Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Multumesc, adevarul e ca si mie mi se pare mica burtica, nu la ea ma refeream cand vorbeam de kg din pacate. La mare s-a micsorat vizibil, a observat si sotul meu. Cred ca s-a aranjat bb mai bine.
Maria a fost in culmea fericirii, a inotat de-adevaratelea, adica se deplasa usor de la unul la altul, cu colacele pe brate, bineinteles. A facut si pluta pe spate si asa inota cel mai repede ca dadea bine din picioruse, scotea apa care-i intra in gurita natural, e in elementul ei in apa.
Madalina, te rog fa un sumar de urina, vezi daca ies proteine. De cand ai povestit ma gandesc numai la asta.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+
BraveGirl spune:
Symo, f frumoasa mobila. Arianna are modelul Sisi de la ei, cu toata lenjeria si baldachin. Nici nu stiu dc sa-ti zic....mai bine te intreb dc ai vorbit cu ei despre saltea. Dc n-ai vorbit inca, o sa-ti spun ce am patit eu.
Pt bubu am luat modelul Luna, de la Trema si am luat si o super saltea.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Madanic spune:
Salutari, n-am avut timp sa citesc prea mult din urma. Sper ca toate sunteti bine si ca nu am mai avut neplaceri sau evenimente nefericite.
Am vazut ca discutati de dimensiuni din nou. Trebuie sa recunosc ca la capitolul asta stau prost. Ma umflu precum o gogoasa pusa la dospit.
Bebe e bine, am inceput vizitele la 2 saptamani. Ma tabaceste bine pe interior, desi nu are predilectie spre ficat cum avea Isabella. El le da mai mult la splina si stomac.
Am pus cateva poze cu burtica la dimensiunile actuale. Pai in comparatie cu mine, sunteti fotomodele fetelor, cred ca dupa ce nasc ma ascund in dulap si nu mai ies .
Am ajuns la 29 de saptamani, am in continuare carcei, si mai nou o durere ascutita in partea stanga a burtii sus. E atat de rau ca nici macar nu pot atinge locul respectiv. Sper ca nu se poate face hernie in sarcina, ca m-am cam destrabalat cu Isabella. Ii place mult sa ma joc cu ea ca eu o ridic si o invart, si nu ma lasa inima sa-i zic ca nu pot sa ne mai jucam cum vrea ea.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 27+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Madanic spune:
Am schimbat semnatura. Nu mai updatasem de ceva timp.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 29+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Mai Alina dar chiar ca ai burtica mititica . Eu am sesizat ca e uneori... sau adesea... o competitie intre gravidutze care e mai avansata si care are burta mai mare . Chiar Duminica asta mi s-a zis ca nici nu par insarcinata la aproape 30 de saptamani . La mine burta e mascata de celelalte 2 sarcini pe care le port cu mine (tzatili ramase de la prima sarcina/alaptare). Oricum departe de mine sa zic ca ai burtica mica din vreo competitie dinasta intre gravidoase. Si mai esti si slaba si bine pe deasupra! Mami de (28.10.2008) si bb2 28+ |
Neatza!As usual, ma trezesc cu noaptea-n cap!
Vasari face si ea competitie....cu Joy
Cum a ramas cu inalnirea de maine?
28+
beatrice75 spune:
Eu ieri am fost la epilat(cu exceptia burticii si a epilatului inghinal ca acolo nimeni nu vrea sa se atinga de frica contractiilor), sa ma tund putzin ca aratam ca Mougli. Aici am noroc, poate nu pot merge eu mult pe jos pana la magazin sa-mi cumpar haine de gravidutza, dar salonul cosmetic este la 2 min de blocul meu
Referitor la kg acumulate in timpul sarcinii, eeeeeeeeeee, aici ma bat pe suprematie cu Miruna.
Brave Girl, mersi
Raleli, vis a vis de ce scriai tu ca pare ca nimeni nu te mai intelege, exact asa m-am simtit eu ieri doar vorbind la telefon cu diverse cunostinte. Ca ce atata plictis ca eu cand eram in concediu, nu m-am plictisit deloc(da, dar nu stateai 90%din timp in casa doar si nu cred ca ai stat 2 luni), ca esti si tu prea panicoasa ca ce atata daca nu mai sunt locuri la maternitatile din Capitala la prematuri, ca pui raul in fatza(ma, am 2 probl de sanatate si dr mi-a zis ca fiecare dintre ele poate declansa o nastere prematura). Alta, cand i-am cerut parerea cum este cu cezariana cu epidurala (trecuse prin asa ceva) si m-am arata putzin mai emotionata, la fel a zis ca ma panichez, nici nu mai mi-a raspuns la tel. Frate, dar nu mi-am smuls parul in fatza voastra, nu m-am tavalit pe jos, doar am abordat un subiect.
Ca ce atata forum!Pai se pare ca macar de suprafata, fetele de acolo ma inteleg. Atunci sa nu mai ma sune sa ma intrebe cum ma simt, ca nu zburd pe campii. Azi-noapte am visat urat, m-am trezit cu noaptea-n cap, mi-a curs putzin sange din nas si am usoare senzatie de lesin. Ce sa spun ca fac altceva? Sa inventez de dragul lor?
28+
beatrice75 spune:
Ati auzit? Peltecu de la Filantropia a anuntat ca spitalele- maternintati nu mai fac fata si daca in cazul cezarienei ieseai din spital dupa 3 zile, acum pleci acasa dupa 48 de ore si in cazul nasterei naturale, te externeaza dupa max 24 ore.
28+
ratusca83 spune:
neataaaaa
Beatrice, stai linistita, astfel de prietene am si eu. Una dintre ele nu intelege cum nu pot merge pana in parc, pe jos,chiar daca sunt 600 de m pana acolo si ma tot suna sa iesim si imi da ca exemplu ca ea a fost la mare cu 2 sapt inainte de nastere. A fost ca nu a avut probleme,nu a avut cerclaj.
in fine..nu merita sa te superi din lucruri din astea. Noi sa fim bine si bebelusiiiiiii.
Am vazut si eu la stiri cand vorbra Peltecu. nasoala tare situatia.
pupici la toate
26+ si ingeras in ceruri