Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Buna ziua mamici!

Avem asa multe pe cap...pe 7 septembrie nunta la Roma. sa mergem cu masina , dus intors sunt 1200 km ceea ce e prea mult ptr puiul meu mai ales ca el in masina urla ca un disperat caci uraste scaunelul in care trebuie sa stea. asa ca vom pleca cu avionul, astfel il testez pe pui sa vad cum se comporta in avion. caci in noiembrie vreau sa vin in RO cu el si cum sotul trebuie sa se ocupe de lucrarile de la noul apartament voi calatori singura cu el.

Mama s-a simtit rau zilele trecute, a facut criza cu fierea si o dureau si oasele de la osteoporoza bunica mea miauna la telefon ca ii e dor de mine si mie imi vine sa-mi iau zborul spre casa dar cu atatea pe cap sunt ca legata de maini si de picioare.offfff....

Gata , acum ca m-am descarcat si eu parca e mai bine un pic!
VA pupic si o zi faina tuturor!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

sa stii ca nici la mine nu statea si de cand i-am pus o salteluta de bumbac in scaunel ( e cea de carucior) sta fara sa se mai enerveze.
Vedeam ca se incinge si este crispat cand statea in masina in scaunel.
Asta am vazut si in alte ocazii daca sta pe ceva sintetic il apuca nebuneala, vrea numai bumbace.
Petrece frumoasa la nunta si saluta Roma din partea mea!
Sanatate acasa la ai tai!

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Saru'mana ptr pont! o sa incerc sa fac asa, poate ii trec bazdacii! Si sotul meu tot roman de la Roma O sa salut Roma ptr tine

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

freedelia esti tare de tot!
eu juram ca sotul castelanei e englez, olandez ceva nordic, gaby spunea ca e spaniol de m.am pus sa caut toti trimisii speciali spanioli cu tot cu biografie :)))))))
sa vedeti cand n.are omu` ce face....

oana merci ma duc sa vad montajul

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

nebunelor! chiar ca nu aveti ce face!

oricum meritati pentru stradanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Dayanara, Castelana, am ras pana am dat in tuse hahahaha. Exact asta voiam sa fac acum, sa goolalesc toata ambasada italiana la KL -- dar ma abtin ca dupa aia stau calare pe calculator toata noaptea. Mai, daca ma credeti sa caut cand incep copiii activitatile de anul asta (balet, gimnastica, fotbal, baseball) de o saptamana tot aman, dar sa il caut pe sptul Castelanei imi aredeau degetele... Of, femeile astea... unele dintre noi, nu toate. Dar ma bucur sa vad ca nu sunt singura cu stofa de "vecina" hahaha

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Dayanara, Castelana, am ras pana am dat in tuse hahahaha. Exact asta voiam sa fac acum, sa goolalesc toata ambasada italiana la KL -- dar ma abtin ca dupa aia stau calare pe calculator toata noaptea. Mai, daca ma credeti sa caut cand incep copiii activitatile de anul asta (balet, gimnastica, fotbal, baseball) de o saptamana tot aman, dar sa il caut pe sptul Castelanei imi aredeau degetele... Of, femeile astea... unele dintre noi, nu toate. Dar ma bucur sa vad ca nu sunt singura cu stofa de "vecina" hahaha

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

he he he
nu e la amba ita!
nu are treaba cu ambasadele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Aseara n-am avut puterea sa mai deschid calculatorul, asa de obosita eram.
Ne-am culcat pe rānd: Ioana la 20, Justina la 21:30, eu la 22 cu gandul' la mesajul Roxanei despre chiloti ca nu cumva sa-i ridice Ivan rochia :)))).

Asa:
ami multumim pt capitol!
Rebiana multumim pt vizionarea pozelor si pt complimente!
Hai la mare, sa nu-ti m fie dor.
Multumim si pt link-ul cu povesti, mie una e f folositor,o sa-l salvez in bookmark, chiar daca nu-i audio, cand o sa fie Ioana īncāntata de povesti, i le voi citi , si bineinteles Justinei.
M citesc si revin, scriu de pe tel si se descarca bateria.
Cānd termina sotul de v#259;zut filmul ( nu m are mult) voi scrie de pe calculator.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi aveti voi nunta sau mergeti la cineva ca invitati?

oana impresionant montajul, frumoase amintiri, dar melodia aproape ca m.a facut sa plang

am pus si eu 2 poze cu silvana in saculet de vara, nu de alta dar e la subiect cu iepurasi :))
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLunaAugust#5509293576457058434

freedelia nu are treaba cu ambasada e la ONU

POZE

Mergi la inceput

In alta ordine de idei fetele acum a venit sotul cu o veste nu asa placuta pentru mine.
In curand ne mutam...de tot
ma gandesc cu mare groaza unde si cum, asta depinde unde o sa fie trimis iar, aici ne obisnuisem, era baza, el functionand in zona asta de sud-est...
Unde nu se stie, cert e ca a venit comunicarea scrisa, cand iarasi nu, cand vine inlocuitor noi ne luam la reve.
alta tara, alta limba iar... acum si cu copil
deci sa o iau asa ca e un nou inceput si sigur o sa-mi placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamici! Vad ca sunteti in forma!

De la noi noutati nu prea multe decit ca total off topic: m-am vopsit.
Anuntul il fac si la grupul Dariei unde ne-am autoproclamat chivute curioase. Aici vad ca e termenul de vecina (m-a distrat faza cu googalitul sotilor).

Pun repede poze pe e-mailul comun ca mi-am facut pentru sot. Cele in care zimbesc nu sunt focusate si sunt si cam palida ca taman astazi si-au reluat ovarele activitatea.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

freedelia nu are treaba cu ambasada e la ONU

POZE

sunteti de groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

David e bine, am ramas numai la o masa, cea de legume.

Ma uimeste ca e tot numai fibra. Din fundulet vrea direct in piciaore. Daria era foarte linitita la 5 luni si 3 saptamini.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput