Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 8
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity oare cum vor adormi copii nostri cand vor fi total diversificati,daca pana acum adormeau la san? Mami de Ariana |
simplicity, pai tot la san... Cele doua mese de lapte (de dimineata si seara) vor ramane, chiar si cand vor fi complet diversificati. Ai vrut sa intrebi cum vor adormi dupa ce-i intarcam? Aici depinde de cum o sa fie intarcarea, daca o sa fie impotriva vointei lor o sa se lase cu proteste majore.
Nik0le spune:
xela, multa putere, n-am cuvinte...
haircut, multumesc pentru ai intrebat de noi, esti o draguta! Suntem ok in linii mari, inca am dureri la alaptat, acum iau antibiotic si sper sa se rezolve. Irina e bine, mananca orice-i dau, n-am vazut asa ceva, la ce probleme am avut cu cealalta la capitolul asta... M-a impresionat povestea cu pauza de alaptat, asa e, fetele noastre sunt mai dependende de noi decat credem.
cris.d, WB si felicitari pentru dintisorii Emei! Cunosc prea bine maraiala de care zici, Ema ta, cu Irina mea si Irina catalutzei parca ar fi surori! Iti dau PM.
Cuscra, sunt mandra de ginerele meu si frumos si cuminte, ce mai, Irina e o norocoasa!
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui simplicity oare cum vor adormi copii nostri cand vor fi total diversificati,daca pana acum adormeau la san? Mami de Ariana |
BUUUUNA intrebare. ema adoarme acum uneori la tati in brate, plimbata, oarecum leganata. dar seara.... nu stiu...
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui miremia Sa o laud si eu pe Mara mea desi stiu ca alti bebelusi sunt mult mai avansati la capitolul asta....de vreo saptamana se deplaseaza cu spatele. _ Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 7 kg |
nici ema nu umbla, se deplaseaza pe spate, ca impinge de kur in sus, pe calcaie si se duce inapoi cu totul, dar nici vorbaa de mers in 4 labe.
insa la categoria "cioara" sunt taaare fericita ca azi a stat muuult in funduletz, cu redresari, intins dupa diverse si revenit.nu mai pica usor in nas/pe spate. si ea pare fericita tare, dar mai nasol e ca tre sa stau cu ea si in garda, ca daca pica e...tare (afara pe iarba, in casa pe o paturica subtire) si cam duduie. s-a intamplat de 2 ori, dar si-a revenit rapid cu zambete
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ana_g spune:
salutari din mamaiaa!!!!!
vreme frumoasa, pescarusi urlatori......copil si mai cuminte ca de obicei......ceea ce va doresc si voua....i-os tot pignita rau de tot, am sperat ca aerul de mare sa ma desfunde.....ei, trece..
banana eu ii dau de o luna si ceva aproape, aproape zilnic, am grija sa fie bine coapta. ii place la nebunie, nu-l constipa. azi chiar, dupa 2 ore jumate de cumintenie in masina, la intrarea on constanta incepuse sa urle si tot ce aveam era o banana pe care i-am dat-o s-o linga, apoi i-am dat cam un sfert din ea cu lingurita, asa, rashchetata, intelegeti...
cat de repede sau incet creste un dinte? cred ca depinde de copil. al meu are de 2 saptamani juma de milimetru iesit un dinte si parca nu mai vrea sa creasca. el saracu freaca acolo cu tot ce apuca....dar parca degeaba...
mai "vorbim"....va doresc noapte buna!
mama unui pui...Stefan
decenuela spune:
cris.d...bine ai revenit...hai mami ca nu e dracu atat de negru...viatza merge inainte...din cate-am fost aseara am mai ramas.....na, cate suntem...dar inercam sa supravietuim...
asta incepusem dupa amiaza..sa continui...da cine mai tine minte??????
meniu pranz
supa de rosii
mamaliga + branza+ galbenus+ un pic de iaurt pt a fi mai fluida compozitia. mancat moldoveanul de a rupt
acu sa ne laudam si noi de....ca de asta suntem aici nu???
asa..pai ce sa va zic dragelor...pe langa faptul ca jiji la aproape 8 luni inca nu sta f bine in fund,...etc ( el la toate e mai ardelean...adik..incetul , fara graba) azi mai aflu una...
in parc ii dadeam iaurt....si o mamik....aoleu, luca nu mesteca el trage ca din tt????
dumiriti-ma si pe mine....jiji intr-adevar nu mesteca sau cel putin asa observ io. plus ca daca simte ceva mai mare...aoleu isi face o greatza!!!!!!!!....
cum sa procedez? mama respectiva mi-a zis sa-i dau cate o bucata de ceva....( daca se ineaca ca zaludu'?)
mai e vreun intarziat din asta....deci a se tine cont de varsta lui...
of, of mai, mai..
gata de maine...tre sa iau masuri..mi-e drag de mor ...dar....totusi, as vrea sa-l invatz independent....nu sa-i dau cu lg pana la 40 si sa-i duc ghiozdanul la sc pana in cl a 8-a...ce naiba...
ia sa mai citesc pana da semne de nani..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj deci VICTORIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE-am diversificat cu mamaliga Vai de capul meu !A papat TOT ce i-am dat Vreo 4 linguri de mamaliguta cu sare potasica(fara gust)+ branzica calcica din 125 ml lapte A ras tot si desachidea gurita ca un copil exemplar Sunt socata ! Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
poate tre sa-i fie foame...si sa fie si ceva sa-i placa....felul asta de papa il adora si jiji
FELICITARI
decenuela spune:
EU habar n-am...
decenuela spune:
ana-g ..sa ai parte de vreme frumu si de un copil de nota 10
si eu ii dau banana...de obicei juma in combinatii...cam la 3 zile ..nu se constipa...dar la fel...cum a mai zis cineva....citisem ca nu e ok mai mult de 2 pe sapt la varsta asta.
lorex spune:
azi am mai tras o tura de smotru...
Am cam terminat...pfiu..
Matza asta mica doarme lg mine..
Ma uit la ea..cat a crescut!!!
Maine avem control la pedi, sa ne mai spuna ce si cum mai ales cu diversificarea..
Maine va pun poze!
Noapte bn!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_