Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 9
larisel spune:
Astazi Natalia a facut 2 boacane... din premergator si-a tras bicicleta lu' maica-mea peste ea si a dat si cu fruntea de speteaza patului. De cand se ocupa de "alpinism" pe performantza, abia le mai pot prinde din cadere...bine ca nu au fost urmari grave, exceptand urletul de rigoare...
Alena a invatzat sa faca singura "ca indienii" cu dosul palmei, e bestiala... Iar Natalia "triluieshte" ceva de genul rrrrrrrrrrrr, ooooooooo... Sunt sigura ca si bb-ii voshtri au inceput sa glasuiasca. Eu una ma topesc... Alena si silabiseshte de ceva vreme: ta-ta, da-da, ba-ba si mai nou ma-ma. Parca mai mult ashtept sa le aud vorbind decat sa le vad mergand... sa nu mai planga pt tot, sa zica ce vor...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
larisel spune:
Azi le-am dat pt prima data carne de vita... anume ciorba de vacutza... Le-a placut mult (au mancat 110 ml) dar nu au mai vrut si felul doi (dovlecel cu lamaie - am mai dat retzeta), asha ca l-au mancat ca antreu la masa de iaurt...
AMR 2 (+11)
larisel spune:
lillo Daca i-ai dat cereale cu banane poti considera ca i-ai introdus banana...cel putzin din punct de vedere al alergiilor...
Pt otita (recurenta) (eu fac frecvent de la ac sau baie in mare) eu imi pun picaturi cu ciplox si-mi trece in 2 zile, deshi primele 2 otite (acum catziva ani) le-am tratat si cu antibiotic si cu picaturi. E foarte eficient si ieftin (vreo 5 lei).
cris.d Tati e cu noi (el lucreaza in ture de 24 la munca cu 72 libere si face naveta). Plus ca el ne si aprovizioneaza cand iese din tura.
Chefalul e un peshte care nu prea are oase...ce-o sa zici de caras atunci?
dulcineea Eu folosesc biberoane si tetine Dr Browns, dar nu cred ca are a face firma. Cerealele merg in tetinele taiate in Y si nu foarte groase.
baly Mamaligutza trebuie sa fie destul de moale. Eu am incercat prima data sa le-o dau ca atare (cu adaosurile de rigoare), dar nu au vrut-o...le "zgariau" bobitzele de malai pe cerul gurii, ce sa zic...asha ca dupa blenduire a ieshit si mai moale si mai fina...si au mancat-o cu pofta.
miremia Eu smantana si untul le-am introdus relativ repede (ca sa aibe un gust mai bun piureurile), iar iaurtul si branza de vaci dupa ce aveam 2 mese de lp complet inlocuite.
decenuela Eu cred ca bb-ii vor mesteca atunci cand vor avea cu ce...adica dintzi... Poti sa-l antrenezi cu felii de mar, de ardei, coaja de paine (mai tare)...
AMR 2 (+11)
gmilady spune:
xela, iti scriu tie in primul rand, condoleante, imi pare tare rau pentru durerea voastra... mi-au dat si mie lacrimile citind... ai scris frumos ... Dumnezeu sa-l odihneasca
gmilady spune:
Am citit si despre micul Siluan, of... sa fie doar o amanare, sa se rezolve si sa fie bine pana la urma.
gmilady spune:
Noi am fost intr-un wkd preluuungit la bunica mea zona de munte, aer curat, familie + nasi A lipsit tati de bbx din pacate, el weekend-urile le are cele mai ocupate... Mi-a parut rau sa plecam fara el, ca nu obisnuim , dar stiam ca ne-am fi vazut si acasa foarte foarte putin, asa ca... bine am facut, a fost tare frumos , desi obositor (of course), dar de data asta am nimerit-o
si pentru bbx, s-a simtit excelent, ne-am razbunat pt sapt. la mare...
Acum insa trebuie sa ma intorc la treaba si la todo-ul lung pt sapt asta ... am mai reusit sa citesc dar mai greu cu scrisul... ca pe vremuri ... sper sa mai reusesc macar o data pe sapt.
miremia spune:
Dulcineea eram datoare:
Prin tetina de 6+ n-au trecut cerealele (120 ml lapte + 20 g cereale) iar pe cea cu y cut n-a stiut sa o foloseasca.
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg
ayanna_xem spune:
buna seara!
eu iar am chiulit de la forumeala...dar am scuze sa stiti...mi-au venit in vizita de prin strainataturi 2 prietene, foste colege de facultate.
