Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

child felicitari pt dormitul singurel in patut!
Asa sa adoarma si de-acum incolo.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritei de azi: Ioana!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

roxana, nafi, Ioanact multumim pentru vizionare! Ce mi-a mai placut ca ati zis ca seamana Petru si cu mine! acum stam amandoi pe burta in pat, eu tastez si else uita fix la ecranul laptopului si rade, il amuza zgomotul tastelor. azi am incercat piure de dovlecel si ne place foarte foarte mult:).
mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.
intru sa vad si eu ultimele poze.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Alina..cum cred ca voi face botezul aici la Verona si nu cunoastem pe nimeni ortodocs care ne-ar putea fi nas..crezi ca-l pot ruga pe unul din preotii de aici sa fie nasul lui Riccardo? preotii pot fi nasi? eu cred ca da..dar m-am gandit sa te intreb ca poate tu stii ai bine!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

DA! Daca e de-acord acel preot si este ortodox.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Sanzi, asa patesc si eu, cum ma misc de langa ea, cum se trezeste; de asta intrebam mamicile cu experienta, daca au vre-un truc si pentru noi : ) Eu uneori mai fug de langa ea pentru un dus & co.
Azi, de exemplu am avut timp si mi-am aplicat o masca cu argila si ulei de masline (care apropo, e chiar buna - se face cu pliculet de argila ana aslan si ulei de masline).
Cand m-am intors in dormitor, pitica se trezise si mie imi era frica ca se sperie de mine daca ma vede cu fata plina de "noroi"... asa ca am mers tiptil si s-a culcat la loc...

Vladi, nu mai sta in butoi ca ti-se increteste pielea : ) Acum serios, daca te putem ajuta cu ceva, sa ne spui! Unde la noi sa-ti treaca repede!

Delia, multa bafta cu afacerea. Sa-ti aduca implinire!

Castelana, ce bine ca ai timp sa mai " vi" si pe la "noi". Sa va fie bine unde va mutati - defapt, atata timp cat sunteti impreuna, cred ca e bine mai peste tot, nu?

Anca, apa buna pentru bebe (in afara de cele speciale gen Milupa, Nestle, etc) este cea microbiologic pura (trebuie sa scrie pe eticheta). Eu folosesc Dorna si Aquatiqe.

Pentru costipatie se recomanda suc de prune in cantitate mica.

"Probleme" cu diversificarea
Am inceput sa ii dau suc de morcov, mar, nectarina, dar nici unul nu ii place si nu stiu ce sa fac? Mai astept pana la 6 luni? Incep cu legume fierte? Fierb fructele si le fac piure? Please help!

Pup fetele ca s-a trezit pitica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Sanzi, asa patesc si eu, cum ma misc de langa ea, cum se trezeste; de asta intrebam mamicile cu experienta, daca au vre-un truc si pentru noi : ) Eu uneori mai fug de langa ea pentru un dus & co.

Mami de minune minunata! Sara XVIII.III.XX-X ; )

Poate da-i pui un pulor sau tricou purtat langa sau daca ai perna de alaptat asa langa sau infasurata....Ingrid dparme ziua si de siguranta dar si sa se simta protejata pe canapeaua extinsa in U format de perna de alaptat.

Despre mancare, inca n-am inceput dar mi-am cumparat Beabe babycook...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Apropo de babycook, in septembrie (pe 23 parca) se deschide magazinul cocor si am vazut ca sunt si beaba prezenti cu magazin.
Eu astept pana atunci si poate iau de acolo ca or fi mai ieftine...

PS: Am luat scaun de masa polly, de la reprezentanta cu 480 ron, daca va intereseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
castelana super sa va mutati mereu, noi asa facem, cu copil mai greu, dar nu ne place deloc sa stam mult intr.un oras
cand vin din vacanta o sa pun poze cu noua locatie

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Ai dreptate, este frumos, asa a fost pana acum, tigani de lux cum zice sotul ca suntem.
Stiu si ce va urma: vine sa ne incarce casa ( mobila si toate acareturile) noi ne mutam cu 2 valize la hotel pana plecam. La noua locatie la hotel pana gasim casa... ma sperie chestia cu copilul mic in plin proces de diversificare.
dar razbesc eu ca-s fata mare!
Poate nu trebuie asa curand sa plecam.

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Castelana, ce bine ca ai timp sa mai " vi" si pe la "noi". Sa va fie bine unde va mutati - defapt, atata timp cat sunteti impreuna, cred ca e bine mai peste tot, nu?

Mami de minune minunata! Sara XVIII.III.XX-X ; )

merci, ai dreptate, daca ne intelegem noi putem sa stam si in gara.
Imi aduc aminte cand am venit aici a sosit containerul cu lucrurile noastre dupa 7 luni, ma saturasem de lucrurile din valiza!
norocul ca aici nu s-a schimbat anotimpul.
Bafta la diversificare, nu te pot sfatui si eu ca-s in plin proces de informare!

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mie la ivan nu mi.a folosit babycook...acum nu stiu ce sa zic, sa fac, cum silvana e total opusa, i.o place chestia aia, dar si in cazul asta as luea steamer mare, in babycook faci putin

cristina eu zic sa incerci sa inghesui carucioru sau daca iei altul, sa iei din ala mic sport si in ala poate nu sta asa bine ca in maxicosi

offtopic: ma uitam la documentare pe discovery, au arata unii, 3 insi, care au cazut cu avionul in mar cortes , mexic, au rezista 2 zile in apa! cu toata fauna aia ciudata...in fine, cert e ca nu gasesc pe net nimic referitor la asta, daca stie cineva ceva?¿
nu caut nod in papura la discovery, ci ma interesaza direct cazul ala

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Roxana, steamer mare am, ideea e ca la asta faci putin, in abur si in acelasi recipient blenduiesti ca sa zic asa... pare practic..

Acum am citit ca nu ar fi indicat sa folosesti la piure apa in care au fiert legumele pentru ca in ea ajung nitratii & co. din legume...

Daca am ajuns sa consideram borcanasele mai safe decat legumele proaspete, e rau. Astept sa se inventeze pastilele cu gust de morcov

Ma uit ca in hipermarket nu gasesti fructe si legume romanesti, nici acum in sezon... unde s-or duce ale noastre, de importam?

PS: Pitica s-a culcat la loc, deci am timp de navigat

Mergi la inceput