Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32
Raspunsuri - Pagina 6

alla76 spune:
floaredemac, maria81, bine ati venit din concediu
maria81, mai ai putin si incepi in forta!
simonia, se pare ca esti mutanta cu acte in regula. bine ca ai aflat. ai avflat unde e problema, o tratezi si ...
samira33 tare faza cu injectia de exemplu la fundeni!
bine mai fetelor...da pe voi pe toate va injecteaza sotii?? (cu clexane, menopur & co??) numai al meu fuge din camera cand ma injectez??
madyrizi, felix, denisa
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

denisa220972 spune:
alla76 nu este singurul al meu fuge cu viteza lumini, se ingalbeneste si fuge, nu este in stare nicio gaina sa o taie, la pus mama o data sa taie o gaina si a dato peste gard la vecini si a spus ca a scapato
.
Toate injectiile le-am facut singura, nu prea ma pricep la cele intramusculare, nu am prins niciun cobai dar, prind eu unul.
Pe mine ma surprinde aristica nu are ea curaj sa-si faca injectia?.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Ralu_mv spune:
Alla, multumesc pentru raspuns, dar eu tot nu pricep, pt ca deficit de B12 clar nu am, ca este intre limite...dar dr. din Viena mi-a spus sa nu mai iau 5mg acid folic, ca lui i se par cam mult daca mi-au iesit rez asa. Eu am zis ca fac un experiment: iau doar Folmit pentru 5 sapt. si repet analizele iar. A... si cum aveam o banuiala mi-a rec sa fac si F XIII (si PAI, dar PAI am facut si e ok)
Fetelor, pe mine ma sperie rau injectiile... fac pe viteaza negandindu-ma la ele... dar nu am facut decat polidin de cateva ori in viata mea... dar toate ajungem sa facem tot ce trebuie pentru sanatatea noastra si a minunii pe care vrem sa o aducem pe lume.
--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

floaredemac spune:
Aici sunt, "mutantele" mele dragi! Sper ca ati fost cumintele cat am lipsit! Cu bucurie va anunt ca am vazut palpaitul inimioarei lui bebe, vezicula vitelina, embrion corect, sac gestational cu contur regulat si ACE ritmica, col inchis, placenta ok. V-am citat unele chestii de pe hartiuta de la dr si din ce mi-a spus. Tot concediul am avut nervi, ca ma gandeam mereu la asta, va dati seama. Ieri am fost stresata toata ziua, azi am avut probleme cu stomacul...dar ii multumesc lui Dumnezeu ca totul e bine! Dr nu auzise decat de trombofilia dobandita, ca de obicei... dar i-am explicat frumos si chiar mi-a cerut detalii, a zis ca e bine sa stie si ea pe viitor . A zis ca nu e niciun hematom, totul e ok.
Mi-a prescris Arefam, m-a certat ca am intrerupt duphastonul cateva zile si m-am grabit sa cumpar si sa inghit, apoi acasa am citit prospectul si in prima faza m-am crizat crezand ca se ia doar vaginal apoi m-am lamurit ca se poate si oral. Voi ati luat asa ceva? Cum l-ati luat, oral sau vaginal? Pe mine m-a luat un somn dupa... ca nu am mai fost in stare de nimic, dar am citit ca ar fi efect "normal". Si acum vad ca incepe iarasi sa se simta, ma si duc la nani si de maine inapoi la munca. Sper sa tin pasul cu voi pe forum, si mie mi-ati lipsit!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Alla, multumesc pentru raspuns, dar eu tot nu pricep, pt ca deficit de B12 clar nu am, ca este intre limite...dar dr. din Viena mi-a spus sa nu mai iau 5mg acid folic, ca lui i se par cam mult daca mi-au iesit rez asa. Eu am zis ca fac un experiment: iau doar Folmit pentru 5 sapt. si repet analizele iar. A... si cum aveam o banuiala mi-a rec sa fac si F XIII (si PAI, dar PAI am facut si e ok) Fetelor, pe mine ma sperie rau injectiile... fac pe viteaza negandindu-ma la ele... dar nu am facut decat polidin de cateva ori in viata mea... dar toate ajungem sa facem tot ce trebuie pentru sanatatea noastra si a minunii pe care vrem sa o aducem pe lume. -------------- Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt.. |
stai ca nu inteleg ce si de unde si de ce ... si ce fel de banuiala despre Fact XIII
zi si mie mai explicit te rog! ca e singura pe care am lasat-o balta, convingandu-ma, la taifas cu geneticiana, ca de le am pe astea, nu mai are rost sa ma caut si de XIII.
deci zi si mie ce banuieli ai, de ce, sa mai invart si eu pe toate partile, sa vad daca merita sa rup de la gura pt inca un "vampirel"
iubita, tie ti-a analizat folatii serici, acolo clar se vede aportul zilnic. asta nu inseamna si ca il metaboliezi pe tot. surplusul se elimina, bai nu e ca iei AF doza mai mare, mai ales fiind cu MTHFR.
important e sa iei si metafolin, AF clasic e ...mai apa de ploaie.
Sunt sigura ca ti-am mai spus ce am patit eu cu acifolul de 5 mg pe care ... dupa luni si luni de ACIFOL eram tot in deficit.
si nu s-a reglementat situatia pana nu am dat iama in femibion si taxofit.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

