Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Deci fetele sa va isplic: eu sunt Pufa Pufescu. Logic, el e Pufi Pufescu. Puficele stim cu toate cine sunt. Derivate mai sunt-se pufeaza..sau pufator. Depinde dupa context:)

Beatrice =ESTE o telenovela. Pufi+Pufa=Puficele se pare. Hehe

Miru hai ca e simplu-aia cu patuncinizare inseamna culcare.Va invat eu no problem pana nastem veti fi asi in sugubineasca.

Cris vai saracu a venit special sa doarma cu tine/respectiv sa te sforaie. Tre sa fim egoiste putin pt ca sutem totusi doi in unu si respectiv trei in unu.. Si eu aznuapte (dupa doo nopti nedormite aproape) l-am dat afara ca horcaia. Pai ce domne eu nu pot pune geana pe geana. Ca nu e nici genu care sa sforaie egal si regulat. Scoate niste sunete de ma sperie. Si am si probleme cu tensiunea.

Joann las sa stea acolo. Si la mine se golgotesc si se pufeaza. Tie ti se tuguie burta asa intr-o parte sau alta sau in sus si simti tare?
Aznuapte le apucase pe la 1. Bine sforaia dady si daia..Dupa ce a plecat si m-am balenizat pe tot patucinu s-au culcat si ele.

sugubina 25+ cu Puficele

mey,nu-i frate cu huzbandul meu?
ha, io am un atu in plus...mai joaca si cate un flat out prin somn .

Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Se spune ca sarcina te prosteste si pe mine m-a prostit rau de tot. De pilda aseara am fost sa ne plimbam cu telegondola in Mamaia. A nu stiu cata oara si a doua oara luna asta. La intoarcere m-au apucat tot felul de ganduri: daca se opreste masinaria? daca se rupe cablul? daca o sa cadea?....numai tampenii imi trecau prin cap si mai uitam la fii-mea care tipa relaxata "mami apa!".
Apoi de doua saptamani ma plang ca vreau si eu la munte si azi noapte al meu iubit zice "hai, ridica-te pune una alta in geanta si plecam". Eu am tacut malc si pe urma am inceput "ce fac eu fara copil doua zile, ca nici nu mi-am luat la revedere, ca nu pot fara ea, ca nu am pregatit nimic....". M-am prostit de tot. Alta data in 10 minute eram in masina.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Se spune ca sarcina te prosteste si pe mine m-a prostit rau de tot. De pilda aseara am fost sa ne plimbam cu telegondola in Mamaia. A nu stiu cata oara si a doua oara luna asta. La intoarcere m-au apucat tot felul de ganduri: daca se opreste masinaria? daca se rupe cablul? daca o sa cadea?....numai tampenii imi trecau prin cap si mai uitam la fii-mea care tipa relaxata "mami apa!".
Apoi de doua saptamani ma plang ca vreau si eu la munte si azi noapte al meu iubit zice "hai, ridica-te pune una alta in geanta si plecam". Eu am tacut malc si pe urma am inceput "ce fac eu fara copil doua zile, ca nici nu mi-am luat la revedere, ca nu pot fara ea, ca nu am pregatit nimic....". M-am prostit de tot. Alta data in 10 minute eram in masina.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

aha, de aia mi s-a micsorat drobu' de sare...la tine era partea lipsa

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Siuta, ii dai cu ulei de masline inaite sa o speli pe cap? ca un fel de masca? sau pe parul uscat inainte sa o piepteni?

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

exact ca o masca, dar pe parul umed ( ii ud parul, ii dau cu ulei , o las sa se balaceasca si apoi ii dau cu sampon )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Am avur o perioada cand mancam un borcan de Nutella / zi

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

moamaaaa eu sunt fan declarat dulciuri si in special ciocolata dar la faza asta m-ai luat

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput

fetili, are vreo una un sot curajos care sa asiste la nastere?
mey,io constat ca al meu si-o gresit meseria.Ce fel de politist o fi cand il invit mumos ,sa mearga sa vada cum vine Tudor pe lume si el imi zice cu cea mai uimita moaca"tu vrei sa se ocupe dr de copil sau vrei sa ma culeaga de sub masa?"
Incredibil,Doamne, incredibil.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina esti super tare cu sugubineasca!!!!

Fetelor ce odisee frumoasa avem...suntem asa unite!!!..

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Crisis,Sugubina am ras pana la lacrimi despre sotii vostri,saracutii!Am ras singura de nebuna ca al meu sot s-a dus la piata,n-a vrut sa ma ia ca a zis ca iar vine cu toata piata acasa.
Eu in ultima vreme am inceput sa sforai asa ca l-a mine e invers.Cred ca usor,usor fuge el de langa minesi asa e la post de cand am ramas insarcinata

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Aseara ,saracutul de el,se minuna ce sani mari am.Dar i-am zis foarte clar sa nu se atinga de bucataria lu'Soricica

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sugubina eu din pacate nu pot sa suport ideea sa doarma in alta parte. Am ramas cu sechele de la fostul sot. Cand era Teo bebe mic, l-am lasat sa doarma in living ca sa poata sa se uite la TV, asa cum isi dorea, seara. Asta se intampla in mai 2009. Inapoi in dormitor nu a mai revenit niciodata, ne-am instrainat de tot, iar in iulie "a fugit cu o blonda" si dus a fost.

gabriella1 problema e ca cica senzatia persista si dupa nastere. Curaj ioc, adica. Uffffff, si eu care am sarit si cu parapanta.... Nu mai vezi drobul inapoi imi pare rau...

Cat despre asistat, al meu zice ca vine. Nu are scuze pentru lucreaza pe SMURD deci vede zilnic sange si alte cele. Dar.... ramane sa povestim dupa cum a fost, daca a fost.

Mergi la inceput