Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32
Raspunsuri - Pagina 7
floaredemac spune:
Doamne-ajuta, ca sangerari nu am avut si sper nici sa nu apara! O sa iau si eu vaginal, daca toate ziceti asa
V-am zis ca ieri dupa ce l-am luat am fost bleaga tare, am mancat 2 ore o ciorba si felul 2
! Parca eram in reluare. Bine ca nu mai am ce conduce, ca mi-am vandut masina, deci cu asta sunt linistita.
Brotacel, eu azi fac 7 saptamani de la ultimul CM, dupa calculul meu. Dupa calculul ecografului, sunt 6 saptamani si 2 zile. Sper ca diferenta asta sa nu fie deja un semn de retard
. De! trebuia sa ma ingrijorez si eu de ceva, nu?!! Sa dea DD sa fie vesti bune si la tine!
Acum ma apuc sa scanez ecografia si sa o trimit d-nei dr, desi stiu ca e in concediu, dar mi-a zis ca va ramane d-na Viorica in loc.
D-na dr are niste probleme de sanatate in familie foarte dureroase, poate ca stiti, asa ca m-am gandit ca o putem ajuta pomenind-o in rugaciunile noastre zilnice. Sunt convinsa ca toate energiile pozitive pe care i le-am transmite in felul asta ar fi de folos. Am observat ca este o persoana credincioasa si dumneaei. 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
felix76 spune:
Neata fetele vorbarete!!! Ce-mi place cand e animat subectul nostru!!!
Floricicademac, felicitari pentru inimioara! Super super super vestile! Ma bucur mult pentru voi! In legatura cu progesteronul, e mai bine vaginal, se absoarbe exact in zona in care este nevoie de el si trece de bariera ficatului unde daca il iei pe gura se metabolizeaza jumate din el si nu mai ajunge la bebic. Eu sunt multumita de arefam de 200 mg. Nu curge asa cum curge utrogestanul de la care oricum facusem un fel de alergie cu usturimi si mancarimi... Aaaa, odata cand am fost la Bucuresti nu am apucat sa pun arefamul de dimineata pt ca eu prin bude publice nu ma incumet sa ating partile rusinoase si l-am luat pe gura. Am fost atat de ametita, parca bausem toata noaptea. Asa che mai bine vaginal...Poate ai facut outul mai tarziu decat presupui tu si de asta e retard de crestere, oricum, la varsta asta a sarcinii nu se poate vorbi de retard pentru ca puiutul e atat de mic incat pot fi erori mari de masurare.
Aristicule
balerina zapacita de hormoni! Sa te obisnuiesti ca si in sarcina va fi cam aceeasi zapaceala da mie-mi place de tine asa zuzica, ma faci sa rad sa ma tavalesc! Aspenterul nu stiu de ce ti-a spus sa-l opresti asa devreme, eu l-am oprit cu o zi inainte de punctie si l-am reluat ziua urmatoare punctiei. Poate stie dr. White ceva, sa-l bombardezi cu intrebari si sa ne spui si noua.
Alla, al meu sotulache e de profesie doftor. E el de vaci dar s-a obisnuit sa faca injectii si la oameni. A dat "examenul" pe soacra-sa
apoi s-a apucat sa-mi faca si mie.
Samira, esti mortala! Creca s-a luat cu mainile de cap d-na Viorica. Auzi tu la ea, sa ii arata dar cui??? Mainilor de peste ochi 
Sara, asta-i efectul anesteziei uneori. Si eu dupa laparo am sunat pe toata lumea chit ca stiau sau nu ca sunt in spital si pt ce sunt acolo. Am avut o logoreeee, cand m-a dus de la ATI in salon il pisam la cap pe sot daca a dat ceva la brancardier si era cat pe ce sa zboare cearsaful de atata gesticulat si vorbit de era sa fericesc pe bietul brancardier... Clexanul nu doare la injectat daca nimeresti zona "optima" in schimb daca ai nimerit vrun vasulet de sange cam ustura si face vanataie dupa. Amu nu-i bai, bebe sa iasa si sa-i fie bine 
Maria
mai e unpicut! Cum stai cu emotiile?
Brotacico, astept si astept si astept sa pui si tu numaratoarea!
Imi pare nespus de rau ca Uschi are probleme in familie. Un om atat de sufletist zau ca nu merita sa i se intample neplaceri din astea. Pe langa Valentina o mai cheama si Marusia, asta daca vreti sa o treceti in pomelnice.
Despre mine, cred ca am simtit galusca fluturand la mine in burtica. Sper sa nu fie doar senzatia mea din cap, am simtit fluturarea de mai multe ori si mai ales dupa ce beau cafeaua de dimineata sau mananc ceva ciocolata.
Mamaaaa cat m-am placintit!
Va pupacesc pe toate si asteptam sa vina restul fetelor din conced.
Felix
15+
floaredemac spune:
Felix dragut, ma bucur ca l-ai simtit, de aici incolo va fi tot mai des si mai incantator. Dar lasa copilul in pace si nu-i mai da cafele si ciocolata!
Al meu se agita daca ii dadeam dulciuri, cofeina nu am inghitit deloc, gasisem prin Germania o coca cola fara cofeina dar era si cu indulcitor si era oribila, asa ca am renuntat de tot. Cafeaua oricum nu imi place, deci nu a fost greu. Si iarasi se agita daca ma asezam pe partea dreapta, iar spre final nici pe spate nu ii mai convenea. Ai dreptate cu outul, sigur a venit mai tarziu, fiindca asa s-a si intamplat minunea: eu am calculat ca ovulatia avusese loc cu cateva zile bune inainte, deci nu era niciun "pericol". Si... am facut-o si noi o data si bine pe luna aia !
