Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

pt ca mi-at facut pofta am inceput si eu sa ma uit pe net la diverse lucruri pt bebe. Asa ca de luna viitoare o sa incep sa cumpar si eu.

De saptamana viitoare vom intra si noi in curatenie..tati a spus ca vrea sa dam cu var in bucatarie si sa schimbam culoarea, o sa igenizam toata casa.....apoi ne apucam de schimbari..lenjerii noi peste tot..m-am decis sa dau comanda la firma care mi-a recomandat-o Miruna, vrem sa schimbam perdeaua,draperia, covorul si cuvertura in camera la bebe.. In restul casei nu le schimbam pt ca nu au nici un an de cand le-am schimbat.

Eu am facut o budinca de paste la cuptor si acum astept sa se raceasca...

diseara ma duc cu iubi la un magazun de gravidute sa vad daca gasesc o pereche de jensi pt burtica mea, pt ca nu ma mai incape nicio pereche de pantaloni, iar de colanti mi s-a luat.

maritza ai o burtica f draguta....

pupici la toate

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

cand m-a durut in gat mie dr mi-a dat tantum verde..pana la urma am facut gargara cu sare si mi-a trecut..

incearca sa bei lapte caldut cu miere si asta face bine.

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

cand m-a durut in gat mie dr mi-a dat tantum verde..pana la urma am facut gargara cu sare si mi-a trecut..

incearca sa bei lapte caldut cu miere si asta face bine.

26+ si ingeras in ceruri

deci avem voie tantum in sarcina? ca pe el zice sa luam numai la indicatia medicului. deci ti-a dat voie dr? ca parca n-as suna-o pe dna dr doar pt atat.

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici unde aveti de gand sa recoltati celulele stem? Eu sunt inca in dubiu daca la CB sau Stem Health ? Stiti ceva despre cele doua ?

27+

Mergi la inceput

deci avem voie tantum in sarcina? ca pe el zice sa luam numai la indicatia medicului. deci ti-a dat voie dr? ca parca n-as suna-o pe dna dr doar pt atat.

Adi +24 cu si
[/quote]

mie dr mi-a dat voie..am luat decat 3 pastilute pt ca apoi mi-a trecut cu gargara cu apa si sare si lapte caldut cu miere.

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

si eu stiu ca avem voie tantum verde

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Votat.

Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna fetelor

Va rugam si noi un vot daca doriti. Multumim frumos http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732

Sa aveti o odisee minunata in continuare asa cum am avut-o si noi.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc inca o data.
Adipapazi, eu in sarcina am luat homeogene si homeovox pt laringita/raguseala. Cred ca in general tot ce e homeopat e permis.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alinushca, daca intrebai unde am citit de CF2, AICI .

Referitor la conditiile din spitale, pretind sa am conditii corespunzatoare sumelor pe care le platesc la asigurari si secolului in care traiesc.

Faptul ca acum 50 de ani se nastea cu moasa nu ma ajuta atata timp cat, in ziua de azi, avem conditii in care si un copil de 26 de saptamani poate supravietuii nasterii premature fara sechele. Nu ne putem consola cu faptul ca mortalitatea a scazut, eu una nu accept aceste teorii, dar asta e parerea mea.

Cat despre stiri eu una nu renunt, triez. Sigur ca sunt satula de crime si violuri dar conditiile din spitale nu sunt nici exagerare nici stire de scandal ci o realitate de care ne vom lovi curand. Medicii care omoara copii prin incopetenta si asistentele neglijente sunt o realitate, din pacate.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca, nu dai reteta de budinca de macaroane

Eu am o vecina moldoveanca, super bucatareasa, care cum face ceva imi trimite spre degustare. Aseara mi-a trimis o prajitura delicioasa, din gris sau branza... cand dau de ea cer reteta si o postez

Mai vroiam sa scriu ceva dar am citit acum o ora si am uitat...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput