Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
miremia spune:
Dulcineea iti spun mai pe seara din care manaca Mara cerealele. Tot zic de vreo 3 zile ca ii dau dar uitam.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Miremia, Oani, Lorex, Cris D Multumesc de raspuns. Cred ca peste vreo 4 zile va primi si piticul banana. Acum luptam cu ousorul. Mi-am luat Otis-T sa vedem daca are vreun efect. Zilele trecute mi se parea ca piticul se freaca la urechiusa si ma gandeam sa nu aiba ceva. M-am linistit. Doaaaareeee asa rau ca imi vine mie sa plang, nu pot sa mestec, sa dorm pe partea cu pb, nu mi-ar veni deloc sa rad cand pun mana la ureche, asa cum face piticul. |
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
bAly spune:
citat din mesajul lui lorex LILLO, BALY, cum faci mango cu avocado??? gaza mea iar a plans prin somn si s-a foit la greu, da din picioare...me termina! oare ce are???? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mango i l-am dat cu banana, blenduite impreuna, iar avocado i l-am amestecat cu piure de dovlegel de la borcanel. 2 mese separate.
Si Adrian ca si Iuria face de cind cu dintii. Toata nopste o tine intr-o foiala continua, iar aseara dupa ce l-am pus in pat, zic eu adormit, s-a trezit nici la 5 min urlind. S-a linistit dupa ce l-am dat cu Orajel.
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bAly
Mango i l-am dat cu banana, blenduite impreuna, iar avocado i l-am amestecat cu piure de dovlegel de la borcanel. 2 mese separate. Si Adrian ca si Iuria face de cind cu dintii. Toata nopste o tine intr-o foiala continua, iar aseara dupa ce l-am pus in pat, zic eu adormit, s-a trezit nici la 5 min urlind. S-a linistit dupa ce l-am dat cu Orajel. Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor |
Atata se foieste si al meu noaptea O fi de la dinti ? io de 3 luni tot de la dinti zic ca e
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui miremia Dulcineea iti spun mai pe seara din care manaca Mara cerealele. Tot zic de vreo 3 zile ca ii dau dar uitam. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Ok Merci
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
As incerca si eu un pic de banana Pana acum mi-a fost teama sa-i dau
mami de 2 ochi albastri
miremia spune:
N-au prea avut succes legumele azi la noi.
Mango i-am dat si eu de multe ori, cu mar sau cu banana si l-a mancat f bine. Banana eu nu-i dau mai mult de 2 zile consecutiv tot din teama sa nu se constipe.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
dulcineea_cj spune:
Fetele cu experienta,invatati-ma si pe mine cum sa-l fac sa caste gurita chiar daca nu-i displace un aliment,nu casca guritacand ii apropii lingurita de gurita,intoarce capul Nici macar nu e curios
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
azi i-am dat un pic de nectarina,dulce ca ,mierea Rezultatul ,strambaciuni !Imediat ii fac mamaliguta cu branzica de vaci Deja stiu rezultatul
mami de 2 ochi albastri
haircut spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj azi i-am dat un pic de nectarina,dulce ca ,mierea Rezultatul ,strambaciuni !Imediat ii fac mamaliguta cu branzica de vaci Deja stiu rezultatul Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Eu ii dau Maiei seara 180ml LP cu 2 masuri de cereale prin tetina 3+ si daca-i e foame, in 5 min rade tot, la mine trec cerealele....
In alta ordine de idei, azi a servit prima masa in oras, fructe papate pe banca. succes total. s-a oprit langa noi cineva cu un baietel de 1 an pe care incerca sa-l faca sa pape si Maia, cu ochii la ei, a papat tot.au facut ei antrenul in locul meu
legumele, in schimb, le-am adunat un sfert de pe jos da' bine ca 3/4 au ajuns unde trebuie..
de Maia Ilinca (29.01.10)