Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si inca ceva, pentru cele ingrijorate de situatia supraaglomerarii spitalelor. Cat stateam acolo azi dimineata, a venit cu salvarea o mama care urmea sa nasca prematur (initial au zis 35 de sapt, pe urma 36-37). Saraca de ea, a fost plimbata intai la Municipal de unde au trimis-o la Filantropia, ca nu aveau incubatoare libere pt bebe, iar aici isi puneau problema daca o primesc, in conditiile in care tipa avea dilatatie 5 deja. Pana i-au facut formele, pana s-a schimbat si i-au luat tensiunea (o tineau in picioare!), a sarit una ca o duc la sala ca probabil ca intre timp are dilatatie 7 si ca sa ii aduca fisa de internare dupa aceea. In final a reusit tipa care se ocupa de asta sa o faca in timp util si i-au dat-o, dar nu vreau sa fi fost in locul ei. Personalul de la Filantropia le certa pe cele de la Salvare ca ar fi trebuit sa o duca la Bucur, Elias si alte cateva care mai sunt pe lista cu locuri libere la prematuri. Nasol rau, dar bine ca au gasit loc si pt ea! Cum era sa o puna pe drumuri catre un al treilea spital??? Ca in Moartea d-lui Lazarescu... fiecare paseaza mai departe si cine sufera? Pacientii, cei care mai si cotizeaza la asigurari... Jalnic! Sper sa se echilibreze situatia locurilor libere pana vine randul nostru!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

elfica ai grija de tine si de bebe

alexa si eu ma chinui pe cat pot sa beau cat mai multa apa

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Pissi, burtica e fffffff frumoasa!!

Crisis, insanatosire grabnica!! O asfel de indigestie am patit si eu acum 1 an de la o bere cu mar. Cred ca era expirata sau rasuflata k am crezut ca mor 24 de ore!!

Eu am jurat ca nu mai urc pe cantar pana dupa nastere. Ma deprim cand vad ca nu mai intru hainele in care intram acum 2 saptamani Mi se pare ca incep sa iau amploare brusc si cand ma gandesc la cele 2 luni ramase, ma ia cu ameteala
Na, acum mi e foame iar.. Bine ca sunt la birou si nu pot manca tot ce poftesc..

29+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

ALEXXA ms de incurajari..si eu am incercat sa beau mai multa apa.si cred k o sa ma chinui sa beau mai multa.k nu depsesc 1 l juma-2
dar tu nu ai nicio poza cu burtica...

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_mk2010 spune:

fetelor aveti idee daca intr`adevar s`a taiat 15% din indemnizatie ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu as manca in continuu.....am luat pana acum 7kg....

mi-am propus ca de acum incolo sa renunt la inghetata, cicolata,prajiturele si alte dulciuri,ca sa nu ma fac cat casa. vreau sa pap mai multe legume,fructe,lactate si carnita de pui,peste,vita.

la mezeluri am renuntat de mult.

eu beau cam 2,5l,uneori chiar3l de apa pe zi. beau si ceai,lapte,limonada si bere fara alcool.

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

si eu am facut febra la prima sarcina si m-am prezentat speriata la dr pt ca citisem pe net ca peste 38 de grade poate afecta bebe. dr s-a uitat crucis la mine, mi-a zis sa iau paracetamol simplu de fiecare cand fac febra peste 37,5 grade si mi-a interzis net-ul (pt ca nu era prima data cand veneam la ea la urgenta speriata de chestii citite pe net). Mi-a zis ca sperietura si stresul fac mai mult rau la bebe decat temperatura. dc se repeta episodul cu febra si tinea mai mult de o zi cica trebuia sa ma prezint din nou sa vedem de unde e. dar nu a fost cazul pt ca am luat un paracetamol, a trecut si gata. nici acum nu stiu de unde a fost si de ce, dar dr zice ca se mai intampla ca in timpul sarcinii sa creasca temeratura corpului brusc...

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ratusca esti ff tare ...chiar cate lichide ar trebui sa bem intr-o zi ca sa fie ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

ALINUSHCA.....eu am facut morfofetala la alt dr decat al meu pt k era in concediu....si dr unde am facut la euromaterna,mi-a zis k am lichid putin..dar pe foaie in dr lichidului a scris cantitate normala.....l-am intrb dak e ok dak se poate dezvolta copilul ok si a zis k da....
peste o sapt si un pic vreau sa ma duc la dr meu sa vad ce zice si el

24 +
Doamne ai grija si de noi

pai pobabil ca o sa iti spuna cel mult sa repeti ecografia. daca pe ecografie nu scrie ca e lichid putin... medicul tau nu se poate baza doar pe niste vorbe spuse de cel de la euromaterna. ai de gand sa nasti acolo? am inteles ca se ocupa mai degraba de cezariene ei decat de altceva.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

ratusca esti ff tare ...chiar cate lichide ar trebui sa bem intr-o zi ca sa fie ok?

mie dr mi-a recomandat 2,5l pe zi...

eu stau cu sticla langa pat...acum parca imi este iar foame..pap putina smantanica cu branza si revin

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput