Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
Misspii sotu;l este perfect, la tomograf nu s-a vazut nimic, deci luni la eco era o rofmatiune de 2,5cm si miercuri in aceeasi saptamana la CT nu exista nimicdoctorul a zis ca nu e nimic si probabil a fost o infloamatia a rinichiului, cu urocultura negativa...deci no comment......mai avem de facut spermograma si spermocultura sa vedem daca e vren balaur acolo
lelu intra la noi pe prima pagina e un link despre reducerea de 50% a dipherelinului,e scris cu rosu si mic
anabel cu placere si de fiecare data cand ai nelamuriri si te puteam ajuta cu un sfat sau cu o vorba buna suntem aici
va puuup pe toate
ps: fetelor de cateva zile am niste intepaturi de ovare....si uterul ma doare ....sper sa fie doar de la vreme deja ma crizez

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Buna fetele,

Saptamana viitoare voi face amniocenteza. Trebuie s-o fac ca sa vad care e treaba.... A mai facut cineva? daca da, puteti impartasi din experientele voastre? O puteti face pe PM.

Merci,
Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna seara...si pupici,

Vad ca ne-am inmultit aici..chiar daca nu este motiv de bucurie le doresc la fetele noi mult curaj,rabdare si credinta.Toate am trecut/trecem prin stari si efecte provocate de endometrioza dar nu va lasati doborate.Cineva se temea de Diphe...si eu am facut injectii,mi-a fost greu,uneori foarte greu dar am rezistat.Am facut 6 injectii...deci va dati seama...ca aproape 8 luni am suportat efectele adverse...Trec..stati linistite!

Maia123...eu nu pot sa te ajut.Habar nu am nici de ce se face amniocenteza sincera sa fiu..inca nu m-am documentat pana la nivelul asta.Sunt inca in faza de asteptare si cu frica in san.Astept sa trec macar de 12 saptamani sa stiu ca riscul de la inceput a trecut....Tu cate saptamani ai???

Missipi....Bafta multa ca rezultatul mult asteptat sa apara.Ai incredere si roaga-te mult.,.si o sa vezi ca Domnul intinde o mana celui credincios.

Xdidi draga mea...nu te panica intepaturi de ovare nu inseamana ceva grav..este un semn ca ele lucreaza.Eu am avut intepaturi si dureri la ovulatie..asa ca cine stie...

Aristica suntem alaturi de tine.Nu te inchide in tine,vorbeste cu noi..Stiu ca este greu,al naibii de greu dar nu-ti pierde niciodata speranta...

Beatrice75 mai ai un pic.Mult curaj si nastere usoara.Pana atunci stai cumintica...

9+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salutare scumpetelor !!!!

iaca ma infiintez si eu aici, dupa o lunga absenta si evadat prin alte topicuri! Nu v-am uitat, tot de-ale mele sunteti!...sau mai bine-zis invers

La dorinta expresa a lui Didi, intru sa va contagiez pe toate!!!! ...iar daca iau in considerare imensitatea mea de burta, sansele sunt enorme sa si reusesc !!! pe onor...sau cum era vorba aia!

Bea, hai ca mai ai putin! Iti doresc numai bine in continuare! Ma bucur de fiecare data cand intru si vad cum iti creste numarul, am stat recunosc cu emotii caci ai cam trecut prin ceva peripetii! Cat despre uter, ai rabdarica, poate nu va fi cazul de belele...important e ca bebe e bine si ca ai trecut cu bine de toate fazele dificile si curand o sa-ti tii copilasul in brate!.