A fost o revedere foarte placuta, dar a fost si foarte obositor va dati seama...si cu musafiri si copil mic, numai internetul mai lipsea.
Strumfita zgubilitica a fost cumintica si sociabila...a impresionat pe toata lumea...
Eu, dupa cum ma stiti, sunt iremediabil topita dupa ea...dar a facut furori si printre musafiri...
In rest...suntem bine...ea creste-creste, noi ne minunam...cu diversificarea merge bine zic eu, in sensul ca papa destul de binisor si fructele si legumele (cam 100 gr la o masa), ii place piureul de legume cu carnita (pui sau vitel)- fara sare, ulei sau alte dressinguri, azi a batut recordul si a papat 150 gr. I-am dat si ficatel o data cu legume si l-a papat si pe ala tot...
Nu e asa versata ca jiji, dar oricum...face fatza statutului de moldoveanca...(provinciala=taranca, conform spuselor lui homo idiotus Videanu )...
Deocamdata avem doua mese pe zi...dimineata fructe si la amiaza legume si carnita...nu stiu ce as putea sa-i dau de papa la a treia masa, pentru ca noi suntem cu alergia la LV si nu putem manca nici un fel de lactate gen iaurt, branzica etc...nu stiu ce combinatii sa-i mai fac, caut retete pe net, mai fac si eu 'dupa ureche' desi sunt total antitalent...poate ma mai puteti sfatui voi, mai ales cele care sunteti in aceeasi situatie...ce program de papica aveti si cam ce combinatii mai faceti?
Eu ma inspir mult din retetele voastre, dar in ultima vreme multe dintre voi adaugati branzica, iaurt...si eu raman cu reteta in aer, ca nu stiu cu ce sa inlocuiesc astea...
La noi masa de seara se reduce la tzitzi...nu pot scoate deloc laptic ca sa-i dau in bibe cu cereale, asa ca tzitziim la greu...
Din fericire, inca se satura cu lapticul meu...papa de vreo-doua trei ori pana in ora 1 cand ma culc eu de-a binelea...apoi somn pana dimineata pe la 7, cand ne tzitziim iar si dormim in continuare pana mai tarziu...
Nush ce o sa ma fac mai incolo daca tzitzi nu o sa mai fie suficient...oricum, ne incadram cu brio in clubul dependetelor 'grave' de ...dar eu profit de treaba asta si traiesc clipe sublime...incerc sa memorez cu toate simturile mele momentele acestea unice de 'tzitziala'.
N-am mai incarcat poze...n-am nici un program cu care sa le micsorez si au dimensiuni foarte mari, dar incerc in seara cu Paint, chit ca o sa ma plictisesc sa le bibilesc asa una cate una...dar o sa pun macar una-doua acolo s-o vedeti si voi pe frumusetea de fii-mea la 7 luni...
Am admirat si eu noile pozici cu pufuleti deliciosi de pe cont...
...as nominaliza, dar inca n-am citit tot din urma si daca nu am cate un raspuns pentru fiecare, mai bine nu ma mai apuc...ca n-as vrea din graba sa omit pe cineva...
Cam atat despre noi asa pe repede-inainte...poate reusesc sa ajung la zi cu recuperatul si apoi va mai 'stresez'...
la voi...pufuleti si mamici de pufuleti...
simplicity spune:
Multumesc fetelor care au raspuns la intrebare...aseara Ariana nu a vrut sa adoarma la san ci leganata,de unde si pana unde nu stiu....ca noi nu obisnuim sa o leganam ca sa adoarma,de unde pofta asta a ei?ideea e ca acest lucru m-a pus pe ganduri,cum trebuie sa procedez,nu vreau sa incep sa o legan acum la 7 luni,daca pana acum nu am facut-o(evident ca decat sa am nopti albe asta o sa fac,un compromis,ceva de genul un pic plimbata si apoi in pat)
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"
simplicity spune:
[quote]citat din mesajul lui ayanna_xem
N-am mai incarcat poze...n-am nici un program cu care sa le micsorez si au dimensiuni foarte mari, dar incerc in seara cu Paint, chit ca o sa ma plictisesc sa le bibilesc asa una cate una...dar o sa pun macar una-doua acolo s-o vedeti si voi pe frumusetea de fii-mea la 7 luni...
[quote] dupa ce ai incarcat pozele pe contul de picasa,ai in dreapta sus un icon cu EDIT,poti modifica poza sau micsora,eu asa procedez,incearca,vezi daca iti merge
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate"