Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

floredemac cred ca suntem de aceeasi varsta :), ma refer la bebei, eu am avut ultimul CM pe 7 iulie, deci as avea 7 sapt si un pic, nu am calculat exact astept eco pe 1 sept.
Sa dea Dzeu sa fie bine pentru toate burticile si pentru aspirante curaj si optimism caci SE POATE!

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

este interesant ce se intampla pe acest forum

Doamne ajuta sa ramanem macar cate 2 in fiecare luna

asteptam sa vedem care sunt norocoasele lunii septembrie

aristica este in carti si.....cine o mai vrea Doamne Doamne

va pup toate gravidutele

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar-mana, sar-mana...oi fi in carti, dar cica endometrul e mic pentru ziua 8 de CM, adica e de 3,3 mm. Aveti idee cum se creste?
...injectatul? Ce-ti veni soro? Pai sa renunt eu la "lacul lebedelor"? N-a zis sotul meu ca-mi este alaturi "la bine si la greu"?...pai sa fie, mama lui de golan, ca daca da 2 stropi de sperma int-un paharel nu simte ca facem fiv, asa, daca tremura cand ma injecteaza, apoi ma mangaie si-si inchipuie cum cresc outele in burta mea si le vorbeste, apoi da, asta chiar e o legatura serioasa si ne simtim si noi pregatiti pentru un copil. Nu-i chiar usor cu Fiv-ul, si nu vorbesc de injectii, ci de partea psihica, iar noua ne este usor sa fim impreuna in toate etapele.
Va pup dulce pe toate-toate...

Mergi la inceput

aristica eu inclin sa cred ca nu a masurat bine nici endometrul, ai rabdare pana marti

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

rabdare am, mi-au aparut pe net E2- 22 si P4 -0,2 -macar astea stiu si eu ca-s foarte bune, m-a linistit o "userita" draguta-foc pe privat (hai ca te pup si aici...cred ca am sa te pup la toate topicurile). Fetelor, mi-am liber cu cateva ore mai devreme si-am decis sa ma duc in piata, sa cumpar vin rosu de la tarani, ca sa fiu sigura ca-i de casa, imi iau o punga de gheata de la un peco, incing gratarul si sa vedeti ce "cresc" endometrul asta
Weekend placut tuturor!

P.S. - Felixut eu nu te-am uitat si-am vazut ca-i 15+ si "simti fiori" ...oricum, sti ca vine tare Ruxi, da?
sami weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va pup, dragele mele!

Floaredemac, traiasca inimioara! Ai sa vezi ca o sa fie totul in regula si de acum incolo!

Felix, si eu simt niste chestii taaaare ciudate in burtica ( m-am trezit si din somn cu ele ieri noapte). Ma gandisem ca e prea devreme sa fie bebe; acum trag speranta ca imi da totusi primele semne.

Maria, suntem bine, multumim; azi cred ca tragem o fuga la Bucuresti dupa-amiaza, sa-mi ridic interpretarea testului de la Medlife, ca cica nu se posteaza pe net decat rezultatele de la markerii endocrini... Iti tin pumnii, sa mearga totul ca la carte!

Aristica, da-i bataie! Ingrosarea endometrului , din cate stiam eu, e dictata de aportul de estrogeni si parca ceaiul de cretisoara e foarte foarte bun in asemenea cazuri.

Brotacel, ce faceti voi pe-acolo?

Anna, Denisa, Alla, Tamaryllis, RAMO si toate mutantele !

R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetiliii, mi-a intarziat CM deja 2 zile... sa fie dereglare? Se poate deregla de la aspenter si vitamine? Cat sa mai astept ca fac testul?

Floaredemac! Felicitari pt. bb inimos ! Stai linistita, ca ai ouat mai tarzior si d-aia are doar 6s+2z.
Brotacel, Felix, dati-i inainte cu bebeii.
Aristica, weekend placut si distractie la gratar. Sa-ti creasca endometrul cat mai rapid!

Eu am stres tot mai mare la serviciu, incep problemele din fiecare an, si simt ca nu le mai fac fata. Incerc sa ma detasez si sa ma calmez, dar nu pot.
Sunt si inspaimantata, ca daca am ramas gravi, ce ma fac eu?? N-am luat un tratament tocmai bun pt mutatiile mele. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla... si mai e mult pana la 01Sept, cand imi iese si rezultatul MTHFR

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

sara, daca esti gravida e f bine
ce sa faci mergi mai departe si cu ajutorul lu'Doamne Doamne o sa fie bine

e posibil sa intarzie si de la aspenter si vitamine, pt ca si mie luna asta mi-a intarziat 5 zile (si a fost si prima luna de tratament cu aspenter si vitamine)

Doamne ajuta sa fie cu ochi la tine

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pup fetele pentru tot! Brotacel, asa-i, suntem de-o seama! Sa dea DD sa fie bine pentru toate si aspirantelor sa le iasa pozitiv testul cat mai repede! inainte ziceam cand vor ele, dar acum nu mai spun asa, ca uite, la mine a iesit cand a vrut DD...
Aristico, esti "mortala", dar te trag de urechi cu vinuletul si gratarul: pai tu faci pofta la femei gravide?! frumos iti sade! Nu-i destul ca Felix m-a facut sa balesc prin toata curtea cu ciorba ei de fasole cu ceapa rosie???
Ruxi, e de bine, alea-s miscarile lui bebe, am mai spus eu pe aici ca am simtit la 14-15 saptamani... deci se poate!
Sara, stii ca si eu am patit la fel in iunie: mi-a intarziat, am facut testul, negativ. Dar in iulie nu am mai scapat Eu am pus pe seama aspirinei, intarzierea si apoi ovulatia mai tarzie, ouatul -vorba ta. Va fi cum vrea DD, El le randuieste pe toate, eu m-am convins de asta. Si eu am fugit la bucuresti plangand si cu vina cat casa ca nu am facut clexane inainte, dar uite ca nu a fost nevoie si tratamentul pe care l-am luat a fost numai bun, acelasi cu cel prescris de dr. Capul sus, va fi bine! DD stie exact ce face, doar noi nu intelegem intotdeauna deciziile Sale.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna tuturor gravidutzelor si viitoarelor gravidutze!!
Eu sunt un pic speriata. Ieri am fost la un control de rutina la dr mea, si printre altele a vrut sa ii auda inimioara bebelui, si mi-a facut si o scurta ecografie. Si surpriza: desi pana acum, la ultimile eco el era cu 3-4 zile mai mare decat normal, acum imi spune ca este mai mic cu 2 zile decat varsta gestationala.( Si asta s-a intamplat in doar 2 saptamani cat a trecut de la ultima eco).I s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Dr a zis sa asteptam pana la urmatoarea eco ( 29 sept) si daca e tot asa , o sa marim doza de fraxiparina ( acum fac 0,4). Dar mie imi e teama sa astept pana atunci!! Si nici la Uscatescu nu pot merge, ca nu mi-a dat nimic din care sa reiasa aceasta problema.
Help!!!! Ce sa fac??!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 17 +

Mergi la inceput