Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Buna sa va fie inima !
Cris_d ,WB
DecenuEla,intradevar al meu e un Jiji mic O sa incerc azi cu putin LP seara
Miremia,experta in TT ,este bibe si pt cereale? in Y ? sau cel fast flow il pot folosi ? am impresia ca daca ii vine asa dintr-o data il copleseste si nu face fata sa inghita Ce ma sfatuiesti sa iau ?
Simplicity,felicitari tehnicuto !
Si mie mi-e dor de Ruxita si Cataluta

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dulcineea exista si cu taietura in y. Avem si noi, am incercat sa-i dau piure f moale de fructe cu ele si nu a stiut sa bea.
Nu stiu sa te sfatuiesc, habar n-am daca trec cerealele prin alea cu fast flow pt ca n-am incercat.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Nu trec cerealele prin TT fast flow. Eu am doar tetine TT nr 3 fast flow si nu reusesc sa ii dau cerealele asa. Pt. cereale am tetine Nuk L pentru 6+ luni.

Mergi la inceput

Nici daca i le fac mai subtire ,nu trec prin tetina ?
dar nu s-ar merita sa-i cumpar medium flow,nu ? trebuie sa se invete cu fast flow,doar e mare

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Miremia, Oani, Lorex, Cris D Multumesc de raspuns.
Cred ca peste vreo 4 zile va primi si piticul banana. Acum luptam cu ousorul.
Mi-am luat Otis-T sa vedem daca are vreun efect. Zilele trecute mi se parea ca piticul se freaca la urechiusa si ma gandeam sa nu aiba ceva. M-am linistit. Doaaaareeee asa rau ca imi vine mie sa plang, nu pot sa mestec, sa dorm pe partea cu pb, nu mi-ar veni deloc sa rad cand pun mana la ureche, asa cum face piticul.

Mergi la inceput

hmm Inebunesc Vad ca sunt si variflow Alea sunt numai pt bb mici ?

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

dar nu s-ar merita sa-i cumpar medium flow,nu ? trebuie sa se invete cu fast flow,doar e mare

mami de 2 ochi albastri

Eu ii puneam 1 -2 cupe de cereale la 210 ml de lapte si nu prea avea spor. Nu stiu ce sa zic de medium flow ca nu am incercat. Am trecut de la nr. 1 la nr. 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

OANI pai vacanta/week-endu' asta a fost cam departe de notiunea de vacanta pt mine: bagaje rapid, ordine rapid, stres in masina cu ema la san/brate, program sa se simta ana bine, dar sa nu oboseasca ema, mancat rapid, pe rand, plimbat ema incat sa nu deranjam turistii,etc. insa nu am gatitt, spalat, facut curat acolo si tati a mai tzinut pe ema in brate incat sa mai imi treaca durerea de shale..deci ceva boierie tot a fost. insa de vacantza anei ma plangeam eu...ca am fost cu aman2 acasa si..ana stie sa fie "demanding" daca o apuca.
nu te invidiez k te intorci la serv, dar am zile sau momente zilnic in care as vrea sa fiu la munca, sa fac "altceva", sa vorbesc pe limba adultilor, sa predau, sa cafelesc cu fetele,sa...ma rup de rutina de mamica de bb mic . astept oua, rosii si alte "mashti hranitoare", dar asta e adevarul. singurele minute(maxim 60) cand fug, la propriu, sunt cele cand merg la epilat/mani/pedi: pe rand, ca sa nu lipsesc mai mult de o ora. am gasit-o mai mereu urland si pe tati livid. .insa atat timp cat tzitzi e de baza la mancat/calmat/adormit...nicio sansa sa "fug" niciunde.
am revenit in forta, descarcat si o basculanta de ofuri, na, se vede ca-s "neforumita" de mult

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

mami de 2 ochi albastri

Eu ii puneam 1 -2 cupe de cereale la 210 ml de lapte si nu prea avea spor. Nu stiu ce sa zic de medium flow ca nu am incercat. Am trecut de la nr. 1 la nr. 3.

Uf Pai e grele si astea cu alegerea de bibe atunci

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

OANI pai vacanta/week-endu' asta a fost cam departe de notiunea de vacanta pt mine: bagaje rapid, ordine rapid, stres in masina cu ema la san/brate, program sa se simta ana bine, dar sa nu oboseasca ema, mancat rapid, pe rand, plimbat ema incat sa nu deranjam turistii,etc. insa nu am gatitt, spalat, facut curat acolo si tati a mai tzinut pe ema in brate incat sa mai imi treaca durerea de shale..deci ceva boierie tot a fost. insa de vacantza anei ma plangeam eu...ca am fost cu aman2 acasa si..ana stie sa fie "demanding" daca o apuca.
nu te invidiez k te intorci la serv, dar am zile sau momente zilnic in care as vrea sa fiu la munca, sa fac "altceva", sa vorbesc pe limba adultilor, sa predau, sa cafelesc cu fetele,sa...ma rup de rutina de mamica de bb mic . astept oua, rosii si alte "mashti hranitoare", dar asta e adevarul. singurele minute(maxim 60) cand fug, la propriu, sunt cele cand merg la epilat/mani/pedi: pe rand, ca sa nu lipsesc mai mult de o ora. am gasit-o mai mereu urland si pe tati livid. .insa atat timp cat tzitzi e de baza la mancat/calmat/adormit...nicio sansa sa "fug" niciunde.
am revenit in forta, descarcat si o basculanta de ofuri, na, se vede ca-s "neforumita" de mult

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Subscriu
Te inteleg perfect Si cred ca multe mamici ar spune la fel Si eu am numai un copilNu stiu ce m-as face cu 2 Hmm De asta esti asa manechin-gazela

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput