Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)
Raspunsuri - Pagina 8
anabel79 spune:
Multumesc fetelor ptr raspunsuri...
roxypuy la ce dr te ai operat dc se poate sa imi spui?
xdidi tu nunde te ai operat si cam cati bani ai dat in plus pe langa asigurare?
toate fetele e mai greu pana va retin chiar dc am mai citi cate ceva din urma......
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
roxypuy spune:
Eu m-am operat la dr Niculescu de la Giulesti si sunt f multumita de el. Il recomand din toata inima, insa vezi k se ajunge destul de greu la dansul :( Pentru unii poate parea la prima vedere un tip dur, foarte direct, cu vesnice observatii legate de greutatea pacientelor...insa este un profesionist desavarsit si a facut foarte multe minuni :) Eu am mare incredere in el si in dr Cristescu (cel care imi urmareste tratamentul). Un alt dr bun tot de la Giulesti este dr Ion Ionut.
Pup si sper sa-ti fie de folos :)
Roxy
Ellyshor spune:
Buna dimineata!!!
Mai scot si eu un pic nasucul din vizuina
Misspii...bafta astazi la prima doza de Diphe! Sa fie cu muuult mult noroc acest inceput!
Lalely ma bucur ca ti-ai vazut puiutul! Acum trebuie sa te relaxezi si sa ai grija de burtica! Poooop tare mamica si puiu' mic.
Beatrice Dumnezeu te-a ajutat pana acum si te va ajuta si de aici incolo, cand a mai ramas doar putin pana iti vei vedea minunea. Fii optimista draga mea!
Roxy si eu tot la dr Niculescu m-am operat. Simpatizez cu tine referitor la faptul ca e un profesionist desavarsit, chiar daca la prima impresie te lasa cu un sentiment de detasare. Si eu am fost foarte multumita de el. Bafta multa in continuare!
Didishor, Aristica, Cristina
Despre mine...inca nu prea multe. Mai am apx 1 luna pana trebuie sa-mi vina cm-ul, dar deja am observat o schimbare a secretiei ceea ce e suuuper, pentru ca ma saturasem de senzatia aia aiurea.
In rest, sunt incurcata cu niste probleme financiare. Avem un credit ipotecar si ati vazut si voi ce nebunie e cu OUG 50/2010. Sper sa se rezolve.
Va pupic dulce si Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune!
Babyboom...vino la mami...acum
misspii spune:
Elly - mersi frumos ,sper sa fie bine.te pup si sa auzim de bine.
Am inceput cu dipherelinul de 0,1 si binentele ca am facut doar idiotenii.In mintea mea am zis ca este usor doar o inj subcutanata si am zis ca o fac singura.Am pregatit tot dar s-a facut o basica in burta,si se tot umfla .am stricat si prima fiola si am ajuns la o cunostinta care este medic veterinar - a zis ca tot una este .
binenteles ca am uitat seringa acasa si am facut cu una de uz veterinar dar sper sa fie bine.
Lalely,didi ,maia ...va pup pe toate si va tin la curent cu ce mai fac
De aristica mai stie cineva ceva?
xdidi spune:
salutare fetelor
misspii viata ta este o aventura, esti crima cu injectiile acum, dar las sa iasa cu ochi asta conteaza....noi suntem alaturi de tine la fiecare pas , pana la beta(care trebuie sa fie pozitiv)
De aristica nu mai stiu nici eu nimic, poate are vre-un chirias in uterutz si n-are timp sa intre, ca o tin ocupata analizele de sarcina
pe mine ma bate tare gandul sa-mi fac analizele de trombofilie, nu stiu am asa un feeling ciudat, de cand am auzit de afectiunea asta....asa am avut cand am citit de hidrosalpinx....asta cu o luna inainte sa fiu diagnisticata cu asa ceva.....acum bine ca n-a fost
acum o sa intru la fetele cu trombofilie sa vad ce trebuie facut
va puuup pe toate
didi
pogonici1977 spune:
aristica...e ....nu a fost sa fie nici de data asta
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
xdidi spune:
offf aristica imi pare tare rau, cand vei fi mai bine te atseptam la o imbratisare in grup, nu uita ca suntem aici
didi
lelu spune:
Buna fetelor,
Scuze ca scriu dupa atata timp . Am ramas datoare cu povesti de la ultima vizita la doctor, dupa cum spuneam ma durea sparele si aveam dureri pe partea stanga. ,...si surpriza, am 2 chisturi unul endometric pe o parte si unul seros pe cealalta cam de 4-5 cm, am luat un tratament cu supozitoare ketonal 2/zi iar apoi urma sa merg din nou la eco sa vada daca s-a mai absorbit ceva, dar nu am mai ajuns la echo ca mi-a venit ciclul foarte repede dupa prima injectie. Acum tind sa cred ca durerile erau premenstruale deoarece dupa cura de ketonal nu mai am dureri, iar ciclul deasemenea a fost nedureros.
Sambata viitoare trebuie sa fac injectia a 2a. Vreau sa va intreb, voi a-ti reusit sa cumparati dipherelinul compensat?
numai bine!
Citat: |
citat din mesajul lui roxypuy lelu, sa stii ca si eu am avut ceva dureri de ovare dupa prima injectie si chiar ma speriasem pt k speram ca in urma operatiei sa dispara nesuferitele dureri, dar mi-au trecut repejor (am luat no spa si flamexin). acum dupa a doua injectie, n-am mai avut dureri, insa au inceput sa se intensifice bufeurile :( zilele astea trebuie sa ma programez la control sa vedem cum evolueaza lucrurile...Doamne ajuta sa fie bine :) |
anabel79 spune:
multumesc pentru informatii sunteti niste minuni....va pup si va doresc o saptamana frumoasa
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
misspii spune:
Aristica - tare rau imi pare,dar dupa cate am "vazut" tu esti o luptatoare si oricum viata merge inainte .te pup si sper sa mai vorbim.
Lelu - ce sa zic,eu pe dipherelin am fost f bine dar dupa am avut chist ,am facut 6 luni dar acum nu mai am dureri.acum fac 14 zile de 0,1 - pregatire pentru FIV si ma simt super ,fara dureri dar cand ma gandesc la chist si speram sa nu ami fie nimic si dr de la SB a zis f senin - binenteles ca o sa creasca ...iar ma apuca disperarea.dar sper sa iasa ceva cu SB ...Nu stiu cum se obtine diph compensat ca nu am incercat ,am platit pret intreg si l-am comandat prin farmaciile Dona.
Anabel - eu m-am operat clasic in spital de stat .Am ales aceasta varianta pentru medic deoarece lucreza in maternitate si a zis ca este cel mai bine asa.
Didi - sotul cum este?
va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata.