Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

hehe! ce s-au intors brusc toate fetele din concediu!
ca tot se plangea ana ca e cam liniste si cam pustiu. acu sa va tineti!

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

fetelor mai e cineva careia i-a zis dr k are lichid putin? inca mai sunt asa un pic ingrijorata......voi ce stiti?

24 +
Doamne ai grija si de noi

daca ai intr-adevar lichid putin o sa te si cheme mai des la ecografie ca sa monitorizeze starea placentei si a lichidului si chiar cum se simte bebe inauntru. te-a cehemat mai des sau doar a dat asa o replica in treacat ca ai avea prea putin lichid ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

da miruna, eu intrebam de stirea cu bebelusul mort de la CF2... tanase (seful sectiei si inainte de femeile cu coma si dupa aceea dupa cum se vede) e un nenorocit, iar politicile dictate de el in spital sunt clare daca ne amintim ca CF2 are rata de cezariene anul asta de 70%. acolo am auzit de cele mai multe cazuri cand pacientele erau tratate intr-un fel pe perioada sarcinii, si cu totul altfel cand se internau efectiv in spital. mie una imi este sila cand ma gandesc si n-as dori nimanui sa ajunga la ei, pentru nimic. pana nu dispare monstrul ala de tanase... ca un micutz exemplu pe care l-am mai dat: individul are cabinetul vis-a-vis de salonul unde stau copiii. ambele incaperi stau cu usa deschisa iar el fumeaza niste porcarii de pute in toata maternitatea de la el... si in primul rand se duce la copiii evident fumul... personal lipsa e putin spus la CF2. ma mir ca am scapat cu bine de acolo. nu a fost datorita lor, oricum. a fost doar noroc pur.

chestia cu tanase este adevarata...se simtea fumul de tigare peste tot

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Am pus si eu poze din Spania cu burta mea. Astept pareri

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

ALINUSHCA.....eu am facut morfofetala la alt dr decat al meu pt k era in concediu....si dr unde am facut la euromaterna,mi-a zis k am lichid putin..dar pe foaie in dr lichidului a scris cantitate normala.....l-am intrb dak e ok dak se poate dezvolta copilul ok si a zis k da....
peste o sapt si un pic vreau sa ma duc la dr meu sa vad ce zice si el

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna, fetelor! Am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul, va pup dulce si va urez multa sanatate toata sarcina. Eu, pana acum cateva zile nu am avut absolut nimic toata sarcina, nici macar o data greata, voma, niciun medicament luat, o fericire. Si de cateva zile incep sa ma simt mai grea, mai ales noaptea ma intorc greu in pat, iar noaptea si dimineata cand ma ridic din pat ma doare burta jos, parca preseaza pe oasele bazinului... Si totul a culminat azi noapte, cand pe la 3 ma simteam rau, ma durea carnea pe mine, pe spate, pe coapse, ma dureau sinusurile, ce sa mai, nu mi-era bine. Si pt ca si in noaptea precedenta am avut insomnii vreo doua ore, m-am gandit ca nu are rost sa ma perpelesc in pat incercand sa adorm, ci mai bine merg putin la TV sau citesc putin, imi obosesc ochii si apoi adorm mai repejor. Si pentru ca ma simteam tare incinsa, mi-am luat temperatura si am innebunit cand am vazut 38.2. M-am gandit ce sa fac, ca era 3 noaptea, nu il puteam deranja pe doctor sau pe altcineva, dar stiam ca febra in sarcina e foarte periculoasa pt copil si mi-am trezit sotul sa mergem la spital, sa aflu ce sa fac, dc am voie sa iau un medicament, care e permis etc. Am fost la Filantropia, imi scazuse la 37.9, mi-a spus sa iau un paracetamol si sa vin dimineata sa ma vada medicul meu. Am luat paracetamolul, mi-a mai scazut febra, dar tot o am, chiar dc mai mica: intre 37 si 37.5 continuu. Dr. Haiduc mi-a spus sa iau algocalmin doar dc urca iar peste 38. Mi-e frica de mor sa nu pateasca bebe ceva. Doctorul ma linistea, m-a pus sa repet urocultura si sumarul de urina, chiar dc le facusem sapt trecuta joi si totul era ok, dar zicea ca poate am luat un microb intre timp... Si m-a trimis si la ORL, sa vedem de unde o fi febra asta nesuferita. Si mi-a dat sa iau Uricol de 3 ori pe zi. Sper sa ma fac bine, ca mi-e frica pt bebele meu. Azi noapte mi-a facut eco si era bine, inima ii batea ok, dar dupa atata febra... Voi ati patit, ca tot ati vorbit de raceli? Cand ati racit/ragusit, ati facut si febra? Ce v-au dat medicii sa luati?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

De aseara ma chinui sa vaajung din urma si am avut de citit un capitol intreg. Am ajuns pe la pagina 4-5 a acestui capitol si acum trebuie sa plec deci clar pana ma intorc il gasesc terminat.

Raportez ultimele doua zile ca cele mai urate din toata sarcina. Nu am crezut vre-o data ca cineva poate voma 12 ore in continuu si am patit-o pe pielea mea. Vinovati ar fi niste cartofi de la KFC cred, oricum am avut cea mai oribila indigestie din toata viata mea. Ieri am stat in perfuzii cu metoclopramid si vit. B si C sia abia azi de dimineata m-am simtit mai bine.

Bebe este cocotat in mod vizibil pe ficat, deci inchipuitiva ce burta stramba si haioasa am.

Am citit toate conversatiile despre cumparaturi si trebuie sa recunosc ca este subiectul meu preferat. Bebele mea are deja salopepe, bodyuri si chiar blugi intr-un numar exagerat.

Scutecele de finet mi-au fost si mie de mare folos cand o lasam pe Teo pe undeva, o asezam mereu pe un scutec. Nu m-a dus capul sa pun si pe mine si astfel nu ma mai schimbam de 3 ori de cate ori plecam pe undeva si nu mai eram mereu plina de lapte pe haine.

Revin mai pe seara ca mai aveam de raspuns o groaza.

Cris mami de Teodora si 29+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

La eco de acum 2 sapt mi-a spus si mie, dar mi-a spus sa beau apa pana lesin. Asa am facut si acum la ultima eco mi-a spus ca am lichidul in cantitate perfect normala.

Citat:
citat din mesajul lui marizta

fetelor mai e cineva careia i-a zis dr k are lichid putin? inca mai sunt asa un pic ingrijorata......voi ce stiti?

24 +

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

PISSI78..ai o burtica ff frumoasa...mai mare k a mea

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Elfica, dureri sub burta am si eu, atunci cand ma misc si sunt normale. se datoreaza intinderii ligamentelor.
De intors greu in pat nici nu-ti mai spun..abia ma misc..

legat de temperatura nu stiu ce sa-ti spun, stiu doar ca am citit ca in sarcina temperatura corpului creste putin, dar nu crwed ca depaseste 38.. poate ai tras curent sau ai stat cu aerul conditionat prea tare.

multa sanatate!!

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput