Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dulcineea iti spun mai pe seara din care manaca Mara cerealele. Tot zic de vreo 3 zile ca ii dau dar uitam.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Miremia, Oani, Lorex, Cris D Multumesc de raspuns.
Cred ca peste vreo 4 zile va primi si piticul banana. Acum luptam cu ousorul.
Mi-am luat Otis-T sa vedem daca are vreun efect. Zilele trecute mi se parea ca piticul se freaca la urechiusa si ma gandeam sa nu aiba ceva. M-am linistit. Doaaaareeee asa rau ca imi vine mie sa plang, nu pot sa mestec, sa dorm pe partea cu pb, nu mi-ar veni deloc sa rad cand pun mana la ureche, asa cum face piticul.
si eu ii dau banana(cam de la inceputul diversificarii-adica 5 luni si jumatate),stiu ca in cantitati mari poate dauna,am citit undeva ca mai mult de 2 banane medii pe saptamana nu e recomandat sa ii dam

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LILLO,

BALY,
cum faci mango cu avocado???

gaza mea iar a plans prin somn si s-a foit la greu, da din picioare...me termina!
oare ce are????

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mango i l-am dat cu banana, blenduite impreuna, iar avocado i l-am amestecat cu piure de dovlegel de la borcanel. 2 mese separate.

Si Adrian ca si Iuria face de cind cu dintii. Toata nopste o tine intr-o foiala continua, iar aseara dupa ce l-am pus in pat, zic eu adormit, s-a trezit nici la 5 min urlind. S-a linistit dupa ce l-am dat cu Orajel.

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LILLO,

BALY,
cum faci mango cu avocado???

gaza mea iar a plans prin somn si s-a foit la greu, da din picioare...me termina!
oare ce are????

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mango i l-am dat cu banana, blenduite impreuna, iar avocado i l-am amestecat cu piure de dovlegel de la borcanel. 2 mese separate.

Si Adrian ca si Iuria face de cind cu dintii. Toata nopste o tine intr-o foiala continua, iar aseara dupa ce l-am pus in pat, zic eu adormit, s-a trezit nici la 5 min urlind. S-a linistit dupa ce l-am dat cu Orajel.

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor

Atata se foieste si al meu noaptea O fi de la dinti ? io de 3 luni tot de la dinti zic ca e

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dulcineea iti spun mai pe seara din care manaca Mara cerealele. Tot zic de vreo 3 zile ca ii dau dar uitam.

_

AMR 7 kg

Ok Merci

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Miremia, Oani, Lorex, Cris D Multumesc de raspuns.
Cred ca peste vreo 4 zile va primi si piticul banana. Acum luptam cu ousorul.
Mi-am luat Otis-T sa vedem daca are vreun efect. Zilele trecute mi se parea ca piticul se freaca la urechiusa si ma gandeam sa nu aiba ceva. M-am linistit. Doaaaareeee asa rau ca imi vine mie sa plang, nu pot sa mestec, sa dorm pe partea cu pb, nu mi-ar veni deloc sa rad cand pun mana la ureche, asa cum face piticul.
si eu ii dau banana(cam de la inceputul diversificarii-adica 5 luni si jumatate),stiu ca in cantitati mari poate dauna,am citit undeva ca mai mult de 2 banane medii pe saptamana nu e recomandat sa ii dam

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

As incerca si eu un pic de banana Pana acum mi-a fost teama sa-i dau

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

N-au prea avut succes legumele azi la noi.
Mango i-am dat si eu de multe ori, cu mar sau cu banana si l-a mancat f bine. Banana eu nu-i dau mai mult de 2 zile consecutiv tot din teama sa nu se constipe.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Fetele cu experienta,invatati-ma si pe mine cum sa-l fac sa caste gurita chiar daca nu-i displace un aliment,nu casca guritacand ii apropii lingurita de gurita,intoarce capul Nici macar nu e curios

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

azi i-am dat un pic de nectarina,dulce ca ,mierea Rezultatul ,strambaciuni !Imediat ii fac mamaliguta cu branzica de vaci Deja stiu rezultatul

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

azi i-am dat un pic de nectarina,dulce ca ,mierea Rezultatul ,strambaciuni !Imediat ii fac mamaliguta cu branzica de vaci Deja stiu rezultatul

mami de 2 ochi albastri

Eu ii dau Maiei seara 180ml LP cu 2 masuri de cereale prin tetina 3+ si daca-i e foame, in 5 min rade tot, la mine trec cerealele....

In alta ordine de idei, azi a servit prima masa in oras, fructe papate pe banca. succes total. s-a oprit langa noi cineva cu un baietel de 1 an pe care incerca sa-l faca sa pape si Maia, cu ochii la ei, a papat tot.au facut ei antrenul in locul meu

legumele, in schimb, le-am adunat un sfert de pe jos da' bine ca 3/4 au ajuns unde trebuie..

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput