Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)
Raspunsuri - Pagina 7
xdidi spune:
salutare fetelor
la multi ani beatrice si luca
bea mai ai asa de putinnnnnnnn, sa te ajute Dumnezeu sa fie bine tot si la nastere si dupa cu alptatul si restu'...ce mai trece timpu' asta....
adita tu ce mai zici? cum te mai simti?
mada???
gravidutelor mai intreati si voi sa ne mai contagiati, eu imi slabesc imunitatea la acest virus , poate poe se prinde ceva
va puuup pe toate
didi
lalely07 spune:
Eu as vrea sa contagiez pe toata lumea....
Daca se transmite pe net...va transmit....
Oricum eu voi intra mereu la acest subiect de unde am invatat atatea si unde cineva ma intelegea si pe mine...
Si chiar daca sunt foarte stresata cu sarcina, si mi-e teama sa nu apara ceva rau..tot voi intra sa va mai spun despre mine...
Va pup
8+
roxypuy spune:
lelu, sa stii ca si eu am avut ceva dureri de ovare dupa prima injectie si chiar ma speriasem pt k speram ca in urma operatiei sa dispara nesuferitele dureri, dar mi-au trecut repejor (am luat no spa si flamexin). acum dupa a doua injectie, n-am mai avut dureri, insa au inceput sa se intensifice bufeurile :( zilele astea trebuie sa ma programez la control sa vedem cum evolueaza lucrurile...Doamne ajuta sa fie bine :)
Citat: |
citat din mesajul lui lelu diseara am programare la doctor sa vad ce e cu durerile de spate si de ovare (desi ovarele sunt in repaoz, nu stiu de ce m-ar durea) sper sa nu mai descopar eu stiu ce minunatie numai bine va doresc si eu fetelor |
anabel79 spune:
Buna fetelor...dupa mai multe investigatii sunt la capitolul infertilitate inexplicabila si ma gandeam dupa ce mi am analizat simptomele ca as putea avea si eu endometrioza. Oricum vreau sa fac un fiv la anul si nu ar strica sa fac si laparoscopia.
Nu stiu unde sa merg la stat sau la privat parca totusi scorurile sunt cam mari ceva propuneri aveti?
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
beatrice75 spune:
LALELY, SARCINA USOARA SI LA TERMEN!
DIDI, ANUL ACESTA SA SE INTAMPLE MINUNEA.
Eu ma lupt cu contractiile, nimic din ce iau pare sa nu-si faca efectul. Contractii care pot sa fie si de la endometrioza si de la placenta praevia....La ultimul control, dr a pus raul in fata, mi-a zis ca placenta mea acopera in intregime uterul si ca au fost cazuri cand in astfel de situatii, femeile si-au pierdut uterul.Nu-mi ramane decat sa ma rog....
31+
cristina_84 spune:
Beatrice, sper sa fie bine pana la urma, gandeste pozitiv.
Fetelor, sunt curioasa care dintre cele care sunteti insarcinate acum ati reusit natural, sau cu FIV? (probabil as gasi raspunsul prin forum, dar ar fi cam mult de cautat, sper sa nu va suparati pe mine)...va intreb asta pt ca mie doctorul mi-a zis ca nu prea am sanse fara FIV, si avand in vedere ca el se ocupa de FIV-uri imi pun si eu intrebari, oare chiar asa?
Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/
xdidi spune:
salutare fetelor
Beatrice Doamne Ajuta ,ai grija de tine si bucura-te cat poti si de ce ai pana acum, nu ne lasa Dumnezeu pe noi!!! tot timpul ma gandesc la asta, chiar si atunci cand cad
cristina si mie imi zic doctorii ca nici prin fiv n-as avea sanse, dar uite ca profu a zis ca nu-mi promite nimic , dar incercam....si eu incerc ....si sunt atatea fete care au reusit natural , cred in sansa mea
anabel eu m-am operat la privat de fiecare data si am fost super multumita de conditii si de rezultatul operatiilor, de la aspect la revenirea de dupa....asta in ciuda preturilor care nu sutn chiar mici, dar unde m-am operat eu mai da si statul ceva
va puuup pe toate
didi
roxypuy spune:
Anabel, eu m-am operat la Giulesti in iulie anul acesta si am fost super multumita de tot - de la personal, la conditii, operatie, recuperare, tratament post operator etc Am analiza si eu mai multe variante inainte sa iau hotararea, insa ce m-a determinat sa merg spre Giulesti a fost medicul. Mentionez ca si dpdv financiar a fost super ok (in ciuda a ceea ce se spune despre stat k trebuie sa dai in stanga si in dreapta).
coca1978 spune:
fetelor stiti daca tutunaru este la cabinet azi ca sant pe drum ,am plecat fara programare din constanta la noroc .