Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LILLO,

eu i-am dat zilele trecute borcanel cu mere si banana de la HIPP
cam cu frica, dar asta am gasit in mom ala in farmacie
i-a placut mult dar s-a cam constipat...cred eu ca de la banana...
sanatate la urechiusa!

BALY,
cum faci mango cu avocado???

SIMPLI,
felicitari pt cap nou! tehnicutza mica

gaza mea iar a plans prin somn si s-a foit la greu, da din picioare...me termina!
oare ce are????

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Baly

Lorex cand facea a mea asa credeam ca e din cauza dintilor dar dintii n-au mai aparut. bobitza

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

dupa lupte seculare cu vacantza, 2 pana la 4-5 copii zilnic (rude, prieteni, ale mele), dorintza mea de detasare de computer (ii zic e-greva), sentimentul ciudat pe care mi l-a dat forumul nostru dupa aventura extraconjugala(ca o casa calcata de hotzi in lipsa mea, din care lipsesc lucruri si nu mai e la fel), dupa cateva zile de cortina si altele de (iar) vacantza, am revenit la matca. mi-era dor de voi, de pufi, de--o barfa, o parere impartashita sau...nu, un umar de varsat ofuri... ce sa mai, suntetzi "ayanna" mea si...gratis.

so, all

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

din ce inteleg, in capitolu' asta:

BALYeu am pana acum experientza cu 2 urlacioase mici, din care a doua...m-a dovedit in primele 5 luni. am stiut eu de ce am sudat instalatzia(legat trompe). insa un numarul 3 "gata facut si trecut de colici" mi-ar surade.sotzului meu...nu. tzine la "gene"

XELA

LARISEL noi am papat chefal la constantza, dar am alegand oasele.super meniuri, as always. btw, nu va e dor de tati?el banuiesc ca e in C-ta.

LOREXmango am dat si eu, blenduit cu avocado sau mar sau para. da search pe you tube la "how to cut a mango". e cool si pt noi si pt cand sunt pufii mai mari. am gasit la car4 nistemango super copt, brasil, la 3 lei bucata. imi pare rau ca nu am luat mai mult, ca ne-a placut mult...

LILLO concediu frumi si baga ceva rapid sa treaca otita: ophtamesone picaturi/otocalm?

Mergi la inceput

Ema are 2 dintzi jos si as recunoaste dintr-o mie maraiala de dintzi acum: poate sa planga/maraie in somn, la tzatza, cand se atinge cu limba, degete, jucarii...acum "freaca" gingia de sus pe ei, e curioasa ce "corp strain" are pe acolo

MP: avem mai multi bani decat daca ne-am intarce la serviciu. foarte tare, nu?. nu mai zic de cat a crescut invidia la serviciu: si copil, si stat acasa si mai multi bani

Mergi la inceput

ma duc sa citesc din urma ca vad ca "sunt singur pe drum, singur acum".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

dupa lupte seculare cu vacantza, 2 pana la 4-5 copii zilnic (rude, prieteni, ale mele), dorintza mea de detasare de computer (ii zic e-greva), sentimentul ciudat pe care mi l-a dat forumul nostru dupa aventura extraconjugala(ca o casa calcata de hotzi in lipsa mea, din care lipsesc lucruri si nu mai e la fel), dupa cateva zile de cortina si altele de (iar) vacantza, am revenit la matca. mi-era dor de voi, de pufi, de--o barfa, o parere impartashita sau...nu, un umar de varsat ofuri... ce sa mai, suntetzi "ayanna" mea si...gratis.

so, all

chia asa e cu "casa pradata de hoti" ...

BIG HUG 2 U

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LOREXmango am dat si eu, blenduit cu avocado sau mar sau para. da search pe you tube la "how to cut a mango". e cool si pt noi si pt cand sunt pufii mai mari. am gasit la car4 nistemango super copt, brasil, la 3 lei bucata. imi pare rau ca nu am luat mai mult, ca ne-a placut mult...

Si mie imi place mango, f mult...si papaya...si avocado tks 2 U
(sunt addicted acum) dar intrebam cum faci avocado cu mango ca avocado are o alta consistenta...la blenduit nu se lipeste de blender???

ieri am incercat LITCHI... f interesant la gust..

imi lipseste Ruxita cu sondajele ei...

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
Cei 2 dintisori sunt pe drum iar teo din fericire nu e marait si nici febra nu are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Neatza
Xela - coondoleante. Sa-l odihneasca Dumnezeu si sa va ramana intotdeauna in memorie asa cum era.

cris_dogarel - WB. Ai iesit din e-greva, nu-i asa? Auzi la ea, lupte seculare cu vacanta...ce bine ca nu trebuie sa se intoarca peste o sapramana la serviciu, ca n-ar mai vorbi

Lillo - felicitari pt slabit! Sanatate multa, pup sa treaca otita si distractie faina in concediu. Eu i-am dat bananaa de la 5 luni jumate si o adora.

Simpli - bravo tehnicuto!

Lorex - mersi de pm si de comentarii la poze

Urla. Sper sa revin

Mergi la inceput