Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 3
Alina_mk2010 spune:
[/quote]
In bara mesajului unei persoane apar mai multe chestii, ultima este o foaie, reply with quote, si dai click acolo. Incepi sa scrii dupa ultima paranteza patrata, ca sa preia tot textul anterior. Daca vrei sa raspunzi doar la o intrebare sau un subiect din mesajul cuiva, poti sa stergi restul textului. Sper ca m-am facut inteleasa, nu iti ramane decat sa exersezi.
Symo 30+ Diana Nicole
[/quote]
cred ca asta e ..multumec frumos
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Symo, f fain setul de pat si comoda ! Sa-l folositi cu placere. Ral_eli, eu deja am 9kg in plus, la doar 24 de sapt, deci stai ceva mai bine ca mine. Ma intreba o colega de la job (nu suntem in acelasi birou) in cate luni sunt insarcinata si mi-a zis f surprinsa ca nu m-am ingrasat deloc. Iti dai seama ce parere avea despre mine, ca sunt vreo balena... Adevarul e ca imi recapatasem f bine silueta, iar sarcina asta a facut "minuni".:(( Va pun si pozici de la mare: http://picasaweb.google.ro/mihaela.buciu/MareAug2010# . Burtica mi s-a micsorat brusc, probabil bb si-a schimbat pozitia, e cu caputul in jos... nu stiu ce sa cred, dar alta varianta nu am. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+ |
DnaCeainic, superba fetitaaaaa!
Symo 30+ Diana Nicole
MSymo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina_mk2010
21+ |
Yuhuuuuuuuu!!!
Daca vrei sa=ti apara numele colorat cand raspunzi cuiva, faci asa: ......
Unde sunt punctele scrii numele persoanei dar lipit de paranteze, fara spatii. La fel daca vrei sa scrii bolduit pui [b]. Bafta!
Symo 30+ Diana Nicole
MSymo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MSymo
Yuhuuuuuuuu!!! Daca vrei sa=ti apara numele colorat cand raspunzi cuiva, faci asa: ...... Unde sunt punctele scrii numele persoanei dar lipit de paranteze, fara spatii. La fel daca vrei sa scrii bolduit pui . Bafta! Symo 30+ [b]Diana Nicole |
Pardon, mai greseste si profesorul. Scrii red intre paranteze patrate, apoi numele persoanei si apoi: /red intre paranteze patrate.
Symo 30+ Diana Nicole
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Symo, f fain setul de pat si comoda ! Sa-l folositi cu placere. Ral_eli, eu deja am 9kg in plus, la doar 24 de sapt, deci stai ceva mai bine ca mine. Ma intreba o colega de la job (nu suntem in acelasi birou) in cate luni sunt insarcinata si mi-a zis f surprinsa ca nu m-am ingrasat deloc. Iti dai seama ce parere avea despre mine, ca sunt vreo balena... Adevarul e ca imi recapatasem f bine silueta, iar sarcina asta a facut "minuni".:(( Va pun si pozici de la mare: http://picasaweb.google.ro/mihaela.buciu/MareAug2010# . Burtica mi s-a micsorat brusc, probabil bb si-a schimbat pozitia, e cu caputul in jos... nu stiu ce sa cred, dar alta varianta nu am. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+ |
Buna Burtici,
Ce rapide ati fost azi, Ana, de ce te vaitai ca e lipsa de activitate,ti-au aratat azi burticile ce repede se umple un capitol!
Vasari Superbe pozele de la mare, cred ca Maria a fost ft entuziasmata! Si sa stii ca nu se vede deloc ca ai luat ceva in greutate, de abia se distinge burtica! Arati ft bine!
Am vazut ca ma intrebai in capitolul celalalt dc am vb cu dr despre umflatul picioarelor,mainilor si a fetei! Am intrebat si s-a ingrijorat si ea, caci 3 zile la rand, cum ma culcam de umflata la fel ma si trezeam! Am tinut contorul tensiunii arteriale, mi-a zis sa reduc sarea din mancare, si chiar e o idee mai bine! multumesc frumos de grija! Problema este ca am si IR destul de marit pe artera uterina stg, iar la morfologie mi s-a zis ca e risc de HTA si intarziere de crestere pt bebelina, si de aceea am intrat putin in sperieti!
MSymo Felicitari pt achizitii! Sa dea Domnul sa se bucure de ele un bebe sanatos si voios!
Ral_Eli Si eu am trecut prin ce zici tu, ca sunt persoane care "condamna" informarea individuala! Eu una sunt pro, si la fel ca tine ma bucur ca suntem o odisee care nu-si pune baza doar in instincte!
E adevarat, zicea si BraveGirl, ca poti da si in extrema cealalta, de la prea multe informatii sa nu stii ce alegi sa faci! Burticile cu copilasi ne pot spune probabil ca e bine sa fie echilibru: instincte- confirmate de cunostinte!
Ana sa te gandesti si la noi cand savurezi pizza! Si distractie placuta cu fetele!
Burtici, m-ati innebunit cu listele de cumparaturi pt bebelini, acum mi-astept sotul de la munca sa facem plan de atac sa completam si noi lista! Am aflat lucruri noi si ma bucur ca le impartasiti si noua!
Ma duc sa pregatesc ceva de mancare, cam greu azi cu pofta de mancare, ma uitam lung la mancare si nu aveam chef de ea! Acum parca mi-a venit chef de niste cartofi copti cu smantana si putin usturoi!
Va pup si va doresc o seara cat mai placuta!
Madalina25+
alinushca spune:
Mai Alina dar chiar ca ai burtica mititica . Eu am sesizat ca e uneori... sau adesea... o competitie intre gravidutze care e mai avansata si care are burta mai mare . Chiar Duminica asta mi s-a zis ca nici nu par insarcinata la aproape 30 de saptamani . La mine burta e mascata de celelalte 2 sarcini pe care le port cu mine (tzatili ramase de la prima sarcina/alaptare). Oricum departe de mine sa zic ca ai burtica mica din vreo competitie dinasta intre gravidoase. Si mai esti si slaba si bine pe deasupra!
Mami de (28.10.2008) si bb2 28+
douradoudou spune:
alina bine ai venit
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu
vmadelain spune:
Ah, Alina Bine ai venit in odiseea noastra! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Am vazut ca azi au schimbat ceva burtici semnatura!!! felicitari dragelor, sa va bucurati in continuare de bebei miscacioasi si sanatosi pana la 40 de saptamani!
Madalina25+