Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)
Raspunsuri - Pagina 9
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita De prune am gasit aici: http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/ De la 12 luni, ca e laxativ. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
OANA asa zice si de para.
Eu oricum o sa-l incerc, ca nu pot sa-i dau doar mar.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
nafi am vazut pozele sexy mama! si ricardo un scump ca de obicei
imi place peisajul, strazile, tot!
erina nu reusesc sa gasesc pozele cu freza ta, ultimele care le vad sunt cu david murdarel de piure
castelana super sa va mutati mereu, noi asa facem, cu copil mai greu, dar nu ne place deloc sa stam mult intr.un oras
cand vin din vacanta o sa pun poze cu noua locatie
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
cristina30 spune:
Buna dimineata,
sau mai bine zis ziua.... fain saculetu Roxana si Avent suzeta BPA free avem si noi asa.. Ingrid doarme noaptea numai in sac de cand s-a nascut.... sau mai bine saci ca am o gramada, de la Magnus inca da am luat si mai pe roz pentru fetite.
Multumim pentru vizionari de fotografii si sper sa fiu "iertata" de intrebarile mele asa "ne-diplomatice"... dar se pare ca am fost gura multimii care nu avea curaj...
De facut bagaje, facem si noi, ca iar plecam indata si problema mare e ca nu ne incape carutul mare... eu tot cred ca o sa gasesc acolo unde mergem un magazin second sa-mi cumpar carut pentru 10 zile si apoi sa-l "vand" acolo din nou...In rest avem un Baby Bjorn Carrier (pentru sotul meu) si inca unul pe ca-l folosesc eu, Beco Baby Carrier. Primul e sa o ducem cu fata la oameni defapt dupa modul de cusatura iar al doilea cu fata la mine sau mai tarziu pe spate. Vom vedea cum facem... unde mergem noi este masina de spalat si de uscat pe care le pot folosi, dar tot ne trebuie lucruri pentru cel putin 5 zile, iar diversificarea o voi incepe doar cand ne intoarcem, dupa 6 luni... sau cine stie, daca am chef cumpar 2-3 borcanele de inceput de morcovi sau de bostan rosu ca sa-i dau cateva lingurite; cu borcanelele nu am nici o frica, ca cele de la Hipp sunt foarte bune, bio si mai ales folosesc la morcovi din cei micuti si fini ceea ce nu prea gasesc eu usor de cumparat bio.
In alta ordine de idei am inceput sa facem un fel de abonament de legume si o data pe saptamana primesc adusa acasa o cutie mare de legume si fructe bio, costa nu putin dar se merita... in fiecare saptamana e altceva asa ca avem diversitate si am posibilitatea sa mai descopar retete noi de mancare.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Ioanact spune:
Gata, am revenit, la calculator!
Roxana bancul.
Stefanna multumim!
Deci, Ioana nu e slaba, cum spun socrii.
Cunosc o fetita de 4 ani mult m slaba decat ea.
Oricum ea se dezvolta in felul ei, cum dealtfel toti copii.
Bumbitza felicitari si pt cel de-al doilea .
Nu cred ca vor iesi si ceilalti asa de repede, m trece o perioada..vei fi m linistita.
Crezi ca de foame se trezeste si se frichineste?
greenfrog am vazut pozele, ce seamana Petru cu tine!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
cristina am vazut si eu ca avem suzele aceeasi culoare :)
unde nu va intra caruciorul in masina sau e complicat sa.l carati dupa voi?
erina gata am vazut pozele, e frumoasa culoarea, eu m.as face saten asa dar nu am rabdare sa ma ocup de aia nu ma vopsesc niciodata
ce imi aduc aminte, sper sa nu te confund, in japonia cred, aveai niste poze unde arati super la par , la tot
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
DAYANARA - n-apuca omu' sa faca o miscare! nici n-am avut timp sa anunt ca am pus poze si le-ai si vazut mersi de aprecieri
nunta e a unor prieteni f buni , el e din Roma , ea suedeza .
noi am avut nunta anul trecut!
fuug sa alimentez manzul ca face scandal!
ah...fetele..va invit la poze noi pe picasa
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara [ erina gata am vazut pozele, e frumoasa culoarea, eu m.as face saten asa dar nu am rabdare sa ma ocup de aia nu ma vopsesc niciodata ce imi aduc aminte, sper sa nu te confund, in japonia cred, aveai niste poze unde arati super la par , la tot roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Multumesc Roxana! Da, eu eram, cu minim trei ani, doi copii si 9 kg mai putin. Anii nu se mai intorc, copiii sunt un lucru minunat dar la kg as fi fericita sa ajung macar de la 59 la 55, sa fiu din nou fit...
Imbratisari tuturor!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
child spune:
Ca tot era in discutie dormitul bebeilor, Albert mi-a facut o surpriza frumoasa, acum, la pranz si A ADORMIT SINGUR IN PATUTUL LUI
Si nu cu crize de isterie ci doar cu cateva tanguieli la carusel.
Cred ca o sa notez asta in "albumul bebelusului", fac eu o noua rubrica: cand am adormit singur in patutul meu - la aproape 6 luni.
La noi este chin cu adormitul, doar in brate si nu stand jos ci dansand si cantand...
Pentru interesate: cand am vazut ca sta cu privirea fixa l-am pus in patut, a vociferat nitel, i-am dat suzeta (aia monobloc de la chicco - multumesc VLADI) a toncanit cateva minute, a aruncat suzeta, s-a mai tanguit un pic la carusel, care deja nu mai canta si apoi nu am mai auzit nimic (eu eram in alta camera). Cand m-am dus la el adormise.
Eu sper sa mai repete figura deacum incolo, sa nu ma amageasca...
Scuze pentru ca m-am lungit, dar pentru mine chiar este un eveniment important si trebuia sa-l impartasesc cu voi
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
cristina30 spune:
Da Roxana in masina, avem carut mare, un Hartan, inca de la Magnus, se vede in poze cred... si masina avem destul de mare, Peugeout 307SW, dar si bagaje multe.... il putem face mic de tot si sa-i scoatem rotile sper ca va merge...ne trebuie un carut bun ca e zona de munte, numai in Maxicosi nu vreau sa o tin, avem si la asta un buggy pe care-l folosim numai pe distante scurte.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
nafi spune:
gata..a fost f expeditiv mandrul meu! a papat 10 minute si a adormit in 5!
Acum trebuie sa profit de timpul liber ca sa apuc si eu sa mananc ceva. Desi am inceput usor usor sa mai intru in pantalonii de anul trecut tot mai am 4 kg de dat jos! dar nu ma agit prea tare...Din cate mi-a zis si mama , o sa scap de ele mult mai usor dupa ce-mi vine CM.
Am reusit sa vad si eu pozici cu bebeii nostri superbi. sunt de-a dreptul toti f frumoasi, fiecare cu farmecul sau aparte!
GREENFROG - are dreptate Alina , Petru seamana leit cu tine! f frumoase pozele cu voi 2 in prim plan!
CHILD - voi sunteti 2 frumosi ca de obicei!
OANAIACOVITA - Eric e asa fotogenic! si zambeste mereu in poze! Ricaky al meu cum vede aparatul devine serios de zici ca face poza ptr Business Week Magazine
CRISTINA30- ce bulanashe numa bune de pupacit si rontzait are Ingrid!
MIHAELAGROSAN - superba rochita de botez a bebelusei! sunteti o familie tare frumoasa!
IOANACT - ca de obicei ne rasfeti cu poze ale celor 2 printzesici! sunt asa frumoase!!
Alina..cum cred ca voi face botezul aici la Verona si nu cunoastem pe nimeni ortodocs care ne-ar putea fi nas..crezi ca-l pot ruga pe unul din preotii de aici sa fie nasul lui Riccardo? preotii pot fi nasi? eu cred ca da..dar m-am gandit sa te intreb ca poate tu stii ai bine!
RAMY - Briana e bestiala cu lookul ala ravasit!
HAPPYJOY - mi-a placut asa mult poza cu turban ca i-am facut si eu una lui Ricky
ELLANIK - m-ai facut sa rad cu descrierea arhitectei de zilele trecute! sa stii ca si Ricky a inceput sa dea parturi mirositoare de mi-e rusine sa nu zica lumea ca-s eu vinovata! GEO e un scump si jumatate! Sper sa gasiti un arhitect bun sa va faca un proiect frumos ptr casa!
Noi doar sa renovam un apartament ne dam de ceasul mortii...imi inchipui ce munca va fi sa construiti o casa din temelii! multa bafta si nervii tari! ( si buzunarele doldora!)
Fug sa pap si revin!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)