alla76 spune:
floaredemac, felicitari pentru inimioara!!!!
sa traiasca, sa creasca mare si sa vina la termen.
ia utrogestanul vaginal
e mult mai bine
_

floaredemac spune:
saru-mana, alla76! Dar oare se absoarbe la fel de eficient? Ca, sincer, as mai baga pastile si prin alte orificii, nu numai pe gura Azi-dimineata dupa cele doua Cetebe am dat la bobocei, asta dupa ce m-am straduit o ora sa mananc ceva inainte. Fiu-meu era shocat ca nu intelegea ce caut cu capul in vasul de toaleta, ma intreba daca fac pishi
.
Abia dupa cateva ore am fost in stare sa le iau iarasi, plus femibionul si acidul folic!
PS: Zau ca maine ma pun si eu pe lista gravidutelor, ca i-am promis lui felix!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

samira33 spune:
floaredemac,eu de la utro luat oral am niste stari de zici ca-s beata...eram cu masina la semafor...stateam pe loc si io aveam senzatia ca merg si tot apasam pe frana ca disperata ca nu se "oprea" masina...asa ca recomand administrarea vaginala...chiar daca e mai curgatoare...sa nu te sperii...curge doar invelisul...progesteronul este lichid.este in nteriorul gelulei si se absoarbe imediat in tesuturi.

brotacel83 spune:
alla, aici nu inteleg eu referitor la prescriptia lui Uschi de aspenter sau clexane, mie mi-a dat aspenter/zi + medynforte +restul de vit insa si a zis ca ne vedem dupa eco de 8 sapt dar de unde stie ea si mai ales eu ca bebe rezista fara clexane? in fine am sa dfiu cumintica si iau tratamentul prescris de ea si ma rog ca pe 1 sept totul sa fie ok la eco.
floredemac, felicitari ma bucur tare tare pt tine si pt bebe si astept si eu cu nerabdare sa va dau vesti bune dupa 1 sept.cate sapt ai? eu iau utrogestan vaginal, e cel mai eficient si nici nu-ti da starile de greata si de somn pe care ti le da daca le inghiti. am incercat ambele variante si nici nu se compara, clar vaginal e mai bine. mie mi-a dat 200mg x 3 ori pe zi.asta din sapt 5 si pana la urmatoarea eco adica la 8 sapt.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

denisa220972 spune:
Buna diminieata fetelor
Floricicademac doctori recomanda arefamul sau utrogestanul vaginal,absortia se face mai bine. Se inghite doar in momentul in care ai sangerari. In cazul fereasca dumnezeu sangerezi si ai de luat doua comprimate , inghitele la interval de 1h intre ele, altfel te dai in carusel, ai senzatia ca doua nopti si doua zile.
si sa fie sanatos samburelul.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.