentarii care s-ar putea isca... Daca are loc intalnirea azi, puneti si voi cu rosu pe ultima pagina din cap acesta sau in prima din urmatorul, ca ma uit si eu acolo, chiar daca nu ajung sa citesc tot pana acolo. Mi-ar placea sa vin si eu, chiar daca nu voi sta mult. Dar macar sa ne vedem la ochisori! Pupici tuturor!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Am luat ulei antivergeturi de la Eucerin. O fi bun, a mai folosit cineva?

26+ si mami de Irina (10.02.2007)

Eu il folosesc. Cica e fara parabeni ...E placut la textura si intra repede in piele. Cat despre vergeturi, tot au aparut cateva...si banuiesc eu ca asta e inceputul

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Crisis, Brave, multumesc mult de sfaturi. Eu imi notez tot ce este important (si pentru fetite si pentru baietei) pentru ca uit si macar sa am notat undeva ce si cum.

23+

Si eu fac la fel, salvez intr-un document in calculatorul de la birou, de unde va citesc si cand imi voi lua concediu, printez si citesc acasa, ca s-au adunat ceva informatii care sigur imi vor prinde bine...

30+

Mergi la inceput