Roxypuy, tu zici ca dr.Niculescu e bun! Ai putea sa imi trimiti ceva detalii si date de contact pe PM? Ma intereseaza pt sora mea, sunt in cautare de doctori (optiuni) pt o eventuala operatie. Cica ar avea si ea un chist endometriozic de 4-5 cm si s-ar putea sa trebuiasca sa se opereze. De Tutunaru am tot auzit, voi ce parere aveti? Aceeasi rugaminte am si pentru Didi, tu zici ca te-ai operat la privat? poti sa imi dai mai multe detalii pe PM? legate de pret, doctor, date de contact...

cristina_84 eu am ramas gravida prin FIV, dupa 3 operatii si 2 FIVuri nereusite. La mine insa era destul de clara treaba ca nu voi ramane "natural". Acest verdict a fost dat de 2 medici diferiti, dupa ultimele 2 operatii avute. Au spus ca ar fi imposibil.
Conteaza mult, zic eu, experienta medicului, daca "verdictul" lui e sustinut de dovezi clare (nu numai presupuneri), de cat de avansata e boala la tine, daca incerci de mult natural si nu a reusit...depinde insa si de feelingul tau. Daca tu crezi ca vei reusi natural, atunci mergi asa mai departe...

pe toate si va astept cu greturi ...dar nu de diphe, se intelege

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Pentru cristina 84 Eu am fost insarcinata natural si am nascut o fetita si un baietel. Am fost operata de endometrioza fff urata. Povestea mea este pe prima pagina.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fetelor! ce mai faceti? eu ma pregatesc de primul control dupa laparo (merg luni la giulesti la dr) si de a treia injectie de diphe :) sper sa fie totul ok :)
misspii - ai grija cu injectiile astea k nu e de gluma! trebuie facute doar de personal specializat pentru ca pot precipita in seringa, plus ca nu trebuie irosita nici macar o picaturik pt k nu-si mai face efectul...
lelu - din cate stiu exista anumite farmacii care dau diphe compensat, dar dupa 1 oct nu stiu daca va mai intra pe lista de medicam compensate :( eu il primesc gratuit pentru ca sunt inscrisa intr-un program de studiu despre endometrioza (a fost o forma mai nasoala si mi-au solicitat de la spital dupa operatie sa sa inscriu).
ellyshor - pup si ma bucur ca "impartasim" acelasi dr
aristica - imi pare rau ca n-a fost sa fie, dar nu dispera - Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce si asta e, se pare ca unii trebuie sa treaca prin mai multe incercari inainte de a obtine lucrul dorit...sunt convinsa ca o sa fie bine pentru noi toate
panseluta - am incercat sa-ti scriu PM insa nu le ai active :( modificaa setarile si iti trimit toate info de care ai nevoie :)
va pupacesc pe toate

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

roxy - stiu ca nu este gluma ..doar am mai facut o tura de 6 inj de 3,75 .le facea numai medicul la 28 de zile dar astea de 0,1 zicea medicul ca pot sa le fac singura in burtica dar pana la urma tot la veterinar merg.
dar ce sa zic,nu-mi vine cm (pe diph de 0,1 trebuie sa ai un ciclu) si sunt 28 de zile deja,luni trebuie sa sun la SB sa vad ce mai fac ca tot invers sunt.
lalely - pe unde esti???? nu mai zici nimic?
didi,mada,elly,bea,cristina....va pup pe toate si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

roxy, la mine functioneaza PMul...Ti-am trimis mesaj, spune-mi te rog daca l-ai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hey missipi sunt pe aici...va citesc zilnic.
Nu am mai scris nimic,pt ca nu am avut unde sa intervin..
Iti doresc mult succescu procedurile si sa fie cu ochisori...
Ma gandesc la tine...iti tin pumnii!

In rest..nu mai am noutati.Ma rog sa fie bine totul cu bebe,sa evolueze si sa duc sarcina..atat!

9+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

lalely - cum nu ai avut unde sa intervii?????//
din cand in cand ,trebuie , sa-mi spui ce faci,cum te simti,dupa aceea ne spui daca este baietel sau fetita,dupa aceea ne povestesti cum a fost la nastere...apoi gradinita,scoala...
si daca nu mai ne suporta fetele de pe acest forum vorbim direct pe adresa de e-mail.cum sa nu mai stiu de tine?? tu erai "sora" mea pe dipherelin ,binenteles esti cu un pas inainte dar venim din urma si poate vom fi 2 sau 3...cine stie ...ca la FIV pot fi mai multe variante.
va pup pe toate.
marti sunt la Sibiu ...sper sa fie bine
Va doresc o saptamana buna si fara griji!!!

Mergi la inceput