Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Draga Doura, eu nu pot veni maine.Imi pare rau.

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello! Felicitari fetelor care au schimbat azi semnatura. Ma alatur si eu de azi celor care au trecut pragul de 30 de saptamani.
gabriella1 m-am umflat de ras la faza cu ligheanul. Sorin radea aseara de mine... noi facem baie impreuna ca avem cada dubla, dar in ultimul timp nu mai incapem "toti 3" in ea asa ca aseara l-am invitat sa coboare si sa se spele cu dusul direct pe gresie ca eu nu mai am loc sa ma desfasor de el. Si tot face glume de genu "stati nu urcati sa mai golesc din apa ca inundam casa". Apoi..... de la 68 la 86..... e o diferenta de kilograme, nu?

letzy81 lasa ca le dam noi jos mai tarziu. Important e acum sa fie bebicii bine, da?

miruna, anymona si eu am mancat bataie de la mama pana cand m-am mutat de acasa si tocmai de aia sunt destul de aspra cu fetita mea, ca sa nu ajung vre-o data pana acolo incat sa ridic mana la ea. Mai bine sa ne intelegem din vorbe....

sugubina si al meu sforaie si ma gandesc cu groaza la perioada cu bebe mic mic, cand somnul va fi atat de putin si sa-l mai am si pe sforaila pe cap..... Aseara s-a invoit de la munca sa vina acasa sa doarma cu mine si eu am fost tare trista pentru ca era "noaptea mea libera" in care dormeam singurica si fara sforaituri. Si ar fi trebuit sa ma bucur, nu? Nu stiu ce sa-i fac...

beatrice75 eu am zis de la 68 la 86, asa ca......

Hera25 si noi ne facem astfel de griji mai ales ca Teo este mica si inca nu stie prea multe de viitorul "bibe". Stie ca e la mami in burta, il mangaie, il pupa, e inebunita dupa copii si mereu se opreste sa vada bebelusii din carucioare cand ne plimbam. Dar sunt convinsa ca o data ce-l va vedea pe bebe la mami si la tati in brate se vor schimba lucrurile. Este locul ei si este foarte posesiva. Am incercat cu un bebelus de al ei. L-am luat in brate, l-am mangaiat, l-am pupat si a venit imediat si s-a asezat si ea in bratele mele. Mi-e frica in primul rand ca mai nou am invatat unde sunt ochii, nasul, gura si arata la toata lumea unde au ochii.... foarte apasat

ratusca83 mai bine o vezi luni decat sa vezi asa ceva. E trist tare. Am facut si eu pentru ca sarcina se oprise din evolutie si a trebuit sa stau in sala de asteptare cu multe femei care abia asteptau sa scape de acea "povara". Din 20 una singura facea chiuretaj pentru ca avea bebe malformatie. Alta plangea ca era bebe prea mare si doctorul nu mai vroia sa ii faca. Am inebunit, eu care asteptam un bebe de 4 ani si nu mai stiam ce sa fac sa il am.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

fluturasha23 io cam urmeaza sa fac la Chitescu eco aia. Sa vad cu Pufescu ca pleaca in delegatie si aman putin; sper sa gasesc loc.

sugubina 25+ cu Puficele

sugubina vezi ca eu am sunat acum o saptamana la medlife favorit si de abia am gasit loc pentru 22.09

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

MSymo woooow saptamana 32 ..fff. fain. FELICITARI!!!!
sugubina felicitari pt schimbarea semnaturii .

fetelor, io cred ca bubulinele mele au de gand sa stea in burtica mult si bine, fiindca s-au apucat de reamenajat organele ...probabil nu le mai place pozitia lor...
e o forfota la mine in burtica, de stau si rad singura si mor de dragul lor.

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna dimi!

Anymona, Fluturasha, multumesc de raspuns! Fluturasha, unde gasesc respectivele protectoare? Numai pe site?

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

ana eu am luat numai de la ei...ti le livreaza acasa gratis (bucuresti) a doua zi dupa ce faci comanda care trebuie sa fie de minim 50 ron. sunt foarte seriosi, eu am comandat de multe ori de la ei.

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Eu tot imi fac griji cu Lorena mea. Oi fi singura pe aici care pune problema asta...A venit in vizita la noi o fina cu o feita de 2 luni. Vai cand a vazut-o Lorena a albit-o de atata pupat, apoi a inceput sa o traga de manute, de picioruse. Intai usor iara apoi din ce in ce mai agresiv.Noi ii ziceam sa o mangaie usor sa nu o traga prea tare ca o doare, ea din contra si mai rau. Ba chiar a luat un ursulet care era mai mare deact bebe si l-a aruncat spre ea. Noroc ca l-am prins la timp. Apoi repede a luat un servetel umed cica sa o stearga la gurita. Oare eu ce voi face cu ea si cu un bebe mic? Mi se pare f periculos.

Fetele in situatia mea v-ati gandit la problemele astea? Cum veti proceda?

Eu ma gandeam ca il voi tine pe bebe in patut sa nu ajunga ea la el. Dar ea ar arunca cu jucariile in el.... Eu tot mai sper ca in 3 luni jumate cate au mai ramas, sa se mai schimbe un pic.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 26+

Hera si eu ma gandesc la aceleasi lucruri insa nu prea mult ca mi se face rau...o sa mai vad si atunci cand o sa fie cazul cum o sa gestionez situatia.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna nici mie nu-mi vine sa cred ca la cate metode de protectie sunt acum, ica se recurge la chiretaje... urat tare....

mai bine ma duc luni si gata....
marti am programare si la Medlife la eco de 28 de sapt..abia astept..puppppp

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

fetili,burticile ...dragi imi mai sunteti voi mie.

mey, voi stiti ce infloresc primavara?
sa nu radeti ca nuj ce va fac.
deci...dupa o lunga cugetare a huzbandului, veni si raspunsul: "primavara infloresc florile si hemoroidul meu "

Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Deci fetele sa va isplic: eu sunt Pufa Pufescu. Logic, el e Pufi Pufescu. Puficele stim cu toate cine sunt. Derivate mai sunt-se pufeaza..sau pufator. Depinde dupa context:)

Beatrice =ESTE o telenovela. Pufi+Pufa=Puficele se pare. Hehe

Miru hai ca e simplu-aia cu patuncinizare inseamna culcare.Va invat eu no problem pana nastem veti fi asi in sugubineasca.

Cris vai saracu a venit special sa doarma cu tine/respectiv sa te sforaie. Tre sa fim egoiste putin pt ca sutem totusi doi in unu si respectiv trei in unu.. Si eu aznuapte (dupa doo nopti nedormite aproape) l-am dat afara ca horcaia. Pai ce domne eu nu pot pune geana pe geana. Ca nu e nici genu care sa sforaie egal si regulat. Scoate niste sunete de ma sperie. Si am si probleme cu tensiunea.

Joann las sa stea acolo. Si la mine se golgotesc si se pufeaza. Tie ti se tuguie burta asa intr-o parte sau alta sau in sus si simti tare?
Aznuapte le apucase pe la 1. Bine sforaia dady si daia..Dupa ce a plecat si m-am balenizat pe tot patucinu s-au culcat si ele.

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna dimi!

Anymona, Fluturasha, multumesc de raspuns! Fluturasha, unde gasesc respectivele protectoare? Numai pe site?

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

ana eu am luat numai de la ei...ti le livreaza acasa gratis (bucuresti) a doua zi dupa ce faci comanda care trebuie sa fie de minim 50 ron. sunt foarte seriosi, eu am comandat de multe ori de la ei.

24+

Acum sunt in vacanta,am facut si eu comanda la ei.......pt prima data

28+

Mergi la inceput