Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

dar gartmastanul pt ce este?adica cu ce ne ajuta....sa nu dati cu rosi in mine dar nu stiu

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sugubino, multi pupici, sugubineasca ta ma topeste!
Fetelor, mor de drag cand scrieti!
Lidia, sigur te ajuta Miruna, ea stie ce trebuie eliminat.
Legat de bebe nr. 2, mama mea are experienta cu mine, am fost un bebe foarte gelos pe fratele meu. Am fost un copil f dorit de parintii mei, facut din dragoste maxima si nu au cumparat patut, ca mamei ii era f usor cu alaptatul si s-a obisnuit sa doarma cu mine. Eram mica lor comoara. In schimb, cand a venit fratele, au cumparat de urgenta patut. Motivul? Eu! Cum il vedeam pe domnul frate in patul meu si-al parintilor(aveam 1 an si 7 luni), il trageam de picioruse si-l dadeam jos... un moment de neatentie si poc! Apoi cand statea mama cu noi in pat si atipea cateva clipe, ii bagam degetele in ochi cu o placere maxima, se trezea mama in urletele bietului meu frate. Asa ca daca eu, care sunt f blanda si toleranta cu tot ce e in jur, am putut fi un copil atat de gelos si rau... va inteleg perfect grijile si teama. Oricum, mama nu a facut niciodata diferente intre noi, copii fiind. Dar chiar si asa, la primul nascut apar sentimente contradictorii si asta nu tine de educatie sau mai stiu eu ce am citit aici. Suntem suflete si reactionam diferit. Va las, merg la masa, scrieti in continuare, ca-mi face mare placere sa am de recuperat!

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu am fost si mai geloasa...dar nu din cauza parintilor (am fost crescuta de altcineva pana la varsta de 14 ani) ci a lucrurilor mele....de exemplu cand a aparut fratele meu (eu aveam 5 ani) cica m-a surprins mama cand incercam sa il scot prin gratiile de la patut si strigam "patutul meu, patutul meu" ....ideea este ca incercam sa il scot prin grati de-a latul
ca sa nu va zic ca atunci cand am mai crescut si noi (adica el avea 3 ani) am gasit o bucata de sapun si i-am spus ca e ciocolata
sau il dadeam cu spirt la ochii ca cica eu il dezinfectez

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fiti pe faza ca trebuie sa inceapa: "Prima zi"

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici , aveti idee daca Maia se sarbatoreste de sf. Maria? Daca nu cand?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

dar gartmastanul pt ce este?adica cu ce ne ajuta....sa nu dati cu rosi in mine dar nu stiu

28+ Ianis Andrei

sa -ti mareasca sfarcurile ca sa nu sangerezi la alaptare.
eu, neavand copii, dau de pe acum ...am si io portia mea de nebunie

Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fiti pe faza ca trebuie sa inceapa: "Prima zi"

28+

rar ma uit ca plang .ce sa fac si io?

Gabriela

Mergi la inceput

face cineva injectii de maturare a plamanilor bb-ului?io le incep de azi

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu vreau sa ne intalnim maine, dar cine mai vine????
cat despre asistatul sotului la nastere nu ne dorim nici unul chestia asta....mi se pare un moment destul de intim ptr o femeie (stiu ca sunt un pic egoista) dar sincer nu este nici o imagine foarte placuta.....daca as fii barbat sincer nu cred ca mi-ar mai trebui femeie dupa ce as asista la o nastere. asta este parerea mea asa ca nu da-ti cu pietre
despre gelozia intre copii cred ca depinde... cand eram gravida cu sasha iustin ma tot lovea in burta si imi spunea ca nu vrea inca un bebe, cand am venit insa de la spital situatia s-a schimbat si a fost ok, numai ca este bine sa nu riscati ptr ca inevitabil sunt gelosi. Iustin acum abia asteapta sa-si vada celalalt fratior. cand ii zic ca ma duc la doctor ma intreaba daca il scot pe bebe din burtica ptr ca vrea sa-l vada si cand ma vede dezbracata ma pupa pe burtica din proprie initiativa si isi pune urechea pe burtica sa vada ce face bebe, vorbeste cu el... este un dulce. sasha inca nu are nici o reactie cred ca este prea mic si nu realizeaza, desi noi ii tot spunem despre bebe, dar el nici macar nu vorbeste inca, asa ca nu putem stii ce gandeste.

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

eu vreau sa ne intalnim maine, dar cine mai vine????
cat despre asistatul sotului la nastere nu ne dorim nici unul chestia asta....mi se pare un moment destul de intim ptr o femeie (stiu ca sunt un pic egoista) dar sincer nu este nici o imagine foarte placuta.....daca as fii barbat sincer nu cred ca mi-ar mai trebui femeie dupa ce as asista la o nastere. asta este parerea mea asa ca nu da-ti cu pietre
despre gelozia intre copii cred ca depinde... cand eram gravida cu sasha iustin ma tot lovea in burta si imi spunea ca nu vrea inca un bebe, cand am venit insa de la spital situatia s-a schimbat si a fost ok, numai ca este bine sa nu riscati ptr ca inevitabil sunt gelosi. Iustin acum abia asteapta sa-si vada celalalt fratior. cand ii zic ca ma duc la doctor ma intreaba daca il scot pe bebe din burtica ptr ca vrea sa-l vada si cand ma vede dezbracata ma pupa pe burtica din proprie initiativa si isi pune urechea pe burtica sa vada ce face bebe, vorbeste cu el... este un dulce. sasha inca nu are nici o reactie cred ca este prea mic si nu realizeaza, desi noi ii tot spunem despre bebe, dar el nici macar nu vorbeste inca, asa ca nu putem stii ce gandeste.

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

io ziceam de asistarea la cezariana.Ca daca nasteam normal, nu -mi doream sa ma vada cand pe sub masa cand pe masa, cu poalele -n cap si ochii cat cepele.
tinand cont de cei 105 ani ai mei ,mergem la cezariana.

Gabriela

Mergi la inceput