"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nikole...ori esti prea slaba ori tara in care locuiesti este ciudata! acolo toate-s cu bombeuri de te vezi tu asa de slaba? nu esti prea slaba, esti inalta si subtire, altele ar ucide pt kg tale! de unde ideea ca esti prea, prea slaba.
Deci, eu am 1.70 cm si 59 de kg, tonifiata si fibrata, in talie am 62 cm! piept si fese similare, proportional si din cauza asta pare ca am talie de viespe si piept mare:-) am sutiene obraznice

...tu de ce te vezi "prea"?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nikole si ce daca esti slaba??? Scrie undeva ca fetele slabe nu pot sa se duca la sala?? Relax!! Oricum sala arata diferit de ce stiu eu... Asa sunt toate aparatele??? Adica din lemn??
Deus multumesc de incurajare!!! Fata de pandele?? Nu are efecte secundare ce vrei sa faci??

Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi. Johann Wolfgang Von Goethe
In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai. – Abraham Lincoln
Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti. – Marin Preda

Mergi la inceput

Nikole braziliencele nu erau parca cele mai preocupate de silueta??? E sala numai de pilates???

Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi. Johann Wolfgang Von Goethe
In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai. – Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

f buna sala...mergi si sa te simti bine, doar asta conteaza

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Ma dus la nani ca ma bantuit prea mult si vad ca am limbarita.
Va si va doresc o noapte buna si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Deus, bine ca a ajuns, sper ca nu bucatele

iulix, multam..cu ambitie,disciplina si multa rabdare se poate orice..bene, tre' sa iti si placa clar, ca altfel e cam grele
mai rau e cand ti se face foame la 12 noaptea, ca mine acuma:-)))

aseara m-a mancat in fund sa fac si eu crima asta de workout cu olteanul meu
http://www.youtube.com/watch?v=iWxM995gDDA&feature=search

nu pot sa zic decat ca, prefer sa fac 5 ore cu Shaun decat 8 min cu baiatul asta..oricum nu m-a tinut decat 2 min(nici atat) entuziasmul..l-am injurat pe ala de muma'sa si mi-am vazut de treburile mele..pai ce naiba facem aici, ne sinucidem?:-))) si la sfarsit parca zice ceva de genul "see you in 24 hours" ..o daaaaaa, you bet..ca nu:-))
al meu face programul zi de zi..bravo la el

si daca tot am adus vorba de sport..Plyometric cu Shaun si greutati cu Chalene, cam 1 ora jumate
plus 1 ora de dans cu my girl

dansul lucreaza abdomenul incredibil de bine

pe ziua de ieri,ceva dans si 1 ora cu Shaun- Max interval circuit(ala e crima crimelor:-)))..Puskin cand ai sa treci la Max intervals o sa intelegi ce vreau sa zic eu acum, deocamdata da-i cu level 1 ca e destul de greu si ala

aaaa, uitasem..si alea 2 min cu nenea ala:-))))

ma duc la somn ca maine lucrez pana in miez de noapte

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Nikole, la sala mergi si cind vrei tonus nu numai sa slabesti! Sala aia e minunata, are reformer si cadillac Daca lucrezi la ele sustinut o sa-ti recapeti silueta de fotomodel pre-pregnancy ba chiar mai frumos... Alea sint adevaratele "pilates", la aparatele alea...
Go for it!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

p.s. - mai corect spus: unii merg la sala ca sa slabeasca, unii ca sa se tonifieze, unii ca sa se mentina iar altii, majoritatea de fapt...ca sa se afle in treaba

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Am vazut si pers slabe la sala care vor sa capete forme si sa se tonifieze.
Nikole go for it! :)

Lumi nu e asa rau antrenamentul ala, la bootcamp fac exact exercitiile astea pt 15 min dupa alte 45 min de flotari, greutati, topaieli, cardio si cate cele. Dupa scurt timp te obisnuiesti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

dintre pompieri..hmmm..votez..Aaron si Mark..yeahhh baby

si la mine tot astia doi sint pe primul loc

Marc face Insanity si P90X, de la el am DVD-ul cu Insanity... mi l-a adus o data cu calendarul pe care recunosc ca l-am cersit cu nerusinare cind am aflat ca se pregateste de photo-shoot

eh, muica, daca eram single, vedea el Insanity si P90seX, 2 in 1, in direct, nu pe dvd
asa...ma multumesc doar cu calendarul

nu v-am spus cum l-am intilnit pe Antonio Banderas...(in seara asta am chef de povestiri erotice ) vorba vine...
am luat cina intr-o seara la un restaurant cu o prietena si un fost coleg al ei de facultate care semana pina la confuzie cu un Banderas in perioada lui de glorie (adica asa: http://www.theantoniobanderas.com/article.asp?articleid=48492&Antonio-Banderas-sings-to-his-virgen-and-promises-help-for-Cudeca), decit ca era inalt...in rest ziceai ca sint gemeni identici separati la nastere...am avut un soc cind l-am vazut, pina si la vorba semana cu el, putin peltic, la zimbet identic...curat murdar!
avea un singur defect: cred ca era gay undercover dar a fost o experienta interesanta, tipul era destept si vorbaret.
Asta asa...ca veni vorba de barbati frumosi :)

Elena, am vazut si eu miss Univers aseara...ce mafie, frate! Intotdeauna ajunge in finala cine "trebuie" nu cine merita...filipineza aia era uritica foc si jamaica la fel...miss Ukraina era faina dar stiam ca n-o sa cistige ca deh, vechea poveste intre americani si rusi...Mexic era ok dar nu cea mai cea...Australia nu mi-a placut deloc...

Mergi la inceput