Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

pisi bun venit din concediu...te invidiez ca te-ai plimbat atat

rala tot atatea kg am luat si eu pana acum

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Cine vine maine la intalnire?

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
eu vin daca s-a stabilit

Lore 23 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor

Va rugam si noi un vot daca doriti. Multumim frumos http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732

Sa aveti o odisee minunata in continuare asa cum am avut-o si noi.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Daca al meu sot scapa intreg de la spital, unde e de la ora 7 , plecam la mare si nu pot veni maine. ramane peste 2 sapt......dc nu plecam, vin si eu maine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_mk2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui Alina_mk2010

am o intrebare: este vreuna din voi fumatoare sau a fost inainte de sarcina?

eu am fost fumatoare inraita dar am reusit sa ma las.....de ce intrebi?

28+ Ianis Andrei

eram curioasa daca a`ti reusit sa va lasati de tot de fumat asa dintr`o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

superrrr corina...sa ai grija cu contractiile pe acolo...sa-ti iei no-spa ul la tine..pupici multi si distractie frumoasa

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

hello,
am revenit si eu dupa o luuuunga absenta...am reusit sa citesc cate ceva din urma, dar n-am apucat inca sa recuperez tot.
ma bucur pt vestile bune pe care le-am citit, pt bb-ii sanatosi si carucioarele colorate. un gand bun pt fetele cu problemute, care tb sa stea in casa sau spital, sa dea DD sa treaca cu bine peste perioada asta.
noi suntem bine, am facut 2 eco morfo care dovedesc ca bb pare perfect sanatos si dezvoltat. singura suparare este crocobaurul ala de ureaplasma care e tot acolo si dupa tratamentul cu azitrox. asta e. o sa-l tratez dupa nastere ca acu nu mai am ce face pt ca e rezistent la toate celelalte antibiotice permise in sarcina :(((. nu pot decat sa sper ca nu o sa fiu tocmai eu unul din cazurile acelea foarte rare in care provoaca rupere prematura de membrane sau infectii la bb. of.
am avut o vara super pana acum, in fiecare we la mare, la munte, 10 zile concediu pe meleaguri straine, plaja si balaceala la maxim pt sot si copil, umbra si baita usoara pt mine, burtica s-a comportat perfect in timpul zborului cu avionul, ma simt foarte bine si am ffff multa energie. raportez cumparaturi maxime pt ambii copii de la zara kids si h&m (spre disperarea sotului suparat ca depasim greutatea admisa la bagajul de avion si tb sa platim suplimentar )
of...vroiam sa mai spun ceva, dar la fel ca la sarcina trecuta, neuronul meu a cedat si stau ffff prost cu memoria si judecata...
va pup si sper sa reusesc sa intru mai des de acum inainte

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Symo, f frumoasa mobila. Arianna are modelul Sisi de la ei, cu toata lenjeria si baldachin. Nici nu stiu dc sa-ti zic....mai bine te intreb dc ai vorbit cu ei despre saltea. Dc n-ai vorbit inca, o sa-ti spun ce am patit eu.
Pt bubu am luat modelul Luna, de la Trema si am luat si o super saltea.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mi-au zis ca au si saltele, dar n-am cumparat-o. Am vazut ca aveau si din cocos, mai multe. Ce ai patit cu ei?
Felicitari pt achizitia noua.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, patuturile Babyitalia, nu au dim standard, asa ca nu ai optiuni pt saltea. ei nu mi-au precizat lucrul asta....prin 2008 saltelele de cocos erau tare la moda si eu le-am zis ca vreau si osaltea de cocos. cd mi-au livrat patul am avut surpriza sa aflu ca au taiat osaltea normala, ca sa incapa in patut , dar nici macar nu s-au sinchisit sa o coasa la loc .....n-am mai comentat, ca oricum avusesem n discutii cu ei, n drumuri la mine facute degeaba....si nici nu mai vroiam discutii cu sotul care din start nu fusese de acord sa dau comanda de patutul respectiv. Ideea e ca trebuia sa mi se spuna de la inceput, ca nu pot cumpara saltea de oriunde. Acum am vazut ca au saltea de la Babyitalia, dar ca si materiale sunt in urma......macar au varianta cu husa, pt ca am citit ca dc regurgiteaza bebe si intra laptic in cocos, e mult mai periculos decat la alte tipuri de saltele. eu nu am nici husa la saltea.
Eu am simtit ca ei cam omit sa discute acest aspect. Iar cocosul e f tare si e ok pt nou nascuti.....eu as opta macar pt o saltea cu strat de latex (am vazut ca au si ei)

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

vad ca ati inceput cumparaturile pt bebe si va citesc cu invidie....mamaaaaa..ce-as mai cumpara si eu patut, carut, comoda, cadita, pompa, sterilizator etc, dar le am de la Clara si sunt inca bune. chiar dc au aparut modele noi si moderne si ma abtin cu greu, o sa ma limitez numai la hainute...
in legatura cu scutecele de finet, mie mi se par indispensabile. le-am folosit cu succes la Clara si am sa achizitionez si pt bb2.
la capitolul produse de ingrijire pt bb, Clara are piele atopica de cand s-a nascut si dr ne-a recomandat Avene Trixera cu care ne-am inteles ffff bine. am auzit si eu de gama weleda si cred ca am sa le incerc
noi nu am folosit niciodata detergent special pt copii. doar percil sensitive lichid, balsam sensitive cu aloe si le-am spalat la 40 de grade separat de ale noastre chiar si acum, desi are 4 ani jumate.
revin pe masura ce mai citesc....

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput