Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32
Raspunsuri - Pagina 5

aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 dehhh...fiecare cu pasaricile lui ![]() |
...bre, da' tu ai mai multe? Mutanta nebunatica!

...am retinut aspenter si clexane, intreb pe 31 cand ma vad cu Dr.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

aristica spune:
SARA pai eu aveam impresia ca, clexanele se face subcutanat (burta, maine, picioare), nu intramuscular (fund). Pe tine de ce te-a intepat in fund? ...oi fi dat de-o asistenta mai sadica?

samira33 spune:
ooooffff...mai aristico....umbla brambura hormonii in tine ,fomeie si nu mai gandesti limpede...fata zicea de injectia pe care a facut-o la chiuretaj...ce facusi,incurcasi borcanele???

SARA_HS spune:
Imi facea asistenta un analgezic, cica sa nu ma mai doara dupa chiuretaj, dar numa' ca anestezia generala a fost atat de puternica, incat eu devenisem vedeta salonului, vorbeam in nestire, verzi si uscate ( mai mult uscate), nu m-a putut opri nici doctorul.
Clexane inca nu fac si sper sa ramana asa .
Aristica, daca zici ca e subcutanat, atunci e ok, e mai suportabila. Eu nu le suport pe cele intramuscular.
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

aristica spune:
...eu am zis mai devreme sa nu dea nimeni cu pietre ce-s sub tratament si mai delirez...sincer, credeam ca se face clexane si dupa chiuretaj. Deci clexanele ramane subcutant ever and ever, da?

madyrizi spune:
fetelor, sunteti dementiale. n-am mai ras asa cu pofta de multisor.
cred ca de la clexane se dezleaga limba la voi.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Sara ![]() MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |

2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

alla76 spune:
aristica,m-ai pierdut cu cele 2 tipuri de seringi pt menopur
doua tipuri de ace mi-am luat eu: cu cela intramusculare trageam serul, bagam in fiola cu praf si trageam iar serul si cu cel de subcutanat injectam.
brotacel83 uscatescu da clexane la cele la care mutatiile si-au pus amprenta (si vede din analize) sau la cele la care mutatiile si-au spus cuvantul in sarcini precedente. pt restul e mai prudenta si nu da neaparat direct de la liniute. asteapta sa vada inimioara si cum iese tura urmatoare de analize. adevarul e ca sunt sarcini care se pot duce bine mersi si doar cu aspenter + complexul de vitamine.
ideea e...de unde stim dinainte daca sarcina noastra rezista doar la aspenter...
Ralu_mv rezultatul la folatii serici e influentat de aportul zilnic de AF ! uite aici: Se pot determina atat folatul seric (care reflecta modificari recente in aportul alimentar si absorbtia intestinala de folat), cat si folatul eritrocitar (adevaratul indicator al folatului tisular). Folatul eritrocitar nu face distinctia intre deficitul de folat si cel de vitamina B12: 63% din pacientii cu deficit de vitamina B12 prezinta niveluri scazute de folati. Pe de alta parte folatul seric este crescut la 30% din pacientii cu deficit de vitamina B12; de aceea determinarile de folat si vitamina B12 trebuie efectuate simultan7. (synevo...)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009