Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna total de acord cu tine ...din pacate si imi este ff teama de spitale si de incompetenti corara le umplem buzunarele

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Adipapazi, miere cu lamaie, intr-o proportie acceptabila pentru tine, 2-3 linguri de 3 ori pe zi dar si mai mult daca vrei. La mine a mers perfect si la tuse si la raguseala. Daca ai amigdalelel inflamate insa, merge gargara cu apa si sare su ceai de musetel si sare.

Ratusca, sa imi spui cum ti se par lenjeriile. Cel mai mult mi-a placut ca nu se decoloreaza cu spalatul. Dupa 1 an ale mele arata la fel. Au si produse de copii

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

si eu stiu ca avem voie tantum verde

eu stiam invers... dar acu fiecare cum poate. am preferat remediile naturale oricum.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna ziua burticute.....
ce dor mi-a fost de voi!!!
am fost plecata in ardeal si acolo in varful dealului nu am avut net, dar a fost foarte bine ptr ca nu a trebuit sa suportam caldurile mari de aici.
saptamana trecuta am fost la vienaunde a fost superb dar ff obositor si am avut niste dureri de spate groaznice, dar am vazut multe si am facut cumparaturi ptr cei 3 baieti ai mei. deci in momentul de fata avem tot ce ne trebuie ptr bebe din burtica (noroc ca mi-au ramas multe de la sasha).
am vazut ca v-ati intalnit din nou, ce rau imi pare ca nu am fost aici ,dar ce zicea andreea de o intalnire maine???
cat despre spitale este o tragedie, pe sasha l-am nascut la cf2 si sincer totul a fost la superlativ fata de municipal unde l-am nascut pe iustin si a fost nasol rau, cred ca depinde si de noroc. acum sotul ma tot bate la cap sa merg la privat.

Mami Andreea 21sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna iata reteta: eu fac in vas de yena.

3-4 oua, paste,spaghete,fidea,in functie de preferinta, zahar(eu pun cam 2 linguri), branza dulce,stafide.

fierb pastele,le las la scurs,intre timp amestec ouale,cu branza,zaharul si stafidele peste care pun apoi pastele. ung vasul cu unt si torn compozitia. eu pun si putin lapte ca sa fie mai moale compozitia si sa nu se intareasca deasupra dupa ce se coace. o las cam 40 min la cuptor pana se rumeneste deasupra.

Mi-au placut f mult,miruna, lenjeriile.Am dat comanda de 2 buc.Am vazut ca au si pt bebe. cred ca voi mai da comanda.
pupicei

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am schimbat semnatura ca era invechita rau

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

si eu stiu ca avem voie tantum verde

eu stiam invers... dar acu fiecare cum poate. am preferat remediile naturale oricum.

prietena mea a fost racita si medicul gineco ia dat voie tantum verde...de asta zic ca stiam ca avem voie...poate depinde si de medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, burtici!
Imi cer scuze ca nu am mai postat de vineri, insa acasa nu am loc de pitic la computer, iar la serviciu a venit toata lumea din concediu de ieri plus am inlocuitoare de cand am fost in medical (care va ramane pana dupa ce revin din concediul de crestere a copilului si care sta deja la computerul meu) si nu mai am computer de la care sa stau mult. Mi-e jena sa dau fata care imi va tine locul la o parte de la computer, doar ca sa navighez eu pe forum, asa ca intru si eu cand apuc si pe unde apuc.
Sunt bine, bebe este activ, creste...toata lumea imi spune ca am burtica de 8 luni de sarcina . De fapt, toata sarcina, de cand mi se vede burtica, mi s-a spus ca am burta mare...ce-mi placeee!!!. Continui tratam cu Magne B6, utrogestan si no-spa-la nevoie (nu am mai luat no-spa de vineri ).
Eu intentionez sa vin la munca pana pe 15 sept, iar din 16 sept sa intru in concediu de odihna 22 zile, apoi in prenatal. Asta in ideea de a-mi pastra cat mai multe zile de post-natal. Sa vedem cum ma simt, sper sa-mi iasa socotelile.
Va pup si ma reintorc sa citesc din urma, pt ca am de recuperat capitolul anterior si acesta

Claudia 27+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

da miruna, eu intrebam de stirea cu bebelusul mort de la CF2... tanase (seful sectiei si inainte de femeile cu coma si dupa aceea dupa cum se vede) e un nenorocit, iar politicile dictate de el in spital sunt clare daca ne amintim ca CF2 are rata de cezariene anul asta de 70%. acolo am auzit de cele mai multe cazuri cand pacientele erau tratate intr-un fel pe perioada sarcinii, si cu totul altfel cand se internau efectiv in spital. mie una imi este sila cand ma gandesc si n-as dori nimanui sa ajunga la ei, pentru nimic. pana nu dispare monstrul ala de tanase... ca un micutz exemplu pe care l-am mai dat: individul are cabinetul vis-a-vis de salonul unde stau copiii. ambele incaperi stau cu usa deschisa iar el fumeaza niste porcarii de pute in toata maternitatea de la el... si in primul rand se duce la copiii evident fumul... personal lipsa e putin spus la CF2. ma mir ca am scapat cu bine de acolo. nu a fost datorita lor, oricum. a fost doar noroc pur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor mai e cineva careia i-a zis dr k are lichid putin? inca mai sunt asa un pic ingrijorata......voi ce stiti?

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput