Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Deci daca comand www.pcfarm.ro/produs/3237/Absorbante-Organice-pentru-lehuzie---Natracare" target="_blank">ASTA scap de impachetat tampoane de vata si tifon? Doamne cat de sila mi-e de vata.....

danaint uite www.amazon.com/Prenatal-Massage-Table-Pregnancy-Maternity/dp/B0013UZ6GY" target="_blank">aici cum arata.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

gabriella dar de ti-au pus diagnosticul asta??? ai colul deschis,scurt,contractii sau cum? dupa ce s-au luat ei cand au spus asta?
pupici

26+ si ingeras in ceruri

am o mica cezariana

Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

sa se faca si mai mari????
nu-mi trebuie

Fericita 30+ Raisa Maria

da si la mine ceva....ca io parca-s adolescenta mama ei de treaba si sfarc

Gabriela

iti dau si din san , si din sfarc si din colostru ca eu deja am sarit calu'

Fericita 30+ Raisa Maria

da tot,tot, nu refuz nimic,nimic

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am ajuns si eu acasa si am reusit chiar sa va citesc.

Si eu mai beau cafea (de obicei beau fara cofeina, dar cand sunt acasa (in we mai ales) beau cu cofeinasi cu lapte. Bine cafeaua mea e un soi de ceai mai inchis la culoare, dar parca nu functionez fara.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna seara, burticute !

Nu am mai scris de mult, dar am citit in ultimul timp.

Noi suntem , speram bine, desi la eco morfologica de trim II dr. a scris pe foaie ceva ce ne-a speriat f tare. Nu a vazut rectul bebelusului si trebuie sa mai merg la o eco in sapt 31. Imi e f frica sa nu fie fara rect. Din cate am citit, se poate repara prin operatii, dar e destul de neplacut. La inceput de face o operatie in care se face rect contra naturii, etc... Nici nu pot sa scriu sau sa vorbesc prea mult despre asta. Oricum, suntem cu morcovul tare de tot.

Incerc sa raspund si eu la subiectele care s-au discutat in ultimul timp, desi nu imi aduc deloc aminte cine a zis ce. Nu o sa pot da nume.

In primul rand cu kg stau destul de prost. Am luat deja 9kg, plus ca mai am 12 kg in plus ramase de la sarcinile precedente. Dr. tipa la mine de cate ori ma vede ca cica o sa-i fie greu sa-mi faca cezariana, la asa o grasime :(

Aici sunt tampoane absorbante speciale si sunt f bune, ni le dau de la maternitate. Cand a nascut sora mea, in Bucuresti, am vazut cat se chinuia si se murdarea. Asa ca , atunci cand am nascut eu, am inceput ca taranul, sa opresc cateva si pt ea, pt ca vroia si ea sa mai faca un copil. Pana la urma sora mea nu a mai putut ramane gravi :( si le-am strans degeaba.

In legatura cu cezariana, anestezia si paranoia sunt si eu printre primele randuri. Desi am facut cezariana cu epidurala de 2 ori, intru in panica daca ma gandesc ca cineva imi taie burta. Asa ca ma rog de anestezist de fiecare data sa ma adoarma ca sa nu stiu ce se intampla.

Eu am folosit o crema cu lanolin pt sfarcuri si nu ma spalam inainte de alaptat. Mi-a facut f bine, in sensul ca m-a ajutat sa-mi treaca crapaturile f repede.

Nu mai imi aduc aminte daca mai vroiam sa spun ceva. Daca e, mai revin.

Va pup !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mi-am adus aminte ce mai vroiam sa scriu.
Nu gasesc nici un nume pt bebe care sa ne placa si mie si sotului. Nici romanesc , nici grecesc. :(

Mie imi place un nume f tare, dar sotul nici nu vrea sa auda. Singura problema pt mine e ca nu e nume de sfant ortodox si asta as vrea neaparat. Eu avand 2 prenume, dar nici un sfant.

Am o cumatra care a tinut copilul nebotezat 2 ani pt ca cica nu gasea nume care sa-i placa (aici poti sa declari copilul , fara sa dai numele. Numele il poti declara dupa botez , iar aici copiii se boteaza la varste detul de mari: 1-2 ani sau chiar mai mult). Bine , cumatra mea si si putin aiurita, dar se pare ca incep sa o inteleg

Raluca cu Ioanna , Georgios si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

M-am uitat si eu la Prima zi. Doar putin pana l-a scos pe bebe! Am plans evident cand a iesit bebe. In rest emisiunea e varza.

Dupa m-am culcat ca eram ruupta. Mi s-a mutat programarea de la 16 la 18.

Hai ca pana sa va scriu am si venit de la dr. Colul e ok (sincer-aveam emotii dupa mica vacanta); mi-a luat secretie din col si voi face analize cu gramada (bine ca le acopera abonamentu!). Tre sa fac si screening genetic de trombofilie-care nu ie acoperit. Doaamne cat o costa? Si a zis ca din trim III oprim aspenterul si luam clexane injectabil. Stie careva cat costa asta=parca e si o compensare?

Mi-a mai zis ca Puficele sunt bine, sunt normale si ca sed (cel putin momentan) cap in cap se pupeaza, in jos. Daia fac cisi des si simt apasare..
PS: am notat listele voastre, foarte utile.

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fac capitol nou.

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

capitolul 95

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

corina, de ce nu iti angajezi o doula ? iti face masaj profi, te incurjeaza, are grija sa primesti tot ce ti-ai propus... si stiu ca sunt acceptate la maternitate. atunci sotul ar putea sa se mai si relaxeze.

danaint, da, exista masa speciala cu gaurica pentru burtica!

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput