Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
am vazut poze cu silvia si petru cel simpatic
oana tare eric! exact asa mi.a stricat ivan un telefon, cand erau de aceeasi varsta:) l.a morfolit pana s.a dus
unde vad si eu montajul? nu gasesc nimic in albumul comun
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
elba spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
da da da votez pro! sa stiu si eu ce papa iepurasii ceilalti ca acum ne vine si noua randul castelana fericita mami de Cezar luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de |
si eu ma bucur ca fetele scriu meniul.
mamica lui Filip(30.04.2010)
nafi spune:
Buna ziua mamici!
Acum am reusit sa-l adorm un pic pe veveritz si sa ma racoresc un pic. aici iar au revenit caldurile de foc si cand il alpatez sau il tin in brate ma topesc pur si simplu! Abia astept sa plecam din apartamentul asta la ultimul etaj caci e ca o sauna! Plus ca se tot aduna lucruri ptr Ricky si mai am un pic si merg direct pe mobile!
Sotul meu a plecat la munca azi si abia sambata la pranz il mai vad. Dupa 7 zile cu el acasa m-am dezobisnuit sa am grija de ricky singura. el ma ajuta asa de mult! nu cred ca puteam gasi un tatic mai bun ptr copilul meu
Avem asa multe pe cap...pe 7 septembrie nunta la Roma. sa mergem cu masina , dus intors sunt 1200 km ceea ce e prea mult ptr puiul meu mai ales ca el in masina urla ca un disperat caci uraste scaunelul in care trebuie sa stea. asa ca vom pleca cu avionul, astfel il testez pe pui sa vad cum se comporta in avion. caci in noiembrie vreau sa vin in RO cu el si cum sotul trebuie sa se ocupe de lucrarile de la noul apartament voi calatori singura cu el.
Mama s-a simtit rau zilele trecute, a facut criza cu fierea si o dureau si oasele de la osteoporoza bunica mea miauna la telefon ca ii e dor de mine si mie imi vine sa-mi iau zborul spre casa dar cu atatea pe cap sunt ca legata de maini si de picioare.offfff....
Gata , acum ca m-am descarcat si eu parca e mai bine un pic!
BUMBITZA - chiar ma gandeam la tine ieri cacu nu mai scrisesesi de mult! uite un si un buchet de Sper ca mumoasa ta sa se calmeze dupa dintzisoul doi si sa iti dea un timp de respiro. tare greu cu dormitul pe picioare. cand era mama la mine a incercat sa-l adoarma asa pe Ricky dar nu a fost chip. nu statea nici legat ! Dar mai bine asa ca altfel se obisnuia asa si acum aveam mari dureri de cap cu el. bine ca el e bun din punctul asta de vedere si cand se face ora de dormit, il pun in patut si el se cuibareste singur acolo, baga manuta pe sub perna, se intoarec pe o parte si dupa 5 ore il gasesc in aceeasi pozitie Il mai intorc eu sa nu amorteazca ! e mai greu ziua ca s-a obosnuit sa doarma in londou leganat..dar acum lucrez la asta...ca sa-l invat si ziua tot in patutul lui sa doarma.
Chiar daca doarme in alta camera, il aud cand e treaz caci da cu picioarele in zabrelele de la pat si e imposibil sa nu auzi caci zici ca dezmembreaza patul!
VLADI - sanatate multa si sa te intorci pe forum cu fortze proaspete.
Si la mine cred ca s-a acumulat ceva oboseala caci de vreo 2 saptamani am senzatie de greata si ma doare fierea,am ameteli... Cred ca asta e cel mai dur an pe care l-am avut vreodata! nici in vacanta nu am reusit sa mergem!
Gata mi-a expirat timpul ca s-a trezit Riccardo. ma duc sa incerc sa-l adorm din nou.
VA pupic si o zi faina tuturor!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
child spune:
Buna!
Azi dimineata Albert a papat mar cu para (facute la steamer si blenduite). A fost incantat.
OANA vad ca avem acelasi meniu la fructe si ieri si azi .
BABYANGEL asa stiu si eu cu fructele de padure, dar am citit ca afinele si coacazele sunt permise, chiar recomandate.
Problema este ca se constipa de la ele.
AMI nici lui Albert nu-i prea place piersica, nici in combinatie cu mar. O s-o mai incerc in combinatie cu avocado.
Prune are voie?
Ca pepene galben nu-i mai dau, mi-e frica sa nu fie cam greu la stomacel.
Albert dupa masa de fructe nu mai cere de mancare vreo 2 ore.
Iar a inceput sa se trezeasca la 3 noaptea si sa se joace .
Deabia l-am adormit pe la 4.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Ahaaaaa!!! Castelana, ti-a scapat printre randuri Italia -- deci de acolo e sotus adoratus!!!! Eu una marturisesc ca sunt asa curioasa din fire... de cand ma chinuie curiozitate de unde ti-o fi sotul (si cum aratai si tu si el si bebe, normal hahaha). Ma mai chinuie rau si la Vladi, care macar si-a facut mila de mine si mi-a zis cum o cheama, si la Niki, de ce neam e sotul ei. Ce mai. sunt buna de vecina, imi bag mereu nasul unde nu-mi fierbe oala... Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
he he he, am lasat-o asa cu buna stiinta sa stii.
am devenit intime aici, v-am facut atatea marturisiri...
Da e roman de la Roma, dar asa nu seamana cu concetatenii sai, de asta-mi place de el ca e unic!
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elba
mamica lui Filip(30.04.2010) |
sa stii ca si eu am zambit, mi-o si imaginam pe dayanara cu toata trupa, ei deja formau o coada, nu se mai aseza nimeni in spate, la cat erau de voluminosi , fac ref doar la bagaje, a nu se citi altceva
castelanaC spune:
citat din mesajul lui nafi Buna ziua mamici! Avem asa multe pe cap...pe 7 septembrie nunta la Roma. sa mergem cu masina , dus intors sunt 1200 km ceea ce e prea mult ptr puiul meu mai ales ca el in masina urla ca un disperat caci uraste scaunelul in care trebuie sa stea. asa ca vom pleca cu avionul, astfel il testez pe pui sa vad cum se comporta in avion. caci in noiembrie vreau sa vin in RO cu el si cum sotul trebuie sa se ocupe de lucrarile de la noul apartament voi calatori singura cu el. Mama s-a simtit rau zilele trecute, a facut criza cu fierea si o dureau si oasele de la osteoporoza bunica mea miauna la telefon ca ii e dor de mine si mie imi vine sa-mi iau zborul spre casa dar cu atatea pe cap sunt ca legata de maini si de picioare.offfff.... Gata , acum ca m-am descarcat si eu parca e mai bine un pic! VA pupic si o zi faina tuturor! Povestea lui Ricky http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629 Mami de veveritz (19.04.2010) |
sa stii ca nici la mine nu statea si de cand i-am pus o salteluta de bumbac in scaunel ( e cea de carucior) sta fara sa se mai enerveze.
Vedeam ca se incinge si este crispat cand statea in masina in scaunel.
Asta am vazut si in alte ocazii daca sta pe ceva sintetic il apuca nebuneala, vrea numai bumbace.
Petrece frumoasa la nunta si saluta Roma din partea mea!
Sanatate acasa la ai tai!
oanaiacovita spune:
citat din mesajul lui dayanara am vazut poze cu silvia si petru cel simpatic oana tare eric! exact asa mi.a stricat ivan un telefon, cand erau de aceeasi varsta:) l.a morfolit pana s.a dus unde vad si eu montajul? nu gasesc nimic in albumul comun roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Roxi pe mailul comun e trimis linkul cu montajul. Cu telefonul, nu prea i-l las, dar eu vorbeam la celalalt si ca sa ma lasa i l-am dat.
Child eu i-am dat pepene galben. CAH.
De prune si eu sunt curioasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
De prune am gasit aici: http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/
De la 12 luni, ca e laxativ.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
freedelia esti tare de tot!
eu juram ca sotul castelanei e englez, olandez ceva nordic, gaby spunea ca e spaniol de m.am pus sa caut toti trimisii speciali spanioli cu tot cu biografie :)))))))
sa vedeti cand n.are omu` ce face....
oana merci ma duc sa vad montajul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE