Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
ratusca83 spune:
fetelor eu nu pot dormi fara iubi al meu...daca nu-l simt langa mine nu ma ia somnul. cand mai iese in oras si vine tarziu nu ma ia somnul pana nu-l vad langa mine in pat...de sforait nu sforaie,asa ca e ok..
mai repede il trezesc eu pe el cand ma apuca stranutul,din cauza afurisitei de rinite

26+ si ingeras in ceruri
anymona spune:
7-8 ani zici Miruna???? pai dupa aia mai stam un pic si dam in toanele adolescentei...
23+
+ Clara Maria (01/02/2006)
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisis81 Sugubina eu din pacate nu pot sa suport ideea sa doarma in alta parte. Am ramas cu sechele de la fostul sot. Cand era Teo bebe mic, l-am lasat sa doarma in living ca sa poata sa se uite la TV, asa cum isi dorea, seara. Asta se intampla in mai 2009. Inapoi in dormitor nu a mai revenit niciodata, ne-am instrainat de tot, iar in iulie "a fugit cu o blonda" si dus a fost. gabriella1 problema e ca cica senzatia persista si dupa nastere. Curaj ioc, adica . Uffffff, si eu care am sarit si cu parapanta.... Nu mai vezi drobul inapoi imi pare rau...Cat despre asistat, al meu zice ca vine. Nu are scuze pentru lucreaza pe SMURD deci vede zilnic sange si alte cele. Dar.... ramane sa povestim dupa cum a fost, daca a fost. Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |

cica si saritu' cu parapanta afecteaza neuronu' gravid
mey, era blonda lu' Bote ?
Gabriela
24 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ratusca83 spune:
al meu sot ar vrea sa stea cu mine...
cand am pierdut sarcina trecuta l-a lasat medicul cu mine in sala pana la sfarsit ca sa-mi fie alaturi.
acum sa vedem daca ne va lasa
26+ si ingeras in ceruri
gabriella1 spune:
avem un prieten curajos care a intrat in sala si a filmat. Cu gandul de incurajare ne-a dat CD-ul sa-l vizionam. De aici i se trage sotului meu.Adevarul e ca ......de aia fac io anestezie totala.![]()
Gabriela
24 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
anymona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Siuta
exact ca o masca, dar pe parul umed ( ii ud parul, ii dau cu ulei , o las sa se balaceasca si apoi ii dau cu sampon ) |
merci mult. am sa incerc si eu tratamentul asta
23+
+ Clara Maria (01/02/2006)
Lidia_P spune:
fetele cu experienta sa imi zica si mie din lista de mai jos ce ar taia sau ce ar mai aduga pt bagajul de spital :
1. o pereche sosete
2. aparat de fotografiat
3. tampoane pt menstruatie sau vata
4. sapun,periuta de dinti, sampon, prosop
5. 2x camasa de noapte(pijamale) pt mama
6. capot
7. sutien pt alaptat
8. chilotei de baba
9. papuci
10. pampersi nou nascuti, servetele umede, prosopel pt bebe
11. body,caciulita, ,salopeta de scos afara, paturica
12. sapun lichid pt bebe
13. garmestan (crema pt sani)
14. kit recolatere celule stem (daca este cazul)
poate isi face careva timp sa imi dea si mie cateva pareri
28+
Ianis Andrei
ratusca83 spune:
tocmai am vb acum cu o fosta colega de facultate,care este gravi in 16 sapt. Are si ea placenta f joasa si s-a trezit cu sangerare. dr i-a dat sa ia dufaston si no-spa si este mai bine.
26+ si ingeras in ceruri
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P fetele cu experienta sa imi zica si mie din lista de mai jos ce ar taia sau ce ar mai aduga pt bagajul de spital : 1. o pereche sosete 2. aparat de fotografiat 3. tampoane pt menstruatie sau vata 4. sapun,periuta de dinti, sampon, prosop 5. 2x camasa de noapte(pijamale) pt mama 6. capot 7. sutien pt alaptat 8. chilotei de baba 9. papuci 10. pampersi nou nascuti, servetele umede, prosopel pt bebe 11. body,caciulita, ,salopeta de scos afara, paturica 12. sapun lichid pt bebe 13. garmestan (crema pt sani) 14. kit recolatere celule stem (daca este cazul) poate isi face careva timp sa imi dea si mie cateva pareri 28+ Ianis Andrei |
garmastanul incepe sa-l dai pe sani din saptamana a 30-a .
chilotii de baba io -i am de pe acum ca bb sta jos si ,deh, e sensibil.bey, sunt de tot rasu' cu gogosharii sub tzatze
Gabriela
24 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,

mami de