Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)
Raspunsuri - Pagina 6
misspii spune:
didi cat de mare ai fsh-ul? eram doar curioasa ca la mine este surprinzator de mic si am 34 de ani .tu cati ani ai ,ca nu mai tin minte.
xdidi spune:
mispii aveam in 2009 prin sept in jur de 13, ceva ..deci putin peste limita si nu avem cm deloc....iar anu asta prin mai aveam 25.7 deci primu' picior in groapa(menopauza). Eu am 25 ani, dar mi-a zis doc ca e posibil ca fsh-ul sa fi fost mare pt ca aveam ovarele prinse in aderente si nu mai eliminau hormoni, ca eu ciclu aveam relativ regulat, adica in fiecare luna.... si sa stii ca il cred, ca dupa operatia asta a inceput sa lucreze altfel organismul, adica am simptome ...de genu intaritul sanilor, se mai inflameaza cate un cos, se simte lucrand acolo ceva ...inainte nu aveam asa ceva ..... ce sa zic, toata lumea imi zice ca am timp, dar eu nu cred ca timpul e in favoarea noastra cu endo....pusca mea eu am 2 ani chinuri doar cu endo, timp in care am avut cateva luni in care am incercat bebe...si dupa astia 2 ani abia imi vine in fiecare luna....dar sa zicem ca sunt optimista, o sa rasar soarele si la mine pe strada
va puuup
didi
misspii spune:
Salut - cam liniste,nu mai face nimeni nimic ??????
Eu incep,in sfarit pe 18 sept cu prima doza de diph de 0,1.
Va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa!!!!!!
xdidi spune:
salutare fetelor
misspii ce sa zic sa se lase cu numarat bobocei, ca tot e toamna acum...da e liniste pa la noi pe aici....avem concediu prelungit si multe gravidute, ceea ce e bine, eu sper ca intr-o zi sa devina forumul asta un forum de odiseee sau de rete culinare pt bebei, sau gradinite etc.
va puup pe toate
didi
lalely07 spune:
Buna fetele,
Ce faceti?
Imi cer scuze ca nu am mai intrat..sunt in niste schimbari cu locul de munca si doua zile pe saptamana fac naveta la un alt sediu in alta localitate...seara cand ajung sunt varza... bag somn si atat.
Misiipi iti doresc multa bafta!
Aristica nu ne-ai spus ce ai facut pana la urma...
Xdidi
Eu sunt bine acum.Am fost saptamana trecuta la eco si aparuse embrionul,batea si inimioara...stau cu frica si ma rog sa fie bine pana la final totul,sa evolueze sarcina.
Ma rog pt acesta minune sa tina noua luni si sa avem pana la urma un copilas....
Dar stau cu teama....
Va pup..si va doresc curaj!
8+
xdidi spune:
lalely ma bucur ca este embrionasul unde trebuie si sa ai parte de 9 luni perfecte, adica 8 sau cate au mai ramas
va puup pe toate
ps: fetelor misspi, aristica ce mai faceti
mamicile????????ce faceti?
didi
misspii spune:
Lalely - ma bucur ca esti bine si ca inimoara bate .normal ca este teama ,prietena mea zice ca doar acum incep problemele si temerile.
nu avei control pe 16? ai fost la Bucuresti ?
Aristica - ce faci? nu mai dai nici un semn sau vrei sa ne anunti direct daca este unul sau poate doi,noi speram ca esti bine si asteptam vesti bune.
Didi - eu sunt bine,azi am cumparat si inj de diph (14),acum astept si nu ma gandesc la nimic alceva.bine ca sunt ffffff ocupata si ziua mai uit dar noapte ....
Va pup pe toate si ne mai auzim.
luca2008 spune:
Vreau sa-i urez lui Beatrice75
LA MULTI ANI!!!!!!
Sanatate , iubire , fericire!!
Te pup fata draga .
lalely07 spune:
La multi ani Beatrice75 si Luca2008.
Missipi..ai retinut bine pe 16 trebuie sa merg la control adica joia asta..insa nu am mai avut rabdare pt ca intrasem in panica... si am fost la eco la mine in oras joia trecuta..
Acolo s-a vazut si mi-a zis ca totul pare ok...sper sa fie la fel si acum...Ti-am zis stau asa intr-un stres..mi-e teama de cel mai mic semn...
De fapt pt noi cu boala asta dupa ce obtinem o sarcina este normal sa existe panica din orice..pt ca la cat de greu se obtine...
Xdidi multumesc de urari.Sa dea Domnul ca urmatoarele 7 luni sa fie ok si sa am un bebe apoi...
8+