Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_mk2010 spune:

mai au putin si ne lasa sa nastem acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_mk2010 spune:

am o intrebare: este vreuna din voi fumatoare sau a fost inainte de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata azi schimbam semnatura si dam de baut se face mare bebelina mea

desi stiu ca sunt ultimele zile de munca am un sictir cat casa, nu am tragere de inima deloc AMR 3 zile

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ati auzit? Peltecu de la Filantropia a anuntat ca spitalele- maternintati nu mai fac fata si daca in cazul cezarienei ieseai din spital dupa 3 zile, acum pleci acasa dupa 48 de ore si in cazul nasterei naturale, te externeaza dupa max 24 ore.

28+

pai daca nasterea decuge bine nu sunt necesare 3 zile la cezariana si 2 la naturala. eu am iesit dupa ~48 de ore de la ceza si a fost f bine ca in spital nu reuseam sa fac nimic si era mult prea murdar pentru gustul meu (da, asta in noul, modernul si superbul CF2). eu chiar mi-as dori sa tina politica asta dar oare o tine ea pana in noiembrie ? oare cat le-or lua la astia sa dea drumu' la giulesti ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Fetelor eu sunt socata, inca un bebelus mort din cauza medicilor, de data asta de la CF2 . Ma intreb unde trebuie sa nastem ca sa ne stim copii in siguranta. Am fost socata de caz, nu pot sa cred ca medicii neonatologi dintr-o maternitate cunoscuta nu sunt capabili sa ventileze corect un prematur, fie si manual si ajung pur si simplu sa il ucida. Sper sa plateasca si acestia corespunzator suferintei copilului...

Pana acum nu am auzit nimic rau de Municipal sau Filantropia dar stau oricum cu frica ca Doamne fereste nasc mai devreme si nici macar nu stiu unde sa ma duc, cu atat mai mult cu cat cele doua nu au locuri.

Ma intreb de ce oare platim la sanatate?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Madanic, in sfarsit mi-am gasit termen de comparatie! Si eu sunt gogoasa dospita ca tine . Esti prima dintre fete care ma egaleaza, in rest numai fotomodele . Lasa ca nu ne ascundem in dulap ci in vreo sala de sport...

Alinuscha, subscriu lasatului acasa mai devreme. Eu am stat doua zile si dupa 24 de ore ma rugam de dr sa ma lase sa plec. De data asta incerc iar dar am slabe sanse de succes.

Sunset felicitari si sa o tineti tot asa pana la 40 de saptamani

Alina, eu am fost fumatoare, una inraita nu asa oricum. Am incercat un an sa ma las. Reuseam maxim o luna si apoi reluam . Acum, desi ma visez fumand, nici ca ma mai ating de tigari. Asa m-am pacalit si la prima sarcina, sper ca mi-a fost de ajutor.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, am auzit si eu de acel caz cu CF2, am zis ca nici la stiri nu ma voi mai uita!

Alinushca, bine ar fi sa plec mai devreme din spital si sa ma ocup doar de bebica al meu....acasica. Anul trecut am suferit o operatie laproscop destul de dificila, ca am avut nevoie de transfuzie de sange si am plecat acasa la 48 de ore. Sper ca cezariana sa nu fie mai rau de atat!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Acum aprox 3 luni am aflta cu durere ca o prietena are o forma de cancer limfatic f rar(500cazuri in toata lumea). A fost la Viena,unde a urmat 3 runde de chimio. Eu credeam ca e ok, dar azi am aflat cu stupoare ca TREBUIE SA FACA TRANSPLANT DE CELULE STEM !!!!!! Am inteles ca il va face la Viena. Deci eu nu mai am nici un dubiu, voi recolta celule, ca medicina avanseaza si nu stii dc nu vor reusi sa vindece multe boli.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Buna dimineata tuturor,

Poate sa ma treaca si pe mine cineva cu datele pe prima pagina, please:
Onniex DN xx.xx.xxxx,UM 20.02.2010,DPN 27.11.2010 cu

Noi nu am cumparat nimic inca - asteptam Babyexpo si luna septembrie.

Va pup pe toate, fete curajoase!
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Asta cu trimisul acasa mai devreme dupa nastere ar fi un real avantaj! Tocmai am citit ca Giulestiul se va redeschide cam intr-o luna...
BraveGirl, multa sanatate prietenei tale!:(

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+

Mergi la inceput