Stii ca eram in stres cu lucrarea, traduceam pana la 2-3 noaptea, cui ii mai arde de
Dar uite ca DD avea alte planuri! Oare de la outul tarziu sa vina? Ca asa se justifica perfect diferenta!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
denisa220972 spune:
floricicademac o data si bine, a stat sa asimileze mai bine lucrarea, te-a luat prin surprindere, cand nu erai atenta, hop si el.
felix76 se plimba galusca draguta, o sa fie plimbareata.
(bine exceptand ciocolata si cafeau mancata si bauta de tine
)
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
felix76 spune:
Incerc sa nu exagerez cu cafeaua si ciocolata dar asa mult imi plac amandoua!
Am tot citit daca-i fac rau lui bebe si concluzie e ca nu, doar dupa 4-5 cesti de cafea ar aparea riscuri si eu beau numai o cafeluta si aia luuuunga. Mor dupa mirosul ei!
Cioco mi-a dat voie Veduta, echografista pentru ca bebe meu era adormit, cu cateva patratele l-am trezit sa poata fi masurat cum trebuie.
Cola imi place la gust dar am avut niste experiente neplacute, am facut infectie urinara urata de la ea asa ca mai bine i-am zis pas.
Fetele, voi ce stiti? Avem voie sa mancam fasole, varza, ceapa cruda??? Imi spunea cineva ca nu ar trebui sa mananc din astea ori mie-mi place la nebunie ciorba de fasui cu ceapa cruda...
Pesemne ca ii e foame lui bebe de vorbesc numai de mancare 
Pup fetele,
Felix
15+
maria81 spune:
alla
da mai am putin si incep in forta Doamne ajuta sa fie totul bine, numai ca in perioada urmatoare o sa fie cam nasol la serv., concedieri etc, si se suprapune cu perioada mea de fiv, nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza
denisa
tare faza cu gaina
floaredemac ma bucur ca bebe este bine 
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
floaredemac spune:
Nu, nu-i fac rau, asa stiu si eu. Glumeam doar! O cafeluta pe zi, doua nu cred ca dauneaza, nici cioco. Mi-am amintit de o prietena de-a mea care era nerabdatoare sa il simta pe bebe al meu, si parca intentionat bebe nu misca. Atunci ea a inceput sa ma ciupeasca de burtica si sa vorbeasca cu bebe, il certa ca nu da niciun semn.
La asta m-am gandit cand te-am auzit cu "stimulentele", te si vedeam mancand un baton de ciocolata cu mana pe burtica, pandindu-l pe bebe!
Of, eu am cam fost dependenta de cola, dar inainte de perioada preconizata de conceptie o raream. De data asta, insa... am baut pana si red bull
. Multe! Ma incurajam cu gandul ca are cantitate de b-uri marita si imi face bine!
Cu fasolea si cu varza cred ca trebuie sa ai grija din motive de coagulare, contin vit. K din cate stiu - cred ca sunt pe lista neagra, dar in mod normal nu ar fi alte restrictii in sarcina. Eu la baiat am mancat tot ce mi-a picat bine. Pe urma, cand alaptezi, trebuie sa ai un pic grija, dar introduci treptat si se obisnuieste bebe. Mie imi place usturoiul la nebunie, si sa il vezi cum striga daca simte ca am mancat si lui nu i-am dat!
Hai ca mi-ai facut si mie pofta de o ceapa rosie, la pranz cred ca mananc si eu cu ceva, ceapa sa fie! ![]()
felix76 spune:
Floricica, astept numaratoarea, da? Ce-mi mai place sa numar! Super ca papa puiul tau usturoi! E cel mai bun antiviral! Sa-l inveti si pe cel din burtica la fel!
Maria, bafta multa! Nu prea e ok ca esti in perioada de stres, sa incerci sa te desprinzi de toate cele, da? Noi suntem aici si facem galerie!
Denisa, sper sa fie plimbareata si dupa ce iese pentru ca deja i-am promis ca mergem la mare la aerosoli! Bine, ne facem si noi planuri, cine stie cum va fi cand il vom vedea.
Felix
15+
maria81 spune:
felix
deocamdata nu ma inca sunt pe AC pe 13 septembrie intru in focuri, deocamdata astept sa mai plec o tura in CO pe 4 septembrie, socrul meu ne-a facut cadou o excursie in turcia![]()
floaredemac ma bucur f mul pt minunea ta si intradevar asa a vrut DD sa se intample.
Doamne ajuta sa aveti sarcini usoare toate gravidutele
si sa va urmam si noi aspirantele cat mai curand 
ruxandra
bebe at tau ce mai face?
nu mai dai nici un semn?
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
felix
o sa incerc sa ma detasez dar sa vad in ce masura o sa pot, pt ca vor sa ne de-a preaviz la toti si apoi sa dam concurs din nou pe posturile vacante, pt ca din 2 agentii vor sa faca una.
Om vedea cu Dumnezeu inainte
va multumesc mult de tot pt incurajari si intradevar decand m-am alaturat voua sunt mai linistita, pt ca am vazut ca se poate totul e sa lupti pt ceea ce vrei si au contat f mult si incurajarile voastre
nici o sarcina, 3 IA