Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
inacat spune:
Buna fetelor,
Moshulik, Elfica aveti grija de voi si multa sanatate bebe-ilor.
Eu in afara de problema de la 17-18 sapt. nu am mai avut, slava Domnului, nimik grav.
La un moment dat m-a durut vre-o doua zile capul, dar nu am luat nimik si mi-a trecu. La fel am avut si o criza de dinti, de-mi venea sa ma urc pe pereti. Intr-un final mi s-a spart o masea de minte care culmea, nu ma doare. Mi-au ramas niste colturi, dar m-am invatat sa nu pun limba acolo. Stomatologul mi-a spus ca nu-mi face nimik pana nasc, sau doar daca incepe sa ma doara rau.
Acum am uneori arsuri, dar sunt normale.
Fetelor, eu inca nici nu am nascut, nici minimul de lista nu l-am cumparat si nasu'de cununie, care va fi si de botez al manzului, ma intreaba cand fac rezervare la restaurant????
???
Legat de botez insa, am vazut la TV, dupa dezastrul de la Giulesti (unde copii au murit nebotezati), un interviu cu un preot, care spunea ca oricand dupa nastere (imediat, la o ora, 7, 9...) se poate face un botez simplu copilului, de catre orice persoana crestin-botezata, cu apa obisnuita si o simpla formulare.
Ce ziceti? stiti ceva?
26+ 
Elfica spune:
Oare pot afla rezultatul prin telefon? Ca daca maine dimineata sun si de la laboratorul Filantropia imi spun ca sunt probleme, iau Uricol, daca nu, nu. Si eu sunt anti medicamente, nu numai acum, in sarcina. O sa vad ce fac, poate totusi trece febra si scap cu bine. Of...
Ratushca: renunt la baia fierbinte, si-asa am temperatura corpului ridicata, o mai ridic si cu baia fierbinte la picioare. Ai dreptate! Merci frumos!
Va pup pe toate si va multumesc pentru suport!

30+ 
Lore1983 spune:
Multa sanatate Elfica, sa te faci bine si sa ai grija de tine si de bebe! 
22+ viitoare mami de 
ukume24 spune:
Hello burtici dragi,
Noi azi nu am apucat sa intram pt ca am avut musafiri la serviciu si nu am avut timp. dar gandul tot la voi mi-a fost.
Bun venit fetelor care s-au intors din concediu. Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Maritza ti-am admirat burtica si e tare frumusica. Nu e micutza dar nici mare si asta ar trebui sa te bucure. Mai are timp sa creasca plus ca burta mare inseamna kg in plus pe care tre sa muncesti sa le dai jos. Bucura-te ca bebe e bine si burtica e frumoasa
.
Apropos de cumparaturi, eu caruciorul l-am ales de la Graco impreuna cu scaunelul de masina, cel de masa si swingul. Patutul il facem la comanda dupa un model ales de pe Micuna. Ies mult mai ieftin dacail fac la comanda si nu ma mai chinui cu ei prin magazine. Hainutze mi-am luat o tona din Anglia si acum mai astept o tona di Austria de la sora mea
.
Fetelor la voi cat de des misca bebe? eu am impresia in cate o zi ca nu mai doarme. Una intruna are program. Oare e ok asa? Off ce nebuna is: cand nu-l simt de ce nu-l simt si cand il simt de ce il simt asa des? me=paranoia
24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
inacat spune:
of, niciodata nu prind emisiunea 'prima zi', de la inceput. nici prima tv nu respecta exact ora de incepere si intotdeuna la 14.30 deja mama a ajuns la spital si bebe e aproape nascut.
26+ 
mirunam spune:
Mosulik, sanatate si putere in continuare!
Elfica, ai grija de tine. Eu am facut febra de doua ori in primul trimestru si mi-au spus ca daca trece de 38 e obligatoriu sa iei paracetamol. Fiind deja in trimestrul 3 e lux la tine, ai voie mai multe rasfturi medicamentoase![]()
Sashenka, bine ai revenit!!! Nici nu stii ce investigatii am facut pe nbet sa dam de tine, chiar eram ingrijorate.
Alinushca, nu imi vine sa cred ce povestesti despre marele doctor. Ce sa ma mai mir de solutia care au oferit-o tatlui, sa faca altul. Cand mi-au spus sa fac avort la Emanuel o specie de doctorita imi explica ca lasa facem curat si apoi faci altul, de parca aveam gunoi in mine. Cam asta sunt copii pentru ei, ceva usor de inlocuit.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
28 +
lore76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rala Am promis sa fiu mai activa. Mie Iosup mi-a recomandat mereu "mai multa" apa. Asa ca... eu beau doar la birou 3 litri de apa, plus ce mai beau dupa 18 pana la culcare. Deci cred ca ajung undeva la 4.5 litri minim pe zi. Si cred ca a contat: desi am 36 de ani IR-urile au fost mereu normale, placenta "desi putin imbatranita isi face treaba". Acum e adevarat ca parca nu prea avea legatura apa bauta cu cantitatea de lichid dar eu va incurajez pe toate sa beti apa multa, tine si de foame Intreba cineva de fumat? Eu am fumat si inca mai fumez. Nu m-am putut lasa. 27+ cu viitoarea scorpioanca Maia"Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
mai ales ca dr meu mi-a spus ca tigarile nu dau malformatii ci doar fac rau in ceea ce priveste greutatea bb
voi ce stiti???
Lore
23 +
& 
marizta spune:
UKUME msss...sa stii k si bebelina mea e in unele zile fff activa .si eu am avut zile kand ziceam .mami mai dormi si tu...oricum intr-adevar noi asa suntem dak misca prea mult k dc ,dak nu misca iar k dc..si tot asa
sanatoase noi si bebeii nostri sa fim
24 + 
Doamne ai grija si de noi
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moshulik multumesc tuturor pentru mesajee de incurajare! chiar am simtit ca ati fost alaturi de mine si de bebelina! noi doua suntem inca in spital, nu am voie sa fac nici cel mai mic efort. nici macar la baie nu am voie sa merg...PLOSCA!!! cel putin o saptamana va trebui sa stau exclusiv in pat. apoi, vom mai vedea... Moshulik +30![]() |
AI MARE GRIJA DE TINE!aI IDEE DE LA CE TI S-AU DECLANSAT SANGERARILE?
Sa ne scrii de indata ce te intorci din spital...
In alta ordine de idei, Ieri Dr Tanase a fost vedeta la emisiunea "Prima zi"
28+

ratusca83 spune:
miruna ce specie de doctor??..putin spus..monstru...asa este fetelor cu unii medici nu le pasa deloc..si cand ma gandesc ca sunt din ce in ce mai putini care fac aceasta meserie din placere..offf
sa va spun pe scurt un caz...o vecina de acasa de la mama, care intamplator mi-a fost si ingrijitoare la gradinita a fost diagnosticata cu cancer exact cand baiatul ei era in anul 4sau5 de facultate...asta fiind acum vreo 10 ani. va pot spune ca baiatul a invatat de a rupt in facultate si s-a specializat pe chirurgie oncologica(sau ceva de genul) si el a fost cel care a operat-o pe mama lui cativa ani mai tarziu...acum ea este bine. El lucreaza la institutul de oncologie si la Medlife si chiar este un mdic care isi da interesul.
Ana la cat am scris azi o sa ai de recuperat
..si asa erai tu trista ca nu se mai scrie aici la noi.
26+ si ingeras in ceruri