Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_mk2010

ratusca limonada nu`ti provoaca arsuri? ca la mine e jale cand beau

21+

Mie nu, beau cu mare placere chiar... Dar nu am avut arsuri deloc, de la niciun aliment. Zicea cineva la un moment dat ca e posibil sa aiba legatura cu pozitia lui bebe, daca e cu capul in jos nu percepi arsurile stomacale, dar daca sta invers, te cam supara... Numai la limondata patesti sa ai arsuri?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

tanti elfica! 37-37.5 este o tempertatura normala pe tot parcursul sarcinii. inca din clipa in care spa produs ovulatia, si pana dupa ce ai nascut.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mey,treceti-ma cu flacau ,mey !
vaz ca se nasc mai multe printese decat flacai...ehe ,o sa ne cautati ca de leac ,da' nu-l da mama cu una cu doua

Gabriela
24 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

O fi, dar la mine cred ca e si altceva, ca ma simt rau, ma doare carnea pe mine si ma simt ca la raceala cu gatul putin sensibilizat, o usoara durere sub urechi si in ochi si cu o presiune in tample. De-asta ma gandesc ca o fi o raceala, desi nu stiu ca fi fost ceva evident de la care sa mi se traga. In fine, cu Dumnezeu inainte!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Am pus si eu poze din Spania cu burta mea. Astept pareri

22+

cum se numeste albumul unde le-ai pus?

28+ Ianis Andrei

gata l-am gasit....ai o burtica super frumusica

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

O fi, dar la mine cred ca e si altceva, ca ma simt rau, ma doare carnea pe mine si ma simt ca la raceala cu gatul putin sensibilizat, o usoara durere sub urechi si in ochi si cu o presiune in tample. De-asta ma gandesc ca o fi o raceala, desi nu stiu ca fi fost ceva evident de la care sa mi se traga. In fine, cu Dumnezeu inainte!

30+

pana la Dzeu,mergi la dr.

Gabriela
24 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

30+

e posibil sa te incerce o raceala, dar fiind vara si noi mancanc extra-sanatos si variat pentru bebei, o sa ii fie cam greu racelii sa se manifeste. daca totusi o sa inceapa sa se manifeste, asta e. o patim mai toate macar o data in sarcina. uricol fara analize nu as lua (doar parerea mea personala) poa sa fie el facut din orice.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Am pus si eu poze din Spania cu burta mea. Astept pareri

22+

cum se numeste albumul unde le-ai pus?

28+ Ianis Andrei

In pissi78ro pe picasa

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Multumesc frumos pt inurajari date burticii!!![pup]
Eu ma stresez ca sunt prea grasa, dar asta e. Oricum am fost mereu mai plinuta.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

elfica eu am luat uricol in primul trimestru cand am avut o infectie urinara si vreau sa zic ca este cumplit la gust

mosulik multa sanatate si tie si bebelui

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput