"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Salutare, eu ma laud cu pizza la pranz:( subtire subtire si seara cu o ora de tenis. Acum m-as apuca de un abdomen dar cheful tinde spre 0.
Seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Marina iti mai dau din energia mea!! Si eu ma laud cu 2 bucatele de placinta cu branza si 2 cu dovleac halite dupa ce am venit de la sala.
Luminita Ciara nu oboseste niciodata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

dintre pompieri..hmmm..votez..AAron si Mark..yeahhh baby

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Iulix, la torente din cate stiu eu nu merge cu linkul....trebuie sa aiba cineva cont (la mine are fratele meu din romania), si parola si alea-alea. Poti incerca cu DC++ sa downloadezi...

Intreb sotu', ca el se pricepe mai bine, si revin cu informatii.

Eu acuma seara m-am bagat intr-un restaurant pakistanez si am mancat piept de pui la gratar cu orez si salata..toate extrem de iuti.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Iulix, merci, esti draguta! si nu trebuie sa te compari cu nimeni! toata filozofia e sa te simti bine cu tine insati, restul nu conteaza! Ca asa toate avem si defecte si calitati, unele mai abundente decat altele hahah

Sa zic ce am papat si eu la pranz? zic! Placinta dobrogeana!!!! multa, ca mi-era o pofta de zile mari :)) miracolul secolului ca am gasit asa ceva aici yummy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic mult de aprecieri.
am vazut s eu pozele noi, f frumoase. sa traim
ieri:
MD: lipie integrala(cu malai in ea) cu peanut butter& para
Snack: o banana& 2 crackers orez
Pranz: paine integrala cu seminte cu humus& baby tomatoes
Snack: am uitat, dar am compensat dupa cina cu 2 clatite mici( de 12 cm) dietetice una cu gem rubarba si celalta cu crema cioco
Sport obisnuit banda si exercitiile
Cina: corbita de de pastrav cu ceapa uscata& arpagic verde,
pastarnac, morcov, kombu(iarba de mare), porumb boabe, o conserva rosii, quinoa destula& sos soia tamari. acrita cu castraveti murati.
azi nu am chef de exercitii, maine.
MD: hrisca cu lapte, stafide, seminte susan& 2 linguri de pudra in
Snack: banana cu seminte de dovleac
Pranz: ciorbita de pastrav de ieri
Snack: mamaliga cu branza de burduf
Cina: hrisca cu jum de avocado, cherry tomatoes, usturoi& un pliculet de miso soup
a mancat si cupilu' ciorbita de pastrav, a zis ca e f buna. si soba noodles cu miso soup si legume a papat. ii cam plac astea ale mele. si mamei mele ii plac. mananca si legume crude cot la cot cu mine
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Lumi am primit pachetul! multumesc frumos

am sosit, mancat si acuma ma relaxez

am mancat o salata mare cu fasole, legume, seminte

la sala totul este bine, trebuie sa-mi fac ceva poze sa ma vedeti:-)) dupa atata stretching simt ca ma intind...si fac ora de tonus pump cu un coleg de simt ca imi ard toate cele asa ca ma tonific super

ma duc sa ma uit la poze, au aparut poze noi?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Allure asa arata pompierii doar din America si Canada...are si sora mea poze cu politisti americani, paza de coasta, soldati etc....ca niste brazi
La noi sunt subtirei si cu fete de "Pandele"

Iulix relaxnimeni nu judeca pe nimeni, toate ne-am tonifiat in timp si ne-am dezvoltat stilul de viata incet, dar sigur. Si acuma avem pe unele doamne care dau iama in dulciuri
eu inainte de ciclu arat ca muma padurii, ma balonez si mananc aiurea...si dupa, trag o luna sa-mi revin! la 40 de ani scot uterul afara si sa ma pupe undeva ciclu si toanele astea idioate. Sora mea, din motive medicale a terminat-o cu el acuma cateva luni si se simte super, fara pofte, toane, ciclu, fara nici un efect secundar...in timp o sa foloseasca plasturi cu hormoni bio identici si gata. Si pt ea 10 zile din luna erau un calvar si acuma nu-i vine sa creada ca se bucura de fiecare zi

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

hihihi chiar ca Pandele.
mie nu imi prea plac pompierii aia sunt prea umflati la muschi, unii.
imi plac mai subtirei gen Tony. asa e si sotul meu sutirel, dar cu un pic de burtica, 1.83 si 73kg.
si io pe buba lunara de-aia am bagat si sport si clatitele. azi nu m-am strofocat, dar maine iar sport.
am harnit cupilu' de seara: unt de arahide, sirop de artar si paste integrale/ paste de orez. si un pahar de lapte.
fug s-o pun in pat& poveste, apoi daca nu adorm imi spal freza.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Pot sa intreb un lucru, va rog nu radeti de mine...
deci, am gasit o sala, (pun imediat si link-ul sa va dati cu parerea) e langa bloc chiar, am sunat ptr a rezerva o lectie-consultatie gratis cu unul dintre traineri.

Insa, mi-e cam jena ca-s slaba, si ma gandesc ca m-or trimite la plimbare...sau eventual la restaurant.
e...ridicola preocuparea mea?

aici sala:

http://www.studiosalutepilates.com.br/node/11

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput