Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 3
lorex spune:
LILLO,
eu i-am dat zilele trecute borcanel cu mere si banana de la HIPP
cam cu frica, dar asta am gasit in mom ala in farmacie
i-a placut mult dar s-a cam constipat...cred eu ca de la banana...
sanatate la urechiusa!
BALY,
cum faci mango cu avocado???
SIMPLI,
felicitari pt cap nou! tehnicutza mica
gaza mea iar a plans prin somn si s-a foit la greu, da din picioare...me termina!
oare ce are????
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
miremia spune:
Baly
Lorex cand facea a mea asa credeam ca e din cauza dintilor dar dintii n-au mai aparut. bobitza
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
cris.dogarel spune:
dupa lupte seculare cu vacantza, 2 pana la 4-5 copii zilnic (rude, prieteni, ale mele), dorintza mea de detasare de computer (ii zic e-greva), sentimentul ciudat pe care mi l-a dat forumul nostru dupa aventura extraconjugala(ca o casa calcata de hotzi in lipsa mea, din care lipsesc lucruri si nu mai e la fel), dupa cateva zile de cortina si altele de (iar) vacantza, am revenit la matca. mi-era dor de voi, de pufi, de--o barfa, o parere impartashita sau...nu, un umar de varsat ofuri... ce sa mai, suntetzi "ayanna" mea si...gratis.
so, all
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
din ce inteleg, in capitolu' asta:
BALYeu am pana acum experientza cu 2 urlacioase mici, din care a doua...m-a dovedit in primele 5 luni. am stiut eu de ce am sudat instalatzia(legat trompe). insa un numarul 3 "gata facut si trecut de colici" mi-ar surade.sotzului meu...nu. tzine la "gene"
XELA
LARISEL noi am papat chefal la constantza, dar am alegand oasele.super meniuri, as always. btw, nu va e dor de tati?el banuiesc ca e in C-ta.
LOREXmango am dat si eu, blenduit cu avocado sau mar sau para. da search pe you tube la "how to cut a mango". e cool si pt noi si pt cand sunt pufii mai mari. am gasit la car4 nistemango super copt, brasil, la 3 lei bucata. imi pare rau ca nu am luat mai mult, ca ne-a placut mult...
LILLO concediu frumi si baga ceva rapid sa treaca otita: ophtamesone picaturi/otocalm?
cris.dogarel spune:
Ema are 2 dintzi jos si as recunoaste dintr-o mie maraiala de dintzi acum: poate sa planga/maraie in somn, la tzatza, cand se atinge cu limba, degete, jucarii...acum "freaca" gingia de sus pe ei, e curioasa ce "corp strain" are pe acolo
MP: avem mai multi bani decat daca ne-am intarce la serviciu. foarte tare, nu?. nu mai zic de cat a crescut invidia la serviciu: si copil, si stat acasa si mai multi bani
cris.dogarel spune:
ma duc sa citesc din urma ca vad ca "sunt singur pe drum, singur acum".
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel dupa lupte seculare cu vacantza, 2 pana la 4-5 copii zilnic (rude, prieteni, ale mele), dorintza mea de detasare de computer (ii zic e-greva), sentimentul ciudat pe care mi l-a dat forumul nostru dupa aventura extraconjugala(ca o casa calcata de hotzi in lipsa mea, din care lipsesc lucruri si nu mai e la fel), dupa cateva zile de cortina si altele de (iar) vacantza, am revenit la matca. mi-era dor de voi, de pufi, de--o barfa, o parere impartashita sau...nu, un umar de varsat ofuri... ce sa mai, suntetzi "ayanna" mea si...gratis. so, all Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
chia asa e cu "casa pradata de hoti" ...
BIG HUG 2 U
_
_
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel LOREXmango am dat si eu, blenduit cu avocado sau mar sau para. da search pe you tube la "how to cut a mango". e cool si pt noi si pt cand sunt pufii mai mari. am gasit la car4 nistemango super copt, brasil, la 3 lei bucata. imi pare rau ca nu am luat mai mult, ca ne-a placut mult... Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Si mie imi place mango, f mult...si papaya...si avocado tks 2 U
(sunt addicted acum) dar intrebam cum faci avocado cu mango ca avocado are o alta consistenta...la blenduit nu se lipeste de blender???
ieri am incercat LITCHI... f interesant la gust..
imi lipseste Ruxita cu sondajele ei...
_
_
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Cei 2 dintisori sunt pe drum iar teo din fericire nu e marait si nici febra nu are
oani_2002 spune:
Neatza
Xela - coondoleante. Sa-l odihneasca Dumnezeu si sa va ramana intotdeauna in memorie asa cum era.
cris_dogarel - WB. Ai iesit din e-greva, nu-i asa? Auzi la ea, lupte seculare cu vacanta...ce bine ca nu trebuie sa se intoarca peste o sapramana la serviciu, ca n-ar mai vorbi
Lillo - felicitari pt slabit! Sanatate multa, pup sa treaca otita si distractie faina in concediu. Eu i-am dat bananaa de la 5 luni jumate si o adora.
Simpli - bravo tehnicuto!
Lorex - mersi de pm si de comentarii la poze
Urla. Sper sa revin