Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Symo, patuturile Babyitalia, nu au dim standard, asa ca nu ai optiuni pt saltea. ei nu mi-au precizat lucrul asta....prin 2008 saltelele de cocos erau tare la moda si eu le-am zis ca vreau si osaltea de cocos. cd mi-au livrat patul am avut surpriza sa aflu ca au taiat osaltea normala, ca sa incapa in patut , dar nici macar nu s-au sinchisit sa o coasa la loc .....n-am mai comentat, ca oricum avusesem n discutii cu ei, n drumuri la mine facute degeaba....si nici nu mai vroiam discutii cu sotul care din start nu fusese de acord sa dau comanda de patutul respectiv. Ideea e ca trebuia sa mi se spuna de la inceput, ca nu pot cumpara saltea de oriunde. Acum am vazut ca au saltea de la Babyitalia, dar ca si materiale sunt in urma......macar au varianta cu husa, pt ca am citit ca dc regurgiteaza bebe si intra laptic in cocos, e mult mai periculos decat la alte tipuri de saltele. eu nu am nici husa la saltea.
Eu am simtit ca ei cam omit sa discute acest aspect. Iar cocosul e f tare si e ok pt nou nascuti.....eu as opta macar pt o saltea cu strat de latex (am vazut ca au si ei)

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Corina, multumesc de sfaturi. Noua ne-au aratat ieri ce saltele au pt acel patut de la BabyItalia si erau pe aceeasi dimensiune. Azi sau maine trebuie sa ajunga tati sa dea avansul si sa lanseze comanda. Acum, iar m-am debusolat, n-am incredere in romanii nostri nici sa comand un bat de chibrit. Initial mi-a zis sa vin repede cu banii, apoi cand am ajuns la ei ca ar putea primi comanda si cu cateva zile inainte de import, adica 15 sept. Pai cum naiba, ca doar am facut si eu la firma zeci de importuri? Nu-i chiar asa simplu, ca doar nu-i o cutiuta in care mai adaugi ceva si pleaca imediat. Sunt atatea acte de facut, iar astea ale noastre au 150 kg, in fine. Vanzatorul era un leinat, orice il intreba iubi, el ezita o secunda, apoi zicea: da, acesta nu cred ca are....etc Niste incompetenti pe care nu te poti baza.
La Babyna dureaza mult pana iti aduc mobila?

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

si eu sunt fumatoare...cam un pachet/zi, iar dc ieseam in oras ajungeam si la 2 pachete. dar, la amebele sarcini, din ziua in care mi-a iasit testul pozitiv nu mi-au mai trebuit tigari. din pacate, la Clara, dupa ce am incheiat alaptatul m-am reapucat, desi trecuse un an jumate de cand nu mai pusesem tigare in gura si speram sa ma las definitiv. si acum sper acelasi lucru, dar...sa vedem dc reusesc mai ales ca, in afara de sot, toti ceilati (frate, cumnata, prieteni, colegi etc) fumeaza

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici....am admirat burticile lui vasari si madanic.....vasari are burtica cam k a mea(micuta si draguta) iar madanic e ff frumoasa....si eu o vreau mai mare......apropo mie nu mi-a admirat nimeni burtica....
as vrea sa stiu cum vi se pare.....mi mi se pare micuta dak fac comparatie cu alte burtici de la noi...dar si poate pt k am placenta mai joasa si lichid mai putinel

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Revin si eu dupa o absenta de o saptamana! Asa cum spuneam in alt mesaj: am fost nasi la fratele meu si a fost o saptamana incarcata, cu pregatiri, cu lucruri de rezolvat. Sambata a fost nunta si a fost o zi plina, cu drumuri de facut si evenimente placute! Mi s-au expandat picioarele la un moment dat, dar a fost ok .

Asa, pe 17 august am fost la ecograf: o sa avem un baietel, exact asa cum am simtit! Se pare ca baietelul este bine, din pacate dna dr. nu a reusit sa ii vada fata pentru ca a tinut manutele pe fata tot timpul! M-a tot "impuns" dna dr. in burta, dar nu a vrut sa ia manutele de la fata.

Va
pup
pe toate

22+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, am ragusit si nu-mi trece de vreo 4 zile, am baut tone de lamai. ce stiti ca putem face?help!

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, la Babyna dureaza si mai mult. Adica pt Trama au urmatorul import la sf lui oct, cu termen de livrare la mine pe 30 oct, iar pt Micuna, sf lui sept.
Am vazut ca au saltea pe dim, dar doar Babyitalia, adica doar vreo 2-3 tipuri. in schimb, dc te uiti la alte firme, vezi cate materiale sunt, cu spuma, cu latex, cu cocos, bla-bla....si poti lua de la ORICE firma vrei tu. nu ma intelege gresit, ca si eu as lua din nou acelasi patut, dar e corect sa stii de la inceput. Si sa comanzi saltea, sa nu te trezesti ca mine ca nu mai au si iti taie una. Si mie mi- e groaza de comenzile astea....sa vezi ce show am avut cu baldachinul, lenjeria, incat acum nu am mai comandat. O sa iau ce gasesc eu in magazin.
Eu oricum ma astept sa depaseasca termenul, nu ma stresez ca am in ce sa culc pe bubu....si legat de baietasii aia...sunt total pe dinafara. imi ziceau ca pot transforma patutul in sofa, ca au un set de perne...si cd sa comand, nu se mai face pt modelul meu

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

am admirat si eu pozele lui Vasari de la mare....superbe si fetita si mamica si burtica :)))). eu, desi nu am pus niciun kg in plus pe mine de cand am ramas gravida, am burtica mult mai mare. si ma intreb...cum e posbil????
asa-mi place cand gasesc cate un link cu poze la postarile voastre...eu nu am parola de la userul comun de picasa. se poate sa mi-o dati si mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am comandat de la Babyna, strict pt pretul mic al modelului ales de mine, in comparatie cu ceva similar de la MIcuna. a fost singurul model care sa aiba masa deinfasat asa cum imi doresc eu.....
A...eu am mai comandat de la Pifu si a fost ok. Doar ca ei doar livreaza marfa, nu ti- o monteaza, ca nu mai au reprezentanta in Bucuresti.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui adipapazi

fetelor, am ragusit si nu-mi trece de vreo 4 zile, am baut tone de lamai. ce stiti ca putem face?help!

eu, pt raguseala, in afara de ceai de tei cu lamaie si miere la greu, iau homeovox. sunt niste pastilute mici homeopate si, din cate stiu eu, sunt permise in sarcina

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

am uitat sa specific,pozele sunt pe picasa

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput