Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 10
gmilady spune:
De asemenea am facut testul ala de fibroza chistica, n-are , totul ok... asa era si de asteptat, e o boala grea cu simptome vizibile, dar ma stresa pe mine ca daca ... acum m-am linistit.
Am vazut ca rosul in gat a fost la moda si printre fetite ( si sanatate Mara, Ariana, Uca), la noi a durat f mult (cam 2 sapt) sau poate a fost si o recidiva , acum insa e bine si in sfarsit a reinceput sa pape bine!!
Le amestec, dar sa scriu si despre asta: reteta pt papat a fost la noi sa scapam de problema cu gatutul (la final cand ma vedea ca apar cu spray-ul de tantum verde se stramba dar deschidea singur gurita un pic ), vitamina C recomandata de pediatra pt pofta de mancare (si chiar a avut efect, zic eu) si LM amestecat in toate... Haircut, asa e si la noi cu tzitzi ... si mi se pare ca si bebeii constientizeaza mult mai bine acum, ca-s mai maricei, noua de ex. ne-a fost mult mai greu cu re-diversificarea acum decat la 5 luni. Il vedeam clar cand se agita ca vrea tzitzi si nu-l mai intereseaza nimic altceva (nici macar in joaca)... buzite stranse stranse, dar la lingurita cu LM gura mare Asa ca am tot incercat chestii care sa mearga cu LM, de ex. cereale, banana (si noi de la 6 luni) etc., ca sa nu-l fortez deloc (sapt. trecuta papase o portie pacalit cu circ dar in sila si a vomitat-o apoi, nu mai vreau asa ceva ). Si intre timp m-am bucurat de momentele de tzitzi... a devenit atat de pofticios si de profi
gmilady spune:
Ana_g si bbx a stagnat in luna 7 (acum insa a luat in 2-3 zile 250 g, probabil avea de recuperat + apetitul dat de vitamina c). Sa va bucurati din plin de mare La fel si Al3csei
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady De asemenea am facut testul ala de fibroza chistica, n-are , totul ok... asa era si de asteptat, e o boala grea cu simptome vizibile, dar ma stresa pe mine ca daca ... acum m-am linistit. |
E bine ca ti-ai luat o piatra de pe inima si ca totul e ok...
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"
gmilady spune:
pentru mamicile eroine Adina_bulina si Lalitica, sa fi trecut tot ce-a fost mai greu pentru puiutii vostri si numai bucurii (inclusiv luatul in greutate) de-acum inainte
gmilady spune:
Bea sa fie totul bine si sa ne povestesti la anu' de nepotica... De asemenea tot respectul pentru mersul la lucru ... Tin pumnii sa fie cat mai usor, si cat mai putin nevoie.
oani_2002 spune:
Nu m-a mai lasat bandtul sa revin mai repede. A avut o zi grea, ca am avut mult zgomot in casa (mi-a pus tata niste rafturi prin dulapuri) si nu a prea dormit. Asa ca a trebuit sa fie plimbat la greu.
Ma apuc sa recuperez acum, dar inainte de asta...
Am trimis mail (miremia)
gmilady ai pm
larisel spune:
ayanna Poti incerca la masa de dupa-amiaza chestii gen grish cu lapte, orez cu lapte, cereale cu lapte... Deshi daca alergia este la lactoza din laptele de vaca se pare (nu am aprofundat subiectul) ca nu ar fi si la iaurt, smantana, unt, branza etc...doar la lapte.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari si de la noi. Cei 2 dintisori sunt pe drum iar teo din fericire nu e marait si nici febra nu are Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Fericito! Sa nici nu stii cand ii iesi dintii!
Felicitari lui Teo!
gmilady spune:
Alicredo - raspund si eu dc mai intru in vreo centralizare (si mie-mi lipseste Ruxita, nu ma plictiseam niciodata citind-o ): n-as prea vrea premergator, stiu ca nu-i recomandat si am tot auzit de copii care pasesc un timp stramb din cauza asta , desi ma rog, or fi acum si super-modele care sa permita reglarea tocmai bine in inaltime etc. Eu as vrea tot ante-mergator (miremia pentru idei, toate mi s-au parut super), dar noi mai avem muuult pana acolo...
gmilady spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
E bine ca ti-ai luat o piatra de pe inima si ca totul e ok... Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate" |
si felicitari ptr capitol la cat mai multe
M-as fi oferit si eu sa mai ajut la chestioarele tehnice, chiar mi-ar fi facut placere , dar daca voi intra rar... of.