Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Missipi nu ne-ai spus in ce faza esti cu pregatirile pt FIV...
Eu iti tin pumnii si ma gandesc la tine.O sa fie bine pana la urma cu sau fara chist...trebuie sa reusesti.Incearca si o alimenatatie sanatoasa in aceasta perioada.Eu cred ca detoxifierea are un rol foarte important...

Te pup!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

lalely - astept rezultatele la cele 2 analize suplimentare care sunt "esentiale" pt dr I si dupa aceea decide.asa am primit ultimul raspuns .sper ca luna aceasta incep cu diph de 0,1 asa spunea.miercuri am rezultatele si le trimit pe e-mail si se stabileste urmatorul pas.
lelu - este f important cand se fac inj,nu trebuie sa le faci mai tarziu de 28 de zile sau cum a zis medicul tau, mie mi le-a facut medicul dar de obicei le poate face orice asistenta.cred ca nu era sigur daca le fac sau cum le fac .eu am avut ffff multe complicatii si totul a fost f naspa in cazul meu anul trecut- acum sunt relativ bine si ma pregatesc de FIV.
ARISTICA ????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
va ca se numara bobocii pe aici, a se interpeta outzele, bafta aristica ,sa fie cu bebe
misspii se fie analizele bune, aste sunt niste analize pe care inca n-am curajul inca sa le fac, acum astept rusnacii si intru pe Ac-urile recomandate inca de luna trecuta...in perioada asta de 3 luni sper sa ma mai linistesc putintel....am venit de la bronzat si de baita in mare , chiar daca a fost putin noros a fost super bine....am citit,am mancat, m-am odihnit ce sa zic e bun un concediu...
azi ma duc iarasi la urologul sotului sa vedem ce explicatie are ....oh abia astept si de data asta intru cu el .....o sa vada dr. asta ce n-a vazut parisul
Lalely las' ca va fi bine , daca esti gretoasa ceva ceva trebuie sa fie.....
va puuup

didi

Mergi la inceput

DIDI - BINE AI REVENIT!!1Ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu si bafta multa cu sotul.va anunt miercuri ce rezultate am..
lalely,aristica,lelu....

Mergi la inceput

salutarea toata lumea, am fost ieri la doc si a zis ca nu stie dc are hamatospermia si ca dc nu mai are hamaturia si ca e bine ca la CT nu s-a vazut nimic si ca toate analizele sunt bune si sa bea apa multa si sa ia aulin ca poate e o inflamatie , cu toate ca n-a avut febra ....cica e o chestiune de urmarit sa mai faca din cand in cand un sumar de urina....
eu cica sunt bine,am o stare, trebuie sa-mi vina pe 9 si sunt varza si cu stomacul , nu prea am pofta de mancare, adica tot ce mananc e fad si fara gust si acum m-am si stricat la stomac , dupa ce ca mananc...las' ca vine si se rezolva ....sa nu mai vorbesc de stare nervoasa...culmea e ca nu ma doare nimic , dar se compenseaza cu celalate stari...
in rest toate bune va urez si multi pupiciiiiiiiiii

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

diseara am programare la doctor sa vad ce e cu durerile de spate si de ovare (desi ovarele sunt in repaoz, nu stiu de ce m-ar durea) sper sa nu mai descopar eu stiu ce minunatie
numai bine va doresc si eu fetelor

Mergi la inceput

lelu - bafta multa la medic , sa ne spui cum esti.
didi - bine ca sotul este bine si vine si cm si trec toate starile naspa
aristica - cred ca este ocupata rau cu punctia,da un semn sa stim ca esti bine.
lalely -

Mergi la inceput

lelu bafta , poate mai sunt dureri asa postooperator, au mai taiat cateceva pe acolo si pana se vindeca dor toate, pe mine m-a durut putin operatia in concediu , culmea intr-o noapte in somn si am 2 luni si a fost si laparoscopie.....
misspi trebuie sa treaca..ca sunt in aer .. tu ce mai zici? eu ma gandesc ca incep pastilele si nu o sa mai am nici o activitate, nu ma mai gandesc la ovulatie, la cm, la endo, prea multa liniste....stiu ca nu e normal,dar cred ca va fi plictisitor...
fetele gravi ce mai faceti? cum sunt bebeiiiiii?

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Buna fetelor,
imi cer scuze ca intru asa rar, cred ca de la o intrare la alta nici nu ma mai tineti minte, dar va reamintesc: m-am operat de endo acu un an jumate, acu iar am un chistulet, dar nu am primit tratament. Am mers sa cer parerea si altui doctor, care la fel, mi-a zis ca un tratament cu difereline sau o alta laparo ar fi indicate doar in momentul cand ma hotarasc sa fac bebe.
Voi ati facut analize hormonale cand vi s-a descoperit endo? ca sa vada daca intr-adevar e prea mult estrogen si eventual sa va recomande ceva pe baza de progesteron? Ma gandesc (ca tre sa ma mai duc o data la el) sa ii cer un set de analize hormonale.Ce ziceti?

Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/

Mergi la inceput

salutare fetelor,
azi declar razboi invins m-au invadat rusii, ziua 1, gata incep pastilele si am 3 luni de pauza...in aceste 3 luni trebuie sa fca si un hsg..deci cam atata activitate pt mine...
cristina eu am facut hormonale, cand nu-mi ai venea cm-ul si le-am repetat cand vedea ca nu mai raman, aveam iarasi endo...si fsh-ul mareeeee, acum nu mai fac nimic...sunt in pauza de azi, de la anu.
va puup pe toate

didi

Mergi la